ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

STAND Β1


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 1985
Διεύθυνση: Ερμού 25, Νέα Κηφισιά, Αθήνα, Τ.Κ.: 145 64 
Τηλ.: 210 8185270 Fax: 210 8185271
Website: www.aktor.gr
e-mail: info@aktor.gr

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ 

Ο τομέας επεξεργασίας υδάτων αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ΑΚΤΩΡ, με ηγετική θέση σε σημαντικά έργα επεξεργασίας λυμάτων στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ν.Αμερική και την Αφρική.

Η ΑΚΤΩΡ έχει αποκτήσει εκτεταμένη και πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της Επεξεργασίας Λυμάτων και Νερού και δραστηριοποιείται σε όλα τα στάδια: από τη μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, έως τη λειτουργία/συντήρηση, αναμόρφωση/επέκταση και αναβάθμιση εγκαταστάσεων. H μελέτη-κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του ΚΕΛ Ψυττάλειας (Β’ Φάση Βιολογικού Καθαρισμού, Θερμική Ξήρανση Ιλύος, ΣΗΘΕ κ.ά.) αποτελούν σημεία αναφοράς του τομέα.

Η σημαντική τεχνογνωσία της ΑΚΤΩΡ στην κατασκευή και διαχείριση περιβαλλοντικών έργων αποδεικνύεται με την ανταγωνιστική θέση που έχει κατακτήσει στη παγκόσμια αγορά.

Με στόχο την περαιτέρω μεγέθυνσή της, η εταιρεία επιδιώκει την εντατικοποίηση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και την επέκτασή της με διεθνή έργα στους τομείς υλοποίησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, διαχείρισης ιλύος και επεξεργασίας νερού.

Yπεύθυνη Επικοινωνίας: Αργυρώ Παινεσάκη