ΠΕΣΕΔΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1933
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 4, Αθήνα, Τ.Κ.: 106 78
Τηλ.: 210 3814735, 210 3838759 Fax: 210 3824116
Web Site: www.pesede.gr
e-mail: info@pesede.gr

Το Εργοληπτικόν Βήμα εκδίδεται από το 1947 και την επιμέλεια της αρθρογραφίας την έχει η ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων). Αφορά σε όλες τις εξελίξεις του χώρου των Δημοσίων Συμβάσεων, όπως νομική ενημέρωση, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

Είναι το μοναδικό τεχνικό περιοδικό που εξακολουθεί επί 72 συναπτά έτη να κυκλοφορεί σε έντυπη έκδοση, είναι διμηνιαίο και έχει τη δυνατότητα δυο τριμηνιαίων τευχών το χρόνο.
Διανέμεται δωρεάν στα μέλη της ΠΕΣΕΔΕ - Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Δημοσίων Έργων όλης της Ελλάδας, σε όλες τις Αρχές της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και τις Αυτοδιοικητικές Αρχές Α’ & Β’ βαθμού, σε κεντρικούς και τοπικούς Οργανισμούς, στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της χώρας μας με Πανελλήνιο και Διεθνές ενδιαφέρον, ενισχύοντας έτσι την προβολή του κατά τη διάρκεια του έτους. Τέλος το λαμβάνουν και οι εταιρίες αποδελτίωσης.

Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι το περιοδικό πέραν της έντυπης έκδοσης κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site της ΠΕΣΕΔΕ www.pesede.gr καθώς και στα social media που διαθέτει σε facebook & twitter, αλλά και σε εξειδικευμένους ιστότοπους όπως το www.issuu.com.
Το Εργοληπτικόν Βήμα είναι ένα δυναμικό επικοινωνιακό εργαλείο κορυφαίο στο χώρο των ειδικών εκδόσεων.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κυριακή Ζαμπάρα