ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ VIKAR


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1978
Διεύθυνση: ΒΙ. ΠΕ. Αριδαίας,
Τ.Κ.:
584 00

Τηλ.:
23840 22372
Web Site: www.vikar.gr
e-mail: info@vikar.gr

Η εταιρεία ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ έχοντας ιδρυθεί το 1978 έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική και ξένη αγορά, για την αξιοπιστία της, την υψηλή ποιότητα προϊόντων που διαθέτει καθώς και την ευελιξία που τη διακρίνει. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή επίγειων και ψηφιακών κεραιών τηλεόρασης καθώς και τα εξαρτήματα που αφορούν την εγκατάσταση αυτών.

Η εταιρεία μας έχοντας ως γνώμονα την πρωτοπορία έχει επίσης σχεδιάσει και κατασκευάσει βάσεις φωτοβολταικών συστημάτων προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Με το πέρασμα του χρόνου έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην εγχώρια αγορά στο σχεδιασμό, τη μελέτη και κατασκευή ποιοτικών προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια μεγάλο ποσοστό της παραγωγής της εξάγεται διεθνώς σε διάφορες χώρες. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, ο συνδυασμός μηχανολογικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρείας μας, έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να παράγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία δύνανται να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία διαθέτοντας εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 m2 έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έργα υψηλών απαιτήσεων και τεχνικών προδιαγραφών.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Βασίλειος Κούτσουλας