ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2003
Διεύθυνση: Αγγέλου Πυρρή 7, Αθήνα,
Τ.Κ.:
115 27

Τηλ.:
210 3810866
Fax:
210 3212333
Web Site: www.thalis-es.gr
e-mail: info@thalis-es.gr

Η THALIS E.S. διαθέτει υπερεικοσαετή εμπειρία στη διαχείριση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά. Παράγουμε ποιοτικά αποτελέσματα με το συνδυασμό εργοληπτικής, κατασκευαστικής και λειτουργικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας.

Έχουμε υλοποιήσει 235 έργα κατασκευής υποδομών περιβάλλοντος, τηλεελέγχου δικτύων, καθώς και εξυγίανσης και αποκατάστασης εδαφών. Λειτουργούμε 30 εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διαχείρισης στερεών αποβλήτων, λυμάτων και παραγωγής ενέργειας. Διαχειριζόμαστε ετησίως 490.000 τόνους απορριμμάτων και 126.000 κ.μ. λυμάτων την ημέρα ενώ επεξεργαζόμαστε 750 κ.μ. στραγγισμάτων την ημέρα. Ανακυκλώνουμε 4.000 τόνους χρήσιμων υλικών σε ετήσια βάση. Με αυτές τις παρεμβάσεις καλύπτουμε τις ανάγκες 1.500.000 πολιτών.

Το 2022 ο κύκλος εργασιών της Εταιρίας κατέγραψε αύξηση κατά 20% με παράλληλη ενίσχυση της κερδοφορίας. Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο μαζί με τις συμβάσεις που επίκειται η υπογραφή τους υπερβαίνει τα €250.000.000 διασφαλίζοντας ευοίωνες προοπτικές σε βάθος χρόνου.

Ένας νέος κύκλος ανάπτυξης αρχίζει το 2023 για την THALIS E.S. Η εταιρία μας, μετά την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της από τον Όμιλο Motor Oil, εισέρχεται σε μια νέα περίοδο με ενισχυμένες αναπτυξιακές προοπτικές ως συνισταμένη ενός ιστορικού επιχειρηματικού συγκροτήματος το οποίο διαθέτει ισχυρό αποτύπωμα στην Ελλάδα και στην παγκόσμια αγορά. Συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην κυκλική οικονομία προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της εθνικής οικονομίας. Επιδιώκουμε τη σύζευξη της μετάβασης στην κυκλική οικονομία με τις πολιτικές αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Προωθούμε την ψηφιακή αναβάθμιση των περιβαλλοντικών υπηρεσιών και την υιοθέτηση καινοτομιών αυτοματισμού σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης, επεξεργασίας, ανάκτησης και ανακύκλωσης. Στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας να εισέλθει σε μια νέα εποχή στον τομέα του περιβάλλοντος.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Χρυσαυγή Παπαϊωάννου