Ημερίδα για νερό και λύματα με συμμετοχή ΟΒΥΕ και ΔΕΥΑ


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Επί τάπητος στην 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” τα ζητήματα που αφορούν τις τεχνολογίες ελέγχου ποιότητας του νερού και διαχείρισης των λυμάτων, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

 Επιστήμονες, κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου και επιχειρηματίες συμμετέχουν στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του “Verde.tec Forum” που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο MEC που βρίσκεται στην Παιανία.

Η ημερίδα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διαχείριση υδάτων και ειδικά την επεξεργασία, τις αφαλατώσεις και τους ελέγχους του πόσιμου νερού, ενώ στο δεύτερο θα αναλυθούν ενδελεχώς οι τεχνολογίες ελέγχου των αποχετευτικών δικτύων, αλλά και οι διαδικασίες διαχείρισης των λυμάτων.

Καθοριστική είναι η παρουσία δύο κορυφαίων καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των κ. Γεράσιμου Λυμπεράτου και Σίμου Μαλαμή, αλλά και του προέδρου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος κ. Δημήτρη Βαργιάμη.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει επίσης ειδικός προσκεκλημένος από την Πορτογαλία, ο οποίος θα παρουσιάσει τη βέλτιστη πρακτική που εφαρμόστηκε από τις δημοτικές αρχές της χώρας αφενός στον έλεγχο ποιότητας υδάτων που διανέμονται μέσα από τα δημόσια δίκτυα και αφετέρου στους όγκους χρήσης του μη τιμολογούμενου νερού.

Με την αιγίδα τους στηρίζουν την 3η διεθνή έκθεση «Verde.tec 2019» οι εξής φορείς: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνής Ομοσπονδία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ISWA), Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΕΠΑΝ), Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.), Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (WTERT), Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Ε.Ε.Δ.Σ.Α.), Ελληνικός Σύνδεσμος Παραγωγών Βιοαερίου (Ε.Σ.ΠΑ.Β.), Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (Σ.Ε.Φ.), Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (Σ.Π.Ε.Φ.), Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε.), Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίου (Π.Σ.Α.Τ.), Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑΣΕΒΙΠΕ) και Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ.)

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

  • Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί των Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟΔΣΑ, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των Μεταφορών, των Logistics.
  • Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων.
  • Αρχιτέκτονες.
  • Εργολήπτες.
  • Επενδυτές σε ΑΠΕ.
  • Μελετητές.
  • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.
  • Ξένες αντιπροσωπείες.
  • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«Ecotec»

«Logistics & Management»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Car & Truck»

«Μετάδοση Ισχύος»

«Θερμοϋδραυλικός»

«Ηλεκτρολόγος»

«Localit.gr»

«Airetos.gr»

«MyOTA.gr»

«Πράσινο Σπίτι & Κτίριο»

«Citinews»

«Β2Green»

«Mascus»

«E-mc2»

 

  • Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.