ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ
ΔΙΕΛΑΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1969 
Διεύθυνση:
Aγίου Φανουρίου 20, Κτυπητό, Αχαρναί,
Τ.Κ.:
136 78 
Τηλ.:
210 2463630
Fax:
210 2464471 
Web Site:
www.metaloumin.gr 
e-mail:
domestic@metaloumin.gr 

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της διέλασης αλου- μινίου από το 1969. Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, τα γραφεία και η έκθεση καλύπτουν μία έκταση 23.000 τ.μ. και βρίσκονται σε κεντρικό σημείο του Λεκανοπεδίου Αττικής (γέφυρα Μεταμόρφωσης). 

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ προσφέρει τεχνολογικά προηγμένα, πλήρως πιστοποιημένα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα, απλά ή θερμομονωτικά, που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές κατηγορίες σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ. Παράλληλα, παράγει κατά παραγγελία (ειδικά) προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις καλύπτοντας δεκάδες κλάδους της Ελληνικής και ξένης αγοράς. 

Από το 2009, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των συ- στημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκά panels στο έδαφος, σε βιομηχανικές και κάθε είδους οικιακές οροφές. 

Από το 2019 πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την κατασκευή βάσης ηλιακού ιχνηλάτη (Metatracker), ο οποίος αυξάνει την παραγωγή ρεύματος έως και 25%. 

Πλεονέκτημά μας είναι η παροχή πλήρους προϊόντος, από τη μελέτη και το σχεδιασμό, έως το τελικό έτοιμο προς εγκατάσταση προϊόν. 

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ είναι μια εξωστρεφής εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Yπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Ιωάννης Κουκούλης, Νίκος Καμπούρης