ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ

Stand Δ24

http://www.glykas-skrap.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην ολική διαχείριση επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, ειδών συσκευασίας, σιδήρων και μετάλλων και τη διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), διαθέτοντας στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ). 

Η επιχείρησή μας συγχρονίζεται με τη νομοθεσία ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται τους περισσοτέρους κωδικούς ΕΚΑ για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε βιομηχανίας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. 

Διαθέτει δύο ιδιόκτητες μονάδες ανακύκλωσης (Θήβα Βοιωτίας & Χαλκίδα Ευβοίας) με δυνατότητα επεξεργασίας 500 τόνων την ημέρα εμποροβιομηχανικών αποβλήτων και ογκωδών συσκευασιών, με αποτέλεσμα την ανάκτηση υλικών υψηλής καθαρότητας. Διαθέτει ακόμη, τμήμα αποφλοίωσης καλωδίων, χαλκού και αλουμινίου.

Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένη με τα περισσσότερα συλλογικά συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης όπως Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), ECOELASTIKA, ΕΔΟΕ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝΑΕ, ΣΑΝΚΕ, CYTOP (ΕΛ.ΤΕ.ΠΕ).

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Από το 2013 η ΓΛΥΚΑΣ εισέρχεται στο χώρου του αυτοκινήτου με την δημιουργία καταστήματος στην Χαλκίδα, κάνοντας εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου μεταχειρισμένων και καινούριων και εισάγει την μπαταρία FREE MAX και τα λιπαντικά YUKO.

Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση www.glykas-eshop.gr

Η αξιοπιστία της και το κύρος της την κάνουν να ξεχωρίζει στον κλάδο της και να είναι η πρώτη στην συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις.