ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

STAND Α3


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1989
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 210, Αθήνα, Τ.Κ.: 104 42 
Τηλ.: 210 5138736 Fax: 210 5147189
Website: www.vourloumis.com
e-mail: info@vourloumis.com

Η εταιρεία ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ), με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και με συνεχή παρουσία άνω των 40 ετών, είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες στον τομέα της, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των κατηγοριών Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων) και των αντίστοιχων ανταλλακτικών - πρόσθετων εξαρτημάτων τους, καθώς και εξεδρών εργασίας και μηχανημάτων έργων.

Στην παραπάνω δραστηριότητα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα ενοικίασης των μηχανημάτων, καθώς και η πλήρης συντήρηση, επισκευή, ανακατασκευή, αναβάθμισή τους από το εξειδικευμένο τμήμα Service της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της, στελεχωμένο από προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία έχει παράλληλα αναπτύξει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια τμήμα Τεχνολογιών Περιβάλλοντος, κατασκευάζοντας το δικό της Σύστημα Υπογειοποίησης Κάδων Απορριμμάτων. Ταυτόχρονα, ερευνά συνεχώς την ευρωπαϊκή αγορά για συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα, όπως τον Ιταλικό οίκο TSM S.r.l για τον οποίο ενεργεί ως αποκλειστικός διανομέας των Ηλεκτροκίνητων Αναρροφητικών Οχημάτων - Σαρώθρων καθαρισμού εξωτερικών αστικών χώρων στην ελληνική αγορά.

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Νίκος Βουρλούμης