ΖΩΗΣ Σ. & ΣΙΑ ΟΕ

STAND Δ22

http://www.zois.biz
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991. Από το 2010 στεγάζεται σε νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 18.000m2 στην περιοχή της Θήβας. Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μπορεί να προτείνει λύσεις και να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου, αντιπροσωπεύοντας στην ελληνική αγορά τους κάτωθι κατασκευαστικούς οίκους: Flli ferrari spa (γερανοί) Gusella equipment (αρπάγες υδραυλικές) Ferrari Int2 (περιφερειακά προϊόντα για γερανούς) Meccanidraulica spa (ταχυφορτωτές) Scanreco (radio controls) Metalmec (ράμπες αλουμινίου) OMFB (υδραυλικές αντλίες φορτηγών αυτοκινήτων).

Για να διατηρήσει αυτή την θέση στον ελληνικό χώρο και να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, η TruckCrane επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό. Το 

τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, στελεχωμένο από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, και σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, είτε με τα κινητά συνεργεία είτε μέσα από το δίκτυο συνεργατών. Το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από έμπειρους Μηχανολόγους με συνεχή επιμόρφωση σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταξίδια και επισκέψεις σε όλες τις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις ώστε να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο χώρο, τα νέα προϊόντα και να μπορούν έτσι να βοηθήσουν τον πελάτη στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το τμήμα ανταλλακτικών με συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ηλεκτρονικό σύστημα αποθήκευσης, για σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας είναι πρωταγωνιστής στην ελληνική αγορά, χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της αλλά κυρίως χάρη στην υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της μετά την πώληση.