Εκδήλωση της εταιρείας COMBATT στη Verde.tec


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η COMBATT- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην 4η διεθνή έκθεση Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και σας προσκαλεί να την τιμήσετε με την παρουσία σας, στο περίπτερο Β18.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 13:30, η COMBATT διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι μπαταρίες και η διαχείριση αποβλήτων μπαταριών στη νέα εποχή».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της κλαδικής μελέτης που πραγματοποίησε ηδιεθνής εταιρεία συμβούλωνEUNOMIAγια λογαριασμό τηςCOMBATTσχετικά  με την αποτελεσματικότητα της Διαχείρισης των Αποβλήτων Συσσωρευτών Οχημάτων και Βιομηχανίας (ΑΣΟΒ) στην Ελλάδα. Η μελέτη καταγράφει την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων μπαταριών και καταθέτει προτάσεις για την επίλυσή τους.

Την παρουσίαση θα κάνει η κ. Χαρά Ξηρού, επικεφαλής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της EUNOMIA.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μανώλης Γραφάκος.