Η εταιρεία CONSTRAT ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 και δραστηριοποιείται στους τομείς ύδρευσης – αποχέτευσης, βιομηχανικών αυτοματισμών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στη μελέτη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών.

Με αρκετά συνεχόμενα έτη δυναμικής και αξιόπιστης παρουσίας στο χώρο, εγγυόμαστε τη βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση για τους πελάτες μας που αποτελούν τον πιο στενό συνεργάτη μας.
Όντας πρωτοπόροι στην υλοποίηση νέων τεχνολογιών και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας συμβάλουμε καθημερινά στην παροχή λύσεων στον ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης.

Με οδηγό την εμπειρία μας και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας μας συμμετέχουμε δυναμικά στους τομείς της διαχείρισης λυμάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και των εφαρμογών AMR και ΙοΤ.
Tα τελευταία έτη έχουμε στο ενεργητικό μας προμήθειες εξοπλισμού ύδρευσης, μεγάλης αξίας, με υλοποίηση συστημάτων τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών σε αρκετές πόλεις με σταθμούς ελέγχου & συστήματα ασύρματης καταγραφής υδρομέτρων AMR.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Ζερβού

Έτος Ίδρυσης: 2001
Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 99Γ, Παιανία, Τ.Κ.:190 02
Τηλ.: 210 6621135-6 Fax: 210 6621137
Web Site: www.constrat.gr
e-mail: info@constrat.gr