ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1946
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς,
Ιωνία, Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ.:
570 08
Τηλ.: 2310 387387
Fax:
2310 761881
Web Site: www.maxim-kaltsidis.gr
e-mail: info@maxim-kaltsidis.gr, marketing@maxim-kaltsidis.gr

Με περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ελαστικών, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στην ελληνική και βαλκανική αγορά ελαστικών, με 350 τετραγωνικά μέτρα υπερσύγχρονων γραφείων και μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες ελαστικών στα Βαλκάνια.

Το όραμα της εταιρείας είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς ποιοτικών και ταυτόχρονα οικονομικών λύσεων στον τομέα των ελαστικών στην Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης. Επιπλέον, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ έχει δεσμευτεί να προσφέρει οικονομικές λύσεις για ελαστικά κάθε τύπου επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων, λύσεις που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της και να είναι ευθυγραμμισμένες με τις προδιαγραφές ποιότητας και διαθεσιμότητας που έχει θέσει η ίδια

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει με τα χρόνια το δικό της δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ εξειδικεύεται στην πώληση όλων των ειδών ελαστικών, για φορτηγά, λεωφορεία, αγροτικά μηχανήματα, κατασκευαστικά οχήματα κ.λπ. και είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος γνωστών εταιρειών του εξωτερικού όπως ο ασιατικός κολοσσός AEOLUS που εξαγόρασε πρόσφατα την PIRELLI.

Ορόσημο αποτέλεσε το 2020, μια δύσκολη χρονιά για όλο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας Sars-Cov-2 με σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ, επιτυγχάνει περαιτέρω ανάπτυξη και δημιουργεί μία νέα στρατηγική συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών CEAT η οποία είναι μία από τις κορυφαίες στην Ινδία και έχει παρουσία σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Φώτιος Δούκας