Η εταιρεία CINK Hydro – Energy k.s. κατασκευάζει μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς ισχύος έως 10 MW ανά μονάδα και αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν παγκοσμίως την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση τεχνικώς ολοκληρωμένων παραδόσεων σε όλους τους σημαντικούς τύπους στροβίλων, όπως είναι οι “Crossflow”, “Kaplan”, “Pelton” και “Francis”. Όλος ο εξοπλισμός παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

Μετά τον εκσυγχρονισμό της, το 2005, η CINK Hydro – Energy κατασκεύασε, παρέδωσε και εγκατέστησε περισσότερους από 400 στροβίλους σε τουλάχιστον 50 διαφορετικές χώρες, με αποτέλεσμα, η συνολική εγκατεστημένη ισχύς να ξεπερνά τα 350 MW.

Ειδικά, για απομακρυσμένες περιοχές με πολύπλοκη πρόσβαση, η CINK Hy- dro – Energy παράγει μια μονάδα έτοιμη για λειτουργία, σε μια ανθεκτική κατασκευή σαν εμπορευματοκιβώτιο, που ονομάζεται “Power Box”, το οποίο δεν απαιτεί κατασκευή ή εγκατάσταση. Τέτοιες μονάδες αποτελούν γρήγορη και απλή λύση για την ηλεκτροδότηση απομονωμένων χωριών, αγροκτημάτων, θερέτρων ή κέντρα διαχείρισης δεδομένων κ.λπ.

Yπεύθυνoς Επικοινωνίας: Petr Konata

Έτος Ίδρυσης: 2005
Διεύθυνση: Lesov 125, Sadov, Τ.Κ.: 360 01, Τσεχία
Τηλ.: 00420 353579154
Web Site: www.cink-hydro-energy.com
e-mail: konata@cink-hydro-energy.com