Η HANWHA Q CELLS CO. LTD., είναι μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρίσιμες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Η έδρα της βρίσκεται στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας (Global Executive HQ) και το Ταλχάιμ της Γερμανίας (Technology & Innovation HQ).

Η HANWHA Q CELLS προσφέρει μια πλήρη γκάμα φωτοβολταϊκών προϊόντων και λύσεων, από μονάδες και συστήματα έως μεγάλης κλίμακας μονάδες παραγωγής ηλιακής ενέργειας.
Στη HANWHA Q CELLS, νοιαζόμαστε τα μέγιστα για τους πελάτες μας και είμαστε παθιασμένοι με την ικανοποίηση των αναγκών τους. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εφαρμόσουμε τεχνολογία αιχμής για να διαμορφώσουμε τη νέα εποχή στον κλάδο της ενέργειας, προς όφελος του κάθε πελάτη μας, αλλά και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου μας που εκτείνεται σε Ευρώπη, Βόρειο Αμερική, Ασία, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή, είμαστε σε θέση να παράσχουμε απαράμιλλα ηλιακά προϊόντα και υπηρεσίες σε αγορές κοινής ωφέλειας, κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και οικιακούς καταναλωτές.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Martina Haege (m.haege@q-cells.com)

Διεύθυνση: OT Thalheim, Sonnensllee 17-21, Τ.Κ.: 06766, Bitterfeld-Wolfen, Γερμανία
Τηλ.: + 49 3494 6699-0 Fax: + 49 3494 6699-199
Web Site: gr.q-cells.com, www.q-cells.eu
e-mail: q-cells@q-cells.com