Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει πιστοποιημένη δημοσιογραφική ομάδα, σημαντικό δίκτυο συνεργατών και καλύπτει δημοσιογραφικά όλη την επικράτεια.

Στόχος είναι να αναδείξουμε πρόσωπα, να επικοινωνήσουμε το έργο τους, να εντοπίσουμε προβλήματα και παθογένειες, να αναζητήσουμε και να προβάλουμε νέες καινοτόμες πολιτικές για σημαντικά ζητήματα, όπως η διαχείριση απορριμμάτων και η ανακύκλωση που άπτονται άμεσα με την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Επιδίωξή μας η άμεση και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη, να αποκτήσουν φωνή κάθε Περιφέρεια και Δήμος. Θέλουμε να ενισχύσουμε τους δίαυλους επικοινωνίας αυτοδιοικητικών αρχών και πολιτών, να συμβάλουμε στο αίσθημα εμπιστοσύνης, στη σύνθεση απόψεων, αλλά και να προβάλλουμε νέους επιχειρηματίες και πρόσωπα που ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία τους, την κοινωνική τους προσφορά και αποτελούν υγιή πρότυπα για την κοινωνία.

Το OTAVOICΕ μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο του κοινού και να καταξιωθεί για την εγκυρότητα και την ποιότητα της ύλης του.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Γρηγόρης Ραχωβίτσας

Έτος Ίδρυσης: 2018
Διεύθυνση: Κονιάρη 45, Αθήνα, Τ.Κ.: 114 71 Τηλ.: 210 6400003 Fax: 210 6400003
Web Site: www.otavoice.gr
e-mail: otavoice2019@gmail.com