Η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ από το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης Mηχανολογικου Εξοπλισμού. Από το 2001 λειτουργεί τμήμα υποστήριξης και εμπορίας Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού σε οχήματα, μηχανήματα έργου και συγκροτήματα παραγωγής υλικών τεχνικών έργων (συγκροτήματα παραγωγής ασφάλτου – συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος).

Από το 2013 η νέα γενιά της ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ δημιούργησε και υποστηρίζει ένα πρότυπο εργαστήριο ηλεκτρονικών επισκευών, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, πλήρως εξοπλισμένο από άρτια εξειδικευμένο και πιστοποιημένο τεχνικά προσωπικο και υπερσύγχρονα όργανα.

Το εργαστήριό μας καλύπτει πλήρως τον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών, εστιάζοντας κυρίως στις επισκευές ηλεκτρονικού εξοπλισμού:

  • Επισκευές μετατροπέων (solar inverters) για φωτοβολταϊκά πάρκα
  • Επισκευές βιομηχανικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού
  • Επισκευές μετατροπέων (inverters – drivers) ηλεκτροκινητήρων μετάδοσης κίνησης
  • Επισκευές εξοπλισμού σκαφών, πλοίων και συστημάτων ναυσιπολοϊας
  • Επισκευές σε εγκεφάλους – πλακέτες χωματουργικών μηχανημάτων και μηχανημάτων έργου
  • Επισκυές ασύρματων χειριστηρίων.

Πραγματοποιούμε ηλεκτρονικές επισκευές σε επίπεδο εξαρτήματος, χωρίς να επεμβαίνουμε στον αρχικό σχεδιασμό του κατασκευαστή και τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές που ο εκάστοτε κατασκευαστής ορίζει, επιτυγχάνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας και εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο τελικό αποτέλεσμα με πολύ προσιτό κόστος.

Από το 2019 η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και service center για όλα τα προϊόντα της HETRONIC για την Ελλάδα και παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά σε παλιά και καινούρια χειριστήρια.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Δροσοπούλου

Έτος Ίδρυσης: 1993
Διεύθυνση: 33ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Πολυδένδρι, Τ.Κ.: 190 11 Τηλ.: 22950 22926
Web Site: www.kastrogr.com
e-mail: info@kastrogr.com