ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΠΠΑΣ ΕΕ

Stand Α 5

http://www.veltiotiki.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ Γ. ΠΑΠΠΑΣ είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε (Μάιος 1997) και από τότε εξειδικεύεται στον εξοπλισμό για την τοπική κομποστοποίηση (Κομποστοποίηση στην πηγή παραγωγής) και την συλλογή βρόχινου νερού στην Ελλάδα.

Στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων έχει δωρίσει κάδους σε σχολεία, ιδρύματα, πολιτιστικούς συλλόγους και είναι χορηγός της ‘‘ECOWEEK ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ‘‘ από την σύστασή της το 2005 μέχρι και σήμερα.

Διαθέτει:

Όλα τα λειτουργικά είδη οικιακών κάδων με άμεση παράδοση.

Μηχανικούς κομποστοποιητές συνοδεύοντάς τους από εξειδικευμένη υποστήριξη της λειτουργίας τους.

Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αναλώσιμα της σωστής κομποστοποίησης όπως ειδικά μεταλλικά εργαλεία ανάδευσης κομπόστ, γεωσκώληκες, ειδικούς μικροοργανισμούς (ΕΜ), σταθεροποιητή PH (Quick Lime) και Compost mix ειδικό για μηχανικούς κομποστοποιητές.

Ο εξοπλισμός μας παρέχει την δυνατότητα κομποστοποίησης όλων των 

οργανικών απορριμμάτων. 

Στην Ελλάδα, κάδους μας χρησιμοποιούν τα Μοναστήρια του Αγίου Όρους, το Ζάππειο Μέγαρο, πολλοί δήμοι, ξενοδοχεία, Πανεπιστήμια, περιβαλλοντικοί σύλλογοι και ιδιώτες, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, η SIEMENS, η EFG EUROBANK ERGASIAS, η Vodafone, το Πολεμικό Ναυτικό, το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ΣΕΚ Χανίων κ.ά.