ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΠΠΑΣ ΕΕ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1997
Διεύθυνση: Παπαδά 19, Αθήνα, Τ.Κ.: 115 26
Τηλ.: 210 6716227 Fax: 210 6740089
Web Site: www.veltiotiki.gr
e-mail: info@veltiotiki.gr

Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ Γ. ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε (Μάιος 1997) και από τότε εξειδικεύεται στον εξοπλισμό για την τοπική κομποστοποίηση (Κομποστοποίηση στην πηγή) στην Ελλάδα.

Στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων έχει δωρίσει κάδους σε σχολεία, ιδρύματα, πολιτιστικούς συλλόγους και ήταν χορηγός της ‘‘ECOWEEK ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ‘‘ από την σύστασή της το 2005.

Διαθέτει: Όλα τα λειτουργικά είδη οικιακών κάδων με άμεση παράδοση. Αυτόνομους μηχανικούς κομποστοποιητές (ΑΜΚ) συνοδεύοντάς τους από εξειδικευμένη υποστήριξη της λειτουργίας τους.
Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και αναλώσιμα της σωστής κομποστοποίησης όπως ειδικά μεταλλικά εργαλεία ανάδευσης κομπόστ, γαιοσκώληκες, ειδικούς μικροοργανισμούς (ΕΜ), σταθεροποιητή PH (Quick Lime).

Ο εξοπλισμός μας παρέχει τη δυνατότητα κομποστοποίησης όλων των οργανικών απορριμμάτων.
Στην Ελλάδα, τα συστήματά μας χρησιμοποιούν τα Μοναστήρια του Αγίου Όρους, το Ζάππειο Μέγαρο, πολλοί δήμοι, ξενοδοχεία, Πανεπιστήμια, περιβαλλοντικοί σύλλογοι και ιδιώτες, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, η SIEMENS, η EFG EUROBANK ERGASIAS, η Vodafone, το Πολεμικό Ναυτικό, το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ΣΕΚ Χανίων κ.ά.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιορδανοπούλου - Παππά Σοφία