Η Fil-eco ι.κ.ε. ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και είναι οικογενειακή επιχείρηση με 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία – Περιβάλλον. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, την ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος. Αντικείμενο δράσης της είναι η μελέτη και η προμήθεια εξοπλισμού για τη διαχείριση σύμμεικτων, οργανικών και ανακυκλώσιμων υλικών.

Η Fil-eco ι.κ.ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα οίκους εξωτερικού κατασκευής μηχανημάτων και εξοπλισμού για τη διαχείριση των στερεών και οργανι- κών αποβλήτων, για προϊόντα όπως: Κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης, κάδοι κομποστοποίησης, κάδοι συλλογής οργανικών αποβλήτων για διαλογή στην πηγή (ΔσΠ), βιοδιασπώμενες σακούλες, χάρτινες σακούλες, χάρτινοι κάδοι εσωτερικού χώρου για την ανακύκλωση, Κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων και σύμμεικτων υλικών, δεματοποιητές, συσκευή συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και σίτισης αδέσποτων ζώων – Pugedon.

Η Fil-eco ι.κ.ε. παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της οικολογίας και επενδύει σε κάθε νέο προϊόν και πρόταση που αφορά στο περιβάλλον και στις ανάγκες που απαιτεί η εποχή.
Το σύνθημα της εταιρείας μας: Επένδυση στη ζωή – Επένδυση στο μέλλον – Επένδυση στην ανακύκλωση.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Γεώργιος Ποτουρίδης

Έτος Ίδρυσης: 2007
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 28 & Αναγεννήσεως 2, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.: 546 27
Τηλ.: 2310 555109 Fax: 2310 555104
Web Site: www.fil-eco.gr
e-mail: info@fil-eco.gr