Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

A&G GREEN ENERGY AE

Η A&G GREEN ENERGY AE αποτελεί μια νέα δραστηριότητα της «A&G Paper AEBE», η οποία έχει δεκαετή πείρα στην εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκών πάρκων.
Αντικείμενο της A&G GREEN ENERGY AE είναι η αντιπροσώπευση και εμπορία των τεχνολογικά προηγμένων φωτοβολταϊκών πάνελ eArc της εταιρείας Sunman, που μπορούν και τοποθετούνται σε οροφές κτιρίων με ευκολία και έχουν μικρό βάρος.

 

ABOUTNET

Η εταιρεία ABOUTNET από το 2000 ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών Internet. Συγκεκριμένα, με την κατασκευή ιστοσελίδων, την διαφήμιση και προώθησή τους.

 

ADTEC CHEMICALS H. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - Ε.ΤΣΑΚΑΛΗ ΟΕ

Η ADTEC διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών όπως: 

Μηχανήματα: 

 

AERATA

Η AERATA είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων εναέριας τοπογραφικής και ψηφιακής αποτύπωσης, αξιολόγησης και επιθεωρήσεων με εξειδίκευση σε κλάδους, όπως το περιβάλλον, οι τηλεπικοινωνίες, οι κατασκευές και η βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

 

ALSON AE

Η ALSON ΑΕ ιδρύθηκε το 1922 στον Πειραιά. Αρχικά το ενδιαφέρον της επικεντρώθηκε στις μηχανουργικές κατασκευές και μηχανολογικές μελέτες και εφαρμογές. Η πείρα και η πρακτική γνώση που απέκτησε σε αυτούς τους τομείς, υποστηρίζουν, μέχρι σήμερα τη δραστηριότητά της στον χώρο των εισαγωγών και των πωλήσεων μηχανημάτων για τη βιομηχανία, τον χώρο των βιολογικών καθαρισμών και των διυλιστηρίων νερού.

 

AQUASCIENCE – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ Γ. ΓΙΟΞΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ

Η AQUASCIENCE ΕΕ αποτελεί μια δυναμική γεωτεχνική – κατασκευαστική εταιρεία, με συνεχή παρουσία στο χώρο των Γεωεπιστημών τα τελευταία 18 χρόνια. Δραστηριοποιείται στην εφαρμογή ενός ευρύτατου φάσματος έργων, τόσο δημόσιων όσο και ιδιωτικών, υψηλών απαιτήσεων και σύνθετης τεχνογνωσίας. Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι οι εξής:

 

ARTEMIS TECHNICAL ENGINEERING

Η ARTEMIS TECHNICAL ENGINEERING, μέλος του ΤΕΕ και του προγράμματος Si –Cluster, είναι μία εταιρεία 17 ετών που εδρεύει στο Τεχνολογικό Πάρκο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και παρέχει καινοτόμες μηχανολογικές και μελετητικές υπηρεσίες, μέσω εξειδικευμένου προσωπικού και τεχνικού εξοπλισμού υψηλού επιπέδου.

 

AUSTA ENERGY GMBH

Η AUSTA SOLAR ιδρύθηκε το 2009 και είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στα φωτοβολταϊκά προϊόντα, όπως είναι τα ηλιακά πλαίσια, οι ράβδοι πυριτίου, οι κυψέλες κ.λπ., καθώς και στην επένδυση και λειτουργία ηλιακών σταθμών.

 

B2Green – RunMyProject

Το B2Green (B2Green.gr & RunMyProject.gr) είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική – επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις

 

BayWa r.e. Solar Systems Μονοπρόσωπη ΑΕ

Η BayWa r.e. Solar Systems, ένας εκ των μεγαλύτερων χονδρεμπόρων φωτοβολταϊκών συστημάτων παγκοσμίως, με περισσότερους από 16.000 συνεργάτες διεθνώς, τοποθετείται πλέον ενεργά και στην ελληνική αγορά. Στηριζόμενοι σε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, προσθέτουμε αξία στην αλυσίδα προμηθειών και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε εγκαταστάτες και τεχνικές εταιρείες. 

 

BEACH CLEANING

Η ομάδα BEACH CLEANING ξεκίνησε το 2018 πραγματοποιώντας παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία περισσότερες από 80 δράσεις σε όλη την Ελλάδα, συλλέγοντας περισσότερα από 60.000 κιλά απορρίμματα. Στόχος μας είναι αρχικά η αποσυμφόρηση του βυθού και των ακτών από κάθε είδους απόρριμμα.

