ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2008 
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Ευελπίδων 282, Κορωπί,
Τ.Κ.: 194 00 
Τηλ.:
210 8941288, 210 9681227, 6956 655272 
Web Site:
www.kiponodos.gr 
e-mail:
info@kiponodos.gr 

Η εταιρεία ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη με 25ετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του πρασίνου και των τεχνικών κατασκευών. Η εταιρεία αρχικά δραστηριοποιήθηκε και εξελίχθηκε στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση δημόσιων και ιδιωτικών χώρων πρασίνου και εξειδικεύθηκε στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων εξοπλισμού πόλεων και παιδικών χαρών, στην κατασκευή γηπέδων, χώρων άθλησης και παιδότοπων. 

Το 2020 δημιούργησε μια κάθετη μονάδα επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου που την εδραίωσε ως μια από τις πιο υπερσύγχρονες μονάδες στην Ελλάδα. Σήμερα στα δυο εργοστάσιά της, τα οποία διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στελεχώνονται από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προ- σωπικό σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ταυτόχρονα σύγχρονα προϊόντα εξοπλισμού πόλης και παιδικής χαράς. 

Η ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κατασκευαστικό κλάδο, με εξειδίκευση και τεχνογνωσία από την παραγωγή ως την υλοποίηση και τη συντήρηση, η οποία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ένα έργο ανάπλασης από τη μελέτη, την τοπογραφική αποτύπωση, το σχεδιασμό έως την εκτέλεσή του αποκλειστικά με προϊόντα που κατασκευάζει και διατηρεί μόνιμα στις αποθήκες της. 

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Νίκος Σίνος