ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Κ. ΑΦΟΙ ΟΕ

STAND Β 2

http://www.recycling.com.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η εταιρεία ΑΦΟΙΚ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης λαδιού και διαθέτει οργανωμένο εμπορικό τμήμα ανταλλακτικών όπως: βαλβίδες, χειριστήρια, αντλίες, έμβολα, μαρκούτσια κ.λπ.

Η επιχείρηση διαθέτει 2 κινητά συνεργεία που αναλαμβάνουν την επισκευή των μηχανημάτων των πελατών στο χώρο τους κατόπιν ραντεβού.

Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους:

FUCHS (Τσάπες με αρπάγη), TEREX-ECOTEC (Αλεστικά), LEFORT (Βέλγικα Πρεσσοψάλιδα), ECOTECNICA (Πρέσσες ORCA, Πρεσσοψάλιδα), MINELLI (Αρπάγες, Χούφτες), ZATO (Ψαλίδια, Αλεστικά), RAVNE (Μαχαίρια), TECNOECOLOGY (Θρυμματιστές καλωδίων), ARJES (Σπαστήρες ανακυκλώσιμων υλικών). Επίσης, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, γίνονται επισκευές-ανακατασκευές μηχανημάτων FUCHS, LEFORT, LIEBHERR, TAURUS, SIERRA, SENNEBOGEN, ZEPPELIN κ.ά. με σκοπό την πώλησή τους ως ποιοτικά μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Το Τμήμα των Υδραυλικών Συστημάτων αντιπροσωπεύει ή συνεργάζεται με τους οίκους:

PARKER HANIFIN, REXROTH, LINDE, BONDIOLI & PAVESI κ.ά.