 

BEIJING XD BATTERY TECHNOLOGY CO LTD

Η BEIJING XD BATTERY TECHNOLOGY CO LTD, η οποία ιδρύθηκε το 2012, είναι μια κορυφαία εταιρεία συσκευασιών μπαταριών λιθίου και έχει ως στόχο να παρέχει μια ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέος.

 

CARBONITALIA HELLAS AE

Η CARBONITALIA, παράρτημα του ομίλου U. Del Corona & Scardigli από το Λιβόρνο, παράγει ενεργούς άνθρακες για την προστασία και τον καθαρισμό του περιβάλλοντος καθώς και τον καθαρισμό τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Εμπορεύεται επίσης λευκαντικές γαίες, που παράγονται ειδικά για τον αποχρωματισμό και τον καθαρισμό τροφίμων και ορυκτελαίων.

 

CELLIZZ PC

Η Shanghai Ghrepower Green Energy Co Ltd ιδρύθηκε το 2006.
Η είσοδός της στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 2021 όντας η πρώτη εταιρεία που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία πιστοποίησης στο ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας), στην κατηγορία των «60KW μικρή ανεμογεννήτρια» και κατέχει την πρώτη θέση στις επενδυτικές τάσεις.

 

CINK Hydro Energy k.s.

Η εταιρεία CINK Hydro – Energy k.s. κατασκευάζει μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς ισχύος έως 10 MW ανά μονάδα και αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν παγκοσμίως την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση τεχνικώς ολοκληρωμένων παραδόσεων σε όλους τους σημαντικούς τύπους στροβίλων, όπως είναι οι “Crossflow”, “Kaplan”, “Pelton” και “Francis”. Όλος ο εξοπλισμός παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

 

 

CIVINET GREECE – CYPRUS

Το CIVINET GREECE-CYPRUS είναι ένα δίκτυο 120 Δήμων και 6 Περιφε- ρειών για τη βιώσιμη κινητικότητα, εθνικό σκέλος του ευρωπαϊκού δικτύου CIVITAS (θεσμός της ευρωπαϊκής επιτροπής).
Αποτελεί, επίσης:

 

CluBE

Το CLUSTER ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ- ΔΟΝΙΑΣ (CluBE) είναι μια μη-κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε μεταξύ τοπικών παραγόντων και μετόχων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το CluBE προέκυψε από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 από τη συνεχή συνεργασία περιφερειακών παραγόντων κατά τη διάρκεια προηγούμενων έργων, αναλύοντας τις περιφερειακές δυνατότητες βιοενέργειας και βιομάζας, τις βασικές δομές των συμπλεγμάτων και τα περιφερειακά συστήματα καινοτομίας που είναι αφιερωμένα στον ενεργειακό τομέα.

 

COCOON ECOCLIMA

COCOON ECOCLIMA δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005. Παράλληλα επενδύει στην Τεχνολογία των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν τη μέγιστη απόδοση στις καλύτερες τιμές. Παρακολουθώντας στενά κάθε νέα εξέλιξη φέρνει στην αγορά την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών πλαισίων με πολυκρυσταλλικές, μονοκρυσταλλικές PERC ή N-type TOPCon κυψέλες με τις τεχνολογίες HALF-CELL & 16 BUSBARS.

 

COMBATT AE

Η COMBATT AE είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών (μολύβδου-οξέος, νικελίου-καδμίου, νικελίου-υδριδίου μετάλλου και ιόντων λιθίου) οχημάτων και βιομηχανίας, με πανελλαδική εμβέλεια. Η έγκριση λειτουργίας του Συλλογικού Συστήματος έγινε με την απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ν. με αρ. πρωτ: 336/25.02.2014, και ανανεώθηκε με την απόφαση 169.3/12.06.2020. Με τις αποφάσεις 179.8/14.04.2021 και 192.7/05.05.2022 του Δ.Σ. του ΕΟΑΝ, εγκρίθηκαν οι επικαιροποιήσεις του επιχειρηματικού σχεδίου της COMBATT σχετικά με τους συσσωρευτές νικελίου-υδριδίου μετάλλου (Ni–MH) και ιόντων λιθίου (Li–Ion).

 

CONSTRAT ΕΠΕ
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η εταιρεία CONSTRAT ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 και επικεντρώνεται στην ολιστική διαχείριση ύδρευσης, αποχέτευσης και όμβριων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στη μελέτη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών. 

 

CORE SOLUTIONS Smart Life. Smart Solutions.

