Κατηγορίες

Verde-tec Forum 2022


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

To Verde.tec Forum επιστρέφει το Μάρτιο του 2022... ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο κυκλικό. Αναμένεται νέο ρεκόρ ομιλητών και συμμετοχή φορέων από όλους τους χώρους.

Με την αναγγελία της νέας ημερομηνίας της έκθεσης Verde.tec, ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για τη διοργάνωση του πολυθεματικού συνεδρίου για τις πράσινες τεχνολογίες, για την κυκλική οικονομία, για την προστασία από τις κλιματικές αλλαγές και για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Διατηρώντας τις ήδη προαναγγελθείσες ενημερωτικές εκδηλώσεις, τα workshop και τις παρουσιάσεις, τo Verde.tec Forum θα περιλαμβάνει ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο, με νέο προσανατολισμό και με θεματικές ενότητες εστιασμένες στις πιο πρόσφατες εξελίξεις.
Η πανδημία ανέδειξε την άμεση συνάρτηση της ανθρώπινης δραστηριότητας με την προστασία του περιβάλλοντος. Και τόσο η ελληνική πολιτεία όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να σχεδιάζουν νέες πολιτικές βάσει της Πράσινης Συμφωνίας.

Νέα συνεδριακά γεγονότα
Στοχευμένο στην επικαιρότητα αλλά και στην εξειδίκευση που απαιτούν τα νέα στρατηγικά πλάνα και οι νέες εφαρμογές, το 4o Verde tec Forum είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα νέα συνεδριακά γεγονότα. Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η ανακοίνωση εκδηλώσεων νέων φορέων, εταιρειών και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις ανανεωμένες, μεγαλύτερες και ακόμη πιο λειτουργικές αίθουσες του MEC Παιανίας.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το νέο πρόγραμμα, ενώ μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά θα είναι ο αριθμός των ομιλητών που θα συμμετέχουν στις συνεδριακές διοργανώσεις.

Η θεματολογία
Ανάμεσα στα εξειδικευμένα θέματα που θα συζητηθούν είναι η απολιγνιτοποίηση, η ηλεκτροκίνηση, η βιομηχανική συμβίωση, η επαναχρησιμοποίηση πόρων, οι πτυχές της Πράσινης Συμφωνίας, πολιτικές, εφαρμογές, προγράμματα και επιστημονικοί εξοπλισμοί για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η βιώσιμη κινητικότητα, οι αναπλάσεις, τα προστατευτικά έργα για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών και πλημμυρικών φαινομένων κ.ά.
Τα συνεδριακά γεγονότα θα προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις για όλους: Υπηρεσίες του Δημοσίου, επενδυτές, επιστήμονες, τεχνίτες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, φοιτητές αλλά και ιδιώτες.
Ο σχεδιασμός των ημερίδων και των ενημερωτικών εκδηλώσεων πραγματοποιείται με την αιγίδα των πιο έγκριτων φορέων και με τη συμβολή του περιοδικού Ecotec.

Διαρκής ενημέρωση
Από την ηλεκτρονική σελίδα της έκθεσης Verde-tec: www.verde-tec.gr θα παρακολουθείτε την αναδιαμόρφωση του συνεδριακού προγράμματος με πληροφορίες για τις παρουσιάσεις των εκδηλώσεων, τους ομιλητές και τις ειδικές ενότητες που θα ενσωματωθούν στο 4o Verde.tec Forum.

Νέα πρόσκληση για φορείς
Όποιος φορέας επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των συνεδρίων για την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος, και να οργανώσει τη δική του εκδήλωση στο πλαίσιο του Verde.tec Forum, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:syntax@ecotec.gr (υπεύθυνος Μιχάλης Σταθακόπουλος, δημοσιογράφος του περιοδικού Ecotec) ή τηλεφωνικά στο 210 6800470.

Νέα πρόσκληση για εταιρείες
Μέρος των συνεδριακών εκδηλώσεων αποτελούν και οι εταιρικές παρουσιάσεις, οι οποίες συμπληρώνουν την ενημέρωση για εξοπλισμό, τεχνολογίες, καινοτομίες, προϊόντα και υπηρεσίες. Εταιρείες που θα συμμετέχουν στην 4η διεθνή έκθεση Verde.tec έχουν την δυνατότητα να οργανώσουν τη δική τους εκδήλωση και να προβάλουν τη δραστηριότητά τους μέσω των εταιρικών workshop.
Μέσα από αυτές τις συνεδριακές ενότητες, κλειστές ή ανοιχτές στο ευρύ κοινό, προσφέρεται η εμπειρία της αγοράς σε επαγγελματίες, τεχνίτες, επενδυτές, εκπροσώπους φορέων, επιστημονικό προσωπικό κ.ά.
Για διοργάνωση εταιρικής εκδήλωσης επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα e-mail tpress@tpress.gr (κ. Βούλα Μουρτά) και syntax@ecotec.gr (Μιχάλης Σταθακόπουλος, Δημοσιογράφος περιοδικού Ecotec) ή στο τηλέφωνο 210 6800470.

 

 

Διοργανώτρια εταιρεία

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2022