Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Verde-tec Forum

Verde-tec Forum 2023

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί σύντομα.

 

 

Verde-tec Forum 2022

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΟΥΜ 2019

Με τουλάχιστον τριάντα συνεδριακές εκδηλώσεις και εργαστήρια, αλλά και περισσότερους από 200 ομιλητές πραγματοποιήθηκε το 3ο διεθνές "Verde-tec Forum" από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο "MEC" της Παιανίας. 

Δείτε τις παρουσιάσεις των τριών ημερών, αναλυτικά:

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις την Παρασκευή 15/02/2019

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις το Σάββατο 16/02/2019

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις την Κυριακή 17/02/2019

 

 
 
 
 

Δηλώστε συμμετοχή στο Verde.tec Forum και τα Greek Green Awards

Ενημερωθείτε για τα δύο μεγάλα γεγονότα τη 4ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec 2020: το Verde.tec Forum και τα Greek Green Awards και δηλώστε συμμετοχή. Με την κατάθεση της υποψηφιότητας σας για τα βραβεία μπορείτε παράλληλα να προβάλετε τη συμμετοχή σας, σε ένα φόρουμ που στόχο έχει να προβάλει: Τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, τις πρακτικές που οδηγούν στην Κυκλική Οικονομία, τις στρατηγικές και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των Κλιματικών Αλλαγών μαζί με την πράσινη καινοτομία και τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Σταθακόπουλο:

210 6800470 και syntax@ecotec.gr

 

Νέα ημερομηνία για την 3η διεθνή έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος «VERDE.TEC»

Το πανόραμα της «κυκλικής οικονομίας» από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας 

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Το καθιερωμένο ετήσιο γεγονός για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και των τεχνολογιών περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί από τις 15 ως τις 17 Φεβρουαρίου 2019.

 

 

VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

 

Θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας

 

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ταυτοχρόνως ξεκινούν οι επαφές για τον καθορισμό του συνεδριακού προγράμματος που θα περιληφθεί στο “Verde.tec Forum”.

 

 

«Verde.Tec Forum 2018»: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τις συνεδριακές εκδηλώσεις και τις βραβεύσεις

Περισσότεροι από 90 ομιλητές, εκατοντάδες σύνεδροι, πολλές και διαφορετικές συνεδριακές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Οι συνεδριακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Α’ είναι αναρτημένες μέσα από το κανάλι “T-PressMagazines” στο YouTube σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

 Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στατιστικά επισκεψιμότητας της Verde-Tec 2018!

Κέρδισε τις εντυπώσεις η 2η διεθνής έκθεση “Verde.tec” για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, κέντρισε το ενδιαφέρον το “Verde.tec Forum” και εντυπωσίασαν τα έργα που βραβεύθηκαν με τα “Greek Green Awards 2018”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «Verde. Tec» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

2η διεθνή έκθεση “Verde.Tec” που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC της Παιανίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων κ. Αλέκος Κουκάς.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg

Μιχάλης Γεράνης: «Για το άλμα του ΦΟΔΣΑ κεντρικής Μακεδονίας ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με ξεκάθαρο όραμα και στόχους: να προχωρήσει στην 3η γενιά διαχείρισης αποβλήτων» έκανε λόγο στο 2 συνέδριο της 2ης Διεθνής Έκθεσης Verde tec

Στην ομιλία  του στο2ο Διεθνές Συνέδριο της Έκθεσης Verde Tec ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Γεράνης Μιχάλης μας μιλά για την : Αξιοποίηση των υποδομών της χώρας μας για κοινή αποτελεσματική λύση που θα ενώνει ακόμα και τους 5 ΠΕΣΔΑ (Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, Κεντ. Μακεδονία, Δυτ. Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία) για την αξιοποίηση του υπολείμματος.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Τις καλές πρακτικές των Δήμων σε θέματα Περιβάλλοντος βράβευσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Verde tec»

Γ. Πατούλης: « Η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τους Δήμους που εφαρμόζουν  καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις που κάνουν τις πόλεις μας πιο φιλικές και πιο φιλόξενες για τους πολίτες»

Την ανάγκη δημιουργίας ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης στερεών αποβλήτων που θα διασφαλίζουν την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά ανακύκλωσης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Χαιρετίζοντας την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης  «Verde tec» για τις τεχνολογίες Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη δρομολόγηση πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Η “Geyer” συμμετέχει στη 2η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Δυναμικό παρόν δίνει η εταιρεία “Geyer Hellas” στη 2η διεθνή έκθεση “Verde.tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Προγραμματισμένες κατʼ ιδίαν Επιχειρηματικές Συναντήσεις στον Aναδυόμενο τομέα της Γαλάζιας Ενέργειας

To Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση με προγραμματισμένες κατʼ ιδίαν Επιχειρηματικές Συναντήσεις (b2b event) μεταξύ φορέων που δραστηριοποιούνται στον αναδυόμενο τομέα της Γαλάζιας Ενέργειας. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, spin-offs και Ερευνητικά Κέντρα/Πανεπιστήμια.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Verde.tec Forum 2018

 VERDEforum_net.jpg

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018:  

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018:  

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018: 

 

 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Verde.tec Forum 2017

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 

VERDEforum_net.jpg

κάνοντας κλίκ εδώ

 

 

verdetec_forum_aus.jpg

 

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2023

ΧΟΡΗΓΟΙ 2023

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2023