Το ENVINOW.GR αποτελεί μία νεανική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 από φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η συντακτική ομάδα περιλαμβάνει σήμερα πάνω 30 συμμετέχοντες από 7 διαφορετικές σχολές του ΕΜΠ, η οποία δεν είναι η μόνη που συμβάλει στο περιεχόμενο. Στο περιεχόμενο συμβάλλουν επίσης υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έμπειρα στελέχη της αγοράς περιβάλλοντος. Το περιεχόμενο συνιστάται από ειδήσεις, άρθρα, έρευνες, συνεντεύξεις, περιβαλλοντική νομοθεσία και απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών που αφορούν όλο το φάσμα των θεμάτων του περιβάλλοντος.

Η φιλοδοξία της ομάδας είναι να φέρει το περιβάλλον στο προσκήνιο και να ενημερώσει υπεύθυνα και έμπρακτα τους πολίτες. Αυτό στην πράξη γίνεται μέσα από την επικοινωνιακή στήριξη και διάδοση πράσινων ενεργειών, την παρουσίαση λύσεων για καθημερινά αλλά και εξειδικευμένα θέματα και την ανάδειξη μεθόδων βιωσιμότητας ως γνώμονα αξιολόγησης.

Το ENVINOW.GR από τις απαρχές του αναπτύσσεται ως μία ανοιχτή προς όλο το κοινό, επιστημονική κοινότητα με σφαιρικό περιεχόμενο και πλέον αποτελεί την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για το περιβάλλον στην Ελλάδα!

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Χρήστος Καλαντζής

Έτος Ίδρυσης: 2018
Διεύθυνση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, Τ.Κ.: 157 72
Τηλ.: 698 433 9625
Web Site: www.envinow.gr
e-mail: info@envinow.gr