ΕΛΛΑΚΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ BIOGEST


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 137, Αθήνα,
Τ.Κ.:
112 51

Web Site:
www.biogest.at

Η ΕΛΛΑΚΜΩΝ αποτελεί μια κορυφαία μελετητική, τεχνική-προμηθευτική εταιρεία στον τομέα της αξιοποίησης βιομάζας για την παραγωγή καθαρής και ανανεώσιμης ενέργειας. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών BREAK-EVEN CONSULTING που αποτελείται από ένα σύνολο θυγατρικών εταιρειών με επίκεντρο το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία.

Από το 2018, η ΕΛΛΑΚΜΩΝ αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο της διεθνούς βεληνεκούς Αυστριακής εταιρείας BIOGEST, η οποία κατασκευάζει με καινοτόμο τεχνολογία μονάδες αναερόβιας χώνευσης βιομάζας προς παραγωγή πράσινης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας με ενεργειακή αξιοποίηση βιοαερίου και βιομεθανίου.

Η εταιρεία ΒIOGEST (Bioquadrat Energie und Wassertechnik Holding GmbH) διαθέτει στον τομέα ενεργειακής αξιοποίησης βιοαποβλήτων μέσω αναερόβιας χώνευσης πάνω απο 30 χρόνια εμπειρία, ενώ έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 180 μονάδες σε παγκόσμια κλίμακα (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία) με εγκατεστημένη ισχύ πάνω από 80MW. Διαθέτει, επίσης, 9 γραφεία σε όλο το κόσμο ενώ πάνω από 80 ειδικοί τεχνικοί και επιστήμονες απασχολούνται σε περισσότερες από 9 χώρες.

Στην Ελλάδα κατασκευάζει ήδη 2 μονάδες συνολικής ισχύος 1,5MW ενώ έχουν υπογραφεί συμβόλαια για κατασκευή ώριμων έργων ισχύος 6MW.

Yπεύθυνoι Επικοινωνίας: Στυλιανός Λογοθέτης Δημήτριος Βάσιλας