Κmetrics

STAND Β 3Β


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Έτος Ίδρυσης: 2004
Διεύθυνση: Boρ. Ηπείρου 25, Μέγαρα, Τ.Κ.: 191 00 
Τηλ.: 211 7707200 Fax: 211 7707205 
Website: www.kmetrics.gr
e-mail: info@kmetrics.gr

Η Kmetrics είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), και ειδικότερα στο σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και τον έλεγχο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ομάδα έμπειρων μηχανικών και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. 

Η Kmetrics, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρείας MBJ Services, διαθέτει το “Mobile PV-Testcenter” το καινοτόμο και βραβευμένο κινητό εργαστήριο ελέγχου φωτοβολταϊκών πλαισίων. 

Με το “Mobile PV-Testcenter” ο έλεγχος των φωτοβολταϊκών πλαισίων πραγματοποιείται στο χώρο της εγκατάστασης παρέχοντας στον επενδυτή πιστοποιημένες αναφορές σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πλαίσια.

Επιπλέον, η Kmetrics συντάσσοντας τις απαιτούμενες τεχνικές εκθέσεις, αναλαμβάνει την διαχείριση της διαδικασίας αντικατάστασης του εξοπλισμού της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, σε περίπτωση που στον έλεγχο με το “Mobile PV-Testcenter” διαγνωστούν βλάβες που καλύπτονται από την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρείας ή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. 

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Καρυώτης