ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1922
Διεύθυνση: Ιερά Oδός 96-104, Αθήνα, 
Τ.Κ.:
 104 47 
Τηλ.: 
210 3499200 
Fax:
 210 3473404
Web Site: www.petropoulos.com
e-mail: contact@petropoulos.com

Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΒΕΕ, με έτος ίδρυσης το 1922 και έδρα στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στην κατασκευή, τροποποίηση, εμπορία, διανομή και υποστήριξη οχημάτων, μηχανημάτων αυτοκινήτων, βιομηχανικού και γεωργικού εξοπλισμού, μπαταριών και άλλων παρόμοιων ή συναφών προς τα παραπάνω στοιχείων εξοπλισμού.

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία είναι δομημένη σε 11 επιχειρηματικές μονάδες και αντιπροσωπεύει και διανέμει μεταξύ άλλων προϊόντα εταιρειών όπως οι Scania, Isuzu, Jaguar Land Rover, BYD, Maxus, Perkins, Ingersoll-Rand, McCormick, Exide, Hankook, Evinrude, Zodiac, Shell Lubricants κλπ.. Η εταιρεία είναι παρούσα στην Κύπρο και τη Βουλγαρία μέσω των θυγατρικών PI Square Holdings Ltd και Petromotor Bulgaria EOOD αντίστοιχα, ενώ στο τέλος του 2013, συγχωνεύθηκε με απορρόφηση της Petrosys SA.

Με παρακαταθήκη έναν αιώνα άκρως επιτυχημένης πορείας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας, η εταιρεία εισέρχεται στη δεύτερη εκατονταετηρίδα ιστορίας, πιστή στις αξίες των ιδρυτών της, δημιουργώντας εξαίρετη και διατηρήσιμη οικονομική αξία, για την ευημερία των ανθρώπων της και της κοινωνίας.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Πέτρος Πλακάκης