Η CORE SOLUTIONS ιδρύθηκε στα τέλη του 2004 από Έλληνες expert στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και των Λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με πολύ μεγάλη εμπειρία και πλήθος έργων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα, καθώς και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Έργα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D).

 

 

CRISTANINI

Η CRISTANINI SpA, βρίσκεται στο Rivoli της Ιταλίας και διαθέτει πολύ ισχυρή παρουσία σε όλο τον κόσμο από το 1972 στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής πίεσης νερού, της απολύμανσης και της πυρόσβεσης. Μία πλήρης σειρά συστημάτων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων είναι διαθέσιμη για την απολύμανση της πόλης, καθώς έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός πιο καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος.

 

CULTURA VERDE ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. ΒΡΟΝΤΑΝΗ

Η επιχείρηση της Χριστίνας Π. Βροντάνη - “CULTURA VERDE”, βασισμένη στην 40ετή οικογενειακή παράδοση, συνεχίζει την προσφορά ποιοτικού κι αξιόπιστου περιβαλλοντολογικού εξοπλισμού, αφιερωμένο σε εξειδικευμένες δραστηριότητες, όπως τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων, της προστασίας και της αποκατάστασης του περιβάλλοντος, κ.ά.

 

DIANA-SKORDAS

Η εταιρία DIANA-SKORDAS γεννήθηκε το 1979 σε ένα μαγαζάκι 100 τ.μ στην Καρυδίτσα Κοζάνης. Ιδρυτής της είναι ο Σκόρδας Νικόλαος. Άνθρωπος με «ανήσυχο πνεύμα» οδήγησε την εταιρία σε συνεχή ανοδική πορεία.
Το 1985 οι δραστηριότητες της επιχείρησης αναπτύσσονται σημαντικά, η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών οδηγεί στην επέκτασή της και τη δημιουργία ιδιόκτητου εργοστασίου 2.000 τ.μ στο τρίτο χιλιόμετρο Κοζάνης - Καρυδίτσας.

 

 

DIMTECH ΑΕ

Η DIMTECH AE ιδρύθηκε το 2007 και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής συστημάτων επεξεργασίας του αέρα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές εφαρμογές, σε βιολογικούς καθαρισμούς, σε εγκαταστάσεις διαλογής απορριμμάτων αλλά και σε εμπορικές εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά κατασκευής (συνθετικά υλικά) μπορούμε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

 

DIVICO SECURITY

Η DIVICO SECURITY διαθέτει ενεργή παρουσία πάνω από 40 χρόνια στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας. Παράλληλα, κατέχει σημαντική θέση όχι μόνο στη σωστή μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων, αλλά και στην παροχή κατάλληλου και ποιοτικού εξοπλισμού στοχεύοντας στην άριστη, μακροχρόνια και σωστή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας.

 

EAST WEST GREECE ΙΚΕ

Το όνομα EAST WEST συνδέεται διεθνώς με την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογική συνείδηση, καθώς και με μια μακρά πείρα σχεδόν 40 ετών στον τομέα της διαχείρισης μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Η εκτεταμένη εμπειρία και ο τρόπος διαχείρισης που εφαρμόζεται από την εταιρεία, την καθιστά πρωτοπόρο στον τομέα της.

 

ECOYI SOLAR - ADVANCED ENERGY SYSTEMS

Δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο ενέργεια!

Η ECOYI SOLAR ιδρύθηκε το 2022 σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Goldeco του Ομίλου της Goldair. Έχοντας 13 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αναπτύσσουμε, εγκαθιστούμε και διαχειριζόμαστε οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά έργα.

 

ENACT AE

Η ENACT AE είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία σεβόμενη απόλυτα την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύει σε νέο εξοπλισμό και τεχνολογίες, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια βελτίωσης περιβαλλοντικών αποδόσεων.

 

ENVIA ΑΕ

Η εταιρεία ENVIA ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 2009 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και στεγάζεται στην οδό Πολυτεχνείου 24 (Λαδάδικα). Η ENVIA ΑΕ με πολύχρονη εμπειρία στις τεχνολογίες περιβάλλοντος και μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα στελεχών προσφέρει περιβαλλοντικές λύσεις και εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συνεργατών της στους παρακάτω τομείς:

 

ENVINOW.GR

Το ENVINOW.GR αποτελεί μία νεανική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 από φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η συντακτική ομάδα περιλαμβάνει σήμερα πάνω από 30 συμμετέχοντες από 7 διαφορετικές σχολές του ΕΜΠ και άλλα Πανεπιστήμια, η οποία δεν είναι η μόνη που συμβάλει στο περιεχόμενο. Στο περιεχόμενο συμβάλλουν επίσης υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από ελληνικά Ιδρύματα και έμπειρα στελέχη της αγοράς περιβάλλοντος. Το περιεχόμενο συνίσταται από ειδήσεις, άρθρα, έρευνες, συνεντεύξεις, νομοθεσία και απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών που αφορούν όλο το φάσμα των θεμάτων του περιβάλλοντος. 

