ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ

STAND Δ27


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1983
Διεύθυνση: Λεωφ. Eλ. Βενιζέλου 284, Καλλιθέα, Αθήνα, Τ.Κ.: 176 75 
Τηλ.: 210 9491600 Fax: 210 9491610
Website: www.asprofos.gr 
e-mail: asprofos@asprofos.gr

H ΑΣΠΡΟΦΟΣ ιδρύθηκε το 1983 ως σύμπραξη μεταξύ των Ελληνικών Διυλιστηρίων Ασπροπύργου (ΕΛ.Δ.Α.) και της Foster Wheeler Italiana. Aπό την ίδρυσή της, η ΑΣΠΡΟΦΟΣ ενεπλάκη σε μεγάλα έργα, παρέχοντας όλο το εύρος των τεχνικών υπηρεσιών από τα αρχικά στάδια της μελέτης μέχρι την έναρξη λειτουργίας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες, αδειοδοτήσεις και περιβαλλοντικές υπηρεσίες και υποστήριξη στη δημόσια διαβούλευση. Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται η μελέτη κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Διαδριατικού Αγωγού, το Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου, ο εκσυγχρονισμός, η επέκταση και η αναβάθμιση των διυλιστηρίων του Ασπροπύργου, της Θεσσαλονίκης και της Ελευσίνας, οι αγωγοί μεταφοράς καυσίμων στην Ελλάδα και στα Σκόπια και πολλά άλλα έργα.

Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ είναι μέλος στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, το δυναμικό Όμιλο που πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ φέρνει εις πέρας όλες τις επιμέρους εργασίες μικρών και μεγάλων έργων, προσφέροντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών (one stop shop).

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Μυρσίνη Γάζελα