ΠΡΆΣΙΝΟ ΣΠΊΤΙ & ΚΤΊΡΙΟ
www.4green.gr


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2011 
Διεύθυνση:
Λεωφ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής, Αθήνα,
Τ.Κ.: 141 21 
Τηλ.:
211 1085509
Fax:
211 1085528 
Web Site:
www.4green.gr 
e-mail:
prasinospiti@autotriti.gr 

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΊΤΙ & ΚΤΊΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του. 

Το 4green.gr (το site του περιοδικού) αποτελεί το απόλυτο Portal ενημέρωσης με πάνω από 150.000 επισκέψεις / μήνα). Ενώ δυναμική είναι και η παρουσία του στα Social media (με 25.000 ακόλουθους)! 

Στα ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΊΤΙ & ΚΤΊΡΙΟ και 4green.gr θα βρείτε εταιρείες και προϊόντα που διαθέτουν λύσεις για οικονομία ή και βελτίωση της ποιότητας ζωής μας! 

Καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δίκτυα συνεργατών, υψηλή εξειδίκευση, εξωστρέφεια, καλό όνομα στην αγορά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι εταιρείες που ξεχωρίζουν! 

Ταυτόχρονα, η σελίδα, ενημερώνει τους επισκέπτες – αναγνώστες για όλες τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές εφαρμογές τους αλλά και με επίκαιρα Διεθνή & Ελληνικά Νέα, όπως επικείμενες επιδοτήσεις που γνωστοποιούνται. 

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κυριακή Παππά