 

ETEN
ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ Μ.ΕΠΕ

Είμαστε μια πολυπολιτισμική ομάδα μηχανικών με εκτενή εμπειρία σε πολύ απαιτητικά έργα στην παγκόσμια βιομηχανία. Η τεχνογνωσία μας πηγάζει από τη δίψα μας για εξέλιξη μέσω της συνεχούς έρευνας.

Η εμπειρία της ομάδας μας έχει προκύψει από μελέτες και έρευνες σε εγκαταστάσεις στη βιομηχανία εμφιάλωσης, τροφίμων και όπου υπάρχει παρουσία και χρήση νερού.

 

EUROLAMP ABEE

Η EUROLAMP ΑΒEΕ ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Η ανοδική της πορεία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Αρχικά, εντός της ελληνικής επικράτειας μόνο με Είδη Φωτισμού και Ηλεκτρολογικό Υλικό. Μετέπειτα, εξελισσόμενη και διαρκώς ανήσυχη, διευρύνοντας διαρκώς τους ορίζοντές της, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της, κατάφερε να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του κλάδου.

 

EUROSINTEX S.p.A. / SDND Business

Το περιβάλλον και η οικολογία ανέκαθεν ενέπνεαν την EUROSINTEX στην παραγωγή κάδων για τη χωριστή συλλογή απορριμμάτων, με ευελιξία και προσοχή στη λεπτομέρεια προκειμένου να επικεντρωθεί στην κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Από το 1996 παράγουμε και διανέμουμε τα προϊόντα μας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό. 

 

EVAG SOLAR Σ.Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρία Σ.Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ έχει ιστορία 70 χρόνων. Ιδρύθηκε για να δραστηριοποιηθεί στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ενώ με την πάροδο του χρόνου διαφοροποιήθηκε και σε άλλους τομείς και κατασκεύασε μηχανήματα του πρωτογενή τομέα. Από το 2009, ίδρυσε το business unit EVAG SOLAR, που σχεδιάζει και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις στήριξης Φωτοβολταικών Πλαισίων, πάσσαλους, συνδέσμους, κοχλίες.

 

F7 MARKETING SERVICES

Η F7 MARKETING SERVICES δίνει λύσεις σε όλες τις δημιουργικές σας ανάγκες.
Η F7 είναι μια εταιρία εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing στο χώρο του Τεχνικού Επαγγελματικού κλάδου και πρόσφατα του Δημοσίου. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του marketing και του creative design, σχεδιάζουμε μαζί σας ένα ολοκληρωμένο πλάνο marketing για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

 

FRONIUS

Η FRONIUS είναι Αυστριακή εταιρία που ιδρύθηκε το 1945 και δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών, της ηλεκτροσυγκόλλησης και της τεχνολογίας φόρτισης μπαταριών. Απασχολεί πάνω από 6.100 εργαζομένους, έχει 37 θυγατρικές εταιρίες παγκοσμίως και διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες.

 

FuturaSun srl

Η FuturaSun είναι ιταλική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2008 στο Βένετο, τον κόμβο της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών στην Ιταλία. Δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Τσιταντέλα της επαρχίας Πάντοβα. 

 

GEPALIFT

H εταιρεία GEPALIFT εδρεύει και δραστηριοποιείται στο Δήμο Αλμωπίας από το 1981.
Όλα τα χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δράσης έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο στον τομέα της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

 

GLOUBOS E-BIKES

Η εταιρεία GLOUBOS E-BIKES είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που έχει κατασκευάσει το τετράτροχο ηλεκτρικό ποδήλατο “ORION”, το οποίο ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της μετακίνησης επιβατών εντός της πόλης, σε περιαστικές και αγροτικές περιοχές.

 

GOLDECO - ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

Η GOLDECO ιδρύθηκε το 2009 από τον όμιλο εταιρειών Goldair Group και δραστηριοποιείται στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Οικολογίας και της Πράσινης Ανάπτυξης, μέσω Περιβαλλοντικών Εφαρμογών και χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Παράλληλα, παρέχει ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες υλοποίησης έργων ΑΠΕ προς ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, οργανισμούς, φορείς και ενδιαφερόμενους επενδυτές. 

