ΙΝΤΕΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ

Stand Α 2

http://www.inteko.gr
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Η εταιρεία μας, ΙΝΤΕΚΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1963, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού που ειδικεύονται στην κατασκευή μηχανημάτων για βιομηχανικές μονάδες, καθώς επίσης και την εισαγωγή, εμπορία και τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων αυτών, με σκοπό να καλύψει το κενό που παρουσιαζόταν στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, ύστερα από χρόνια εμπειρίας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε τις καταλληλότερες οικονομοτεχνικά προτάσεις για τη βιομηχανία τροφίμων και ανακύκλωσης.

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στη συνεπή και ειλικρινή συνεργασία της INTEKOμε μερικούς από τους καλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές εξοπλισμού στον τομέα των τροφίμων, με μεγάλη γνώση και εμπειρία ετών σε κάθε αντικείμενο που αναλαμβάνουν να διεκπαιραιώσουν.

Αντίστοιχα στην ανακύκλωση, οι σημαντικότεροι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε είναι:

• BRAMIDAN (Κάθετες και Οριζόντιες Πρέσες, Δανία).

• RUNI (Κοχλιωτοί Συμπιεστές, Δανία). 

• HARRIS (Πρέσες, Πρεσοψάλιδα κ.ά., ΗΠΑ).

• TITECH - TOMRA GROUP (Μηχανήματα Ηλεκτρονικής Διαλογής, Germany - Norway).

Όλα αυτά τα χρόνια η ΙΝΤΕΚΟ κατάφερε να δημιουργήσει μία άριστη συνεργασία με τους έλληνες πελάτες της, καθώς επίσης με τους ξένους οίκους που αντιπροσωπεύει, με μεγάλους οργανισμούς, ξένες πρεσβείες, ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες μηχανημάτων, εταιρείες συμβούλων και ελληνικές τράπεζες.

Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε άρτιες λύσεις που αρμόζουν σε κάθε πρόβλημα, με μέτρο την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των προτάσεών μας.