Η CRISTANINI SpA, βρίσκεται στο Rivoli της Ιταλίας και διαθέτει πολύ ισχυρή παρουσία σε όλο τον κόσμο από το 1972 στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής πίεσης νερού, της απολύμανσης και της πυρόσβεσης. Μία πλήρης σειρά συστημάτων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων είναι διαθέσιμη για την απολύμανση της πόλης, καθώς έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός πιο καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος.

Η μεγάλη γκάμα συστημάτων CRISTANINI περιλαμβάνει:

  • Εξοπλισμό για την αφαίρεση γκράφιτι και τσίχλας όπως το GHIBLI SKID UNIT 180/21,
  • Εξοπλισμό απολύμανσης κάδων απορριμμάτων όπως το MINISANIMATIC,
  • Εξοπλισμό για την αναζωογόνηση πολύτιμων επιφανειών, μνημείων και ιστορικών κτιρίων όπως το GHIBLI SKID SILENT + MIXER και
  • Εξοπλισμό για τις ανάγκες πυρόσβεσης πρώτης επέμβασης τόσο σε αστικές περιοχές (ιστορικά κέντρα, περιοχές περιορισμένης κυκλοφορίας), όσο και οπουδήποτε η πρόσβαση ενός κανονικού πυροσβεστικού οχήματος είναι δύσκολη, όπως το Firestop 200/30.

Όλα τα συστήματα CRISTANINI είναι φιλικά προς το περιβάλλον, απλά και χωρίς την ανάγκη εργασιών προετοιμασίας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία. Η εταιρεία CRISTANINI παρέχει πάντα δοκιμές και πιστοποιήσεις για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων της.

Διεύθυνση: Via Porton 5, Rivoli Veronese (VR), Τ.Κ.: 370 10,
Ιταλία Τηλ.: + 39 045 626 9400
Fax: + 39 045 626 9411
Web Site: www.cristanini.it
e-mail: cristanini@cristanini.it