ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1953
Διεύθυνση: Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 9, Αθήνα,
Τ.Κ.:
118 55

Τηλ.:
210 3424246 - 8
Fax:
210 3424168
Web Site: www.solplanet.net
e-mail: sales@elelmec.com

Η SOLPLANET του ομίλου AISWEI, που ιδρύθηκε το 2007, εξειδικεύεται στην εξέλιξη και την κατασκευή φωτοβολταϊκών INVERTER, που βασίζονται στη δοκιμασμένη σειρά Zeversolar του Ομίλου SMA.
Παλαιότερα, γνωστή ως SMA China, η
SOLPLANET ξεκίνησε ως ανεξάρτητη εταιρεία το 2019, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που απέκτησε κατασκευάζοντας μετατροπείς για λογαριασμό της Γερμανικής εταιρίας, διατηρώντας παράλληλα την άψογη συνεργασία και σχέση μαζί τους.

Η SOLPLANET διαθέτει δικά της εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης (R&D) και δοκιμών και έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα που υπερβαίνει τα 18 GW, που θα διπλασιαστεί, ύστερα από μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα που υλοποιεί.

Παράλληλα διευρύνει και σταδιακά ολοκληρώνει την προϊοντική βάση της, δημιουργώντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, ανοίγοντας νέες αγορές με επικέντρωση στις απαιτητικές σε αξιοπιστία και ταχύτητα αγορές της Δύσης (Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία).

Ηγέτης πλέον στη βιομηχανία φωτοβολταϊκών της Κίνας, η SOLPLANET κάνει προσιτή την ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας μια συνεχώς ανανεούμενη σειρά INVERTER, ισχύος από 1kW έως 110 kW (σύντομα έως 330kW), μπαταριών (χρησιμοποιώντας στοιχεία παραγωγής CATL, που είναι ο με- γαλύτερος κατασκευαστής παγκόσμια και κατασκευάζει τις μπαταρίες που χρησιμοποιεί η TESLA) καθώς και φορτιστών EV.

Η συνεχής βελτίωση του δικτύου εξυπηρέτησης μετά την πώληση (after sales service) εξασφαλίζει ποιότητα και αξία στους πελάτες της παγκόσμια. Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC ΙΝΟ ΦΑΪΣ ΑΕ σε συνεργασία με την CLOCKWORK είναι εξουσιοδοτημένοι διανομείς της SOLPLANET στην Ελλάδα.