ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

Stand Γ 6

http://www.genelco.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Πάροχος Υπηρεσιών Συντήρησης στην Ελλάδα, του Αυστριακού οίκου GE Jenbacher GmbH & Co από το 2011. 

Οι μηχανές αερίου της GE Jenbacher, αποτελούν την κορυφαία λύση στον τομέα της συμπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο (π.χ. νοσοκομεία, ξενοδοχεία, κέντρα υποδομής βάσεων δεδομένων, βιομηχανία, θερμοκήπια), βιοαέριο (προερχόμενο από ΧΥΤΑ, μονάδες βιολογικού καθαρισμού ή αναερόβιας χώνευσης οργανικών αποβλήτων), καθώς και ειδικούς τύπους αερίων καυσίμων (προερχόμενα από ορυχεία ή εξόρυξη πετρελαίου).

Η ΓΕΝΕΛΚΟ εξειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με τα άριστης ποιότητας και υψηλής απόδοσης συστήματα συμπαραγωγής που διαθέτει. Στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό και διαθέτει την τεχνογνωσία για την πλήρη υποστήριξη ενός έργου από τη φάση του σχεδιασμού, μέχρι την εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρησή του, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού.

Μέχρι σήμερα, η ηλεκτρική ισχύς των εγκατεστημένων μονάδων της GE Jenbacher στην Ελλάδα ανέρχεται στα 30,2 MW.