ΤΕΧΝΟΡΟΗ ΑΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2012
Διεύθυνση: Στρατοπέδου ΑΒΥΠ, Γέφυρα Κρυονερίου, Άγιος Στέφανος,
Τ.Κ.:
145 68
Τηλ.: 210 8161744
Fax:
210 8161230
Web Site: www.technoroi.com
e-mail: info@technoroi.com

Η ΤΕΧΝΟΡΟΗ ΑΕ ως καινοτόμος εταιρία και ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας προωθεί σύγχρονα συστήματα για μηδενικές απώλειες υδάτινων πόρων καθώς και παραγωγής πράσινης ενέργειας μέσω αυτών.

Η εταιρεία μας, ΤΕΧΝΟΡΟΗ ΑΕ, ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να προμηθεύει εταιρείες με υλικά για επίγεια και υπόγεια υδραυλικά δίκτυα και προστασίας καλωδίων. Διανέμοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, παρέχοντας ποιοτικά και καινοτόμα υλικά τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία μας απασχολεί εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και επενδύει συνεχώς σε εκπαίδευση, υποδομές και διαδικασίες ώστε να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης για το τεχνικό έργο σας. Στην αποθήκη μας των 6.500 m2, ένα πλήρες απόθεμα υλικών και ιδιόκτητα φορτηγά εξασφαλίζουν απευθείας παραδόσεις σε εργοτάξια, μεταφορείς και στο εκτεταμένο δίκτυο πελατών μας. Η διοίκηση και οι υπάλληλοι της εταιρείας δεσμεύονται να παρέχουν ένα πλήρες πακέτο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών διασφαλίζοντας έτσι τη διαρκή ανάπτυξη και την ικανοποίηση των επιχειρηματικών μας εταίρων.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Μαργέλης