ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

STAND A 3

http://www.sapounas.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια.

Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.

Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή, με οδηγό την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για τυποποιημένες και ειδικές εφαρμογές ηλεκτρικών πινάκων, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από το μέγεθος και την βαρύτητα των ονομάτων του πελατολογίου μας.

Πέραν της κατασκευής των ηλεκτρικών πινάκων η εταιρεία ασχολείται με τη μελέτη και προμήθεια εξοπλισμού για κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από βιομάζα.

Η πολυετής ενασχόληση της εταιρείας μας με αυτοματισμούς ηλεκτροπαραγωγών ζευγών και η συνεργασία μας με δύο κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους:

• Τον οίκο HUEGLI TECH, από τους πιο αξιόλογους στην κατασκευή συστημάτων τροφοδοσίας αερίου σε κινητήρες εσωτερικής καύσης,

• Τον οίκο ComAp, από τους κορυφαίους στον κόσμο κατασκευαστές ελεγκτών (controllers) λειτουργίας και διαχείρισης μονάδων παραγωγής ενέργειας,

είναι αυτά που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε με συνέπεια στους λόγους που οι συνεργάτες μας θα μας εμπιστευθούν.