ΠράσινοΣπίτι & Κτίριο


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2011

Διεύθυνση: Λεωφ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής, Αθήνα, Τ.Κ.: 141 21

Τηλ.: 211 1085509 Fax: 211 1085528

Web Site: www.4green.gr

e-mail: prasinospiti@autotriti.gr

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ Σπίτι & Κτίριο από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του.

Το 4green.gr (το site του περιοδικού) αποτελεί το απόλυτο Portal ενημέρω­σης με πάνω από 150.000 επισκέψεις / μήνα). Ενώ δυναμική είναι και η πα­ρουσία του στα Social media (με 25.000 ακόλουθους)!

Στα ΠΡΑΣΙΝΟ Σπίτι & Κτίριο και 4green.gr θα βρείτε εταιρείες και προϊό­ντα που διαθέτουν λύσεις για οικονομία ή και βελτίωση της ποιότητας ζωής μας!

Καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δίκτυα συ­νεργατών, υψηλή εξειδίκευση, εξωστρέφεια, καλό όνομα στην αγορά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι εταιρείες που ξεχωρίζουν!

Ταυτόχρονα, η σελίδα, ενημερώνει τους επισκέπτες – αναγνώστες για όλες τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές εφαρμογές τους αλλά και με επίκαιρα Διε­θνή & Ελληνικά Νέα, όπως επικείμενες επιδοτήσεις που γνωστοποιούνται.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Κυριακή Παππά