 

GOODWE EUROPE GMBH

Η GOODWE είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και είναι εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Με συνολική παράδοση περισσότερων από 3 εκατομμυρίων αντιστροφέων και εγκατάσταση 35 GW σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, οι ηλιακοί αντιστροφείς της GoodWe έχουν χρησιμοποιηθεί σε οικιακές και εμπορικές στέγες, βιομηχανικά συστήματα και έργα μεγάλης κλίμακας και κυμαίνονται από 0,7kW έως 250kW. 

 

HEBEI OUSHANG PHOTOVOLTAIC TECHNOLOGY CO. LTD.

Η HEBEI OUSHANG PHOTOVOLTAIC TECHNOLOGY CO. LTD. είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών μονάδων στην Κίνα και έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 500 MW.
Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην επαρχία Hebei της Κίνας και καλύπτει έκταση 50.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

HORIZON CONSTRUCTIONS IKE

Η HORIZON SOLAR ENERGY αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκαν στον κλάδο της ενέργειας με κατασκευή εγκαταστάσεων βιομάζας, ενώ το 2006 εισήχθη δυναμικά και στο χώρο των ΑΠΕ, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία.

 

 

HOYMILES POWER ELECTRONICS INC.

Η HOYMILES είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής λύσεων MLPE (Module Level Power Electronics), που ειδικεύεται σε module-level μετατροπείς και συστήματα αποθήκευσης. Με όραμα για ένα καθαρό, βιώσιμο μέλλον, προσπαθούμε να οδηγήσουμε τον τομέα της έξυπνης ενέργειας μέσω της δυνατής τεχνολογίας και των αξιόπιστων προϊόντων μας.

 

IB&O ENVIRO

Η εταιρεία μας, με μια εδραιωμένη, πολύχρονη παρουσία στην αγορά και αντιπροσωπεύοντας κατά αποκλειστικότητα τους σημαντικότερους Κατασκευαστές ανά τον κόσμο, διατηρεί την αξία της εμπειρίας και εξειδίκευσης των ανθρώπων της, της εξαιρετικής ποιότητας μηχανημάτων, συνδυάζοντάς την με την καινοτομία, ευελιξία και αυτοματοποίηση συστημάτων ανακύκλωσης. Αντικείμενό μας η μελέτη, σχεδιασμός και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

 

INERGION

Η Ελληνική εταιρεία INERGION, μέλος του Ομίλου TESCO, εξοπλίζει με υπευθυνότητα έργα Α.Π.Ε. από το 2007. Παρέχει τις βέλτιστες λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προσφέροντας εξοπλισμό υψηλής αξιοπιστίας, ποιότητας, επιδόσεων και υπηρεσίες εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης.

 

INOX MARE ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ

Η INOX MARE ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ εξειδικεύεται πάνω σε ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για στήριξη φωτοβολταϊκών για όλους τους τύπους στεγών (βιομηχανικές, κεραμοσκεπές, ταράτσες και πέργκολες) καθώς και στην εμπορία φωτοβολταϊκών πάνελ. Δραστηριοποιείται από το 2002 στην αγορά ανοξείδωτων και γαλβανιζέ υλικών στερέωσης – συναρμολόγησης, ανοξείδωτων ναυτιλιακών εξαρτημάτων.

 

INTERMACHINERY GmbH Τεχνολογίες περιβάλλοντος

Η INTERMACHINERY ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εξει- δικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων ανακύκλωσης. Mετράει ήδη από τους εταίρους της 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας σε δομικά - λατομικά μηχανήματα και μηχανήματα ανακύκλωσης στη Γερμανία και στην Ελλάδα. 

 

K PUMPS ΙΚΕ

KSB, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των αντλιών, διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που περιλαμβάνει την κτηριακή και βιομηχανική τεχνολογία, τη μεταφορά νερού, την επεξεργασία λυμάτων, καθώς και τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας.

 

LIFE VISIONS (LIFE19 ENV/GR/000100)

"Καινοτόμα φωτοκαταλυτικά χρώματα για υγιές περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας LIFE19 ENV/GR/000100 VISIONS"

Ο κύριος σκοπός του εργου είναι η παραγωγή καινοτόμου φωτοκαταλυτικού χρώματος, που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος ενώ παρέχει και τη δυνατότητα σημαντικής εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια.

 

 

MASCUS GREECE

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η MASCUS είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών.
Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην MASCUS!

 

 

MEΤΑNOR V-TAC HELLAS

V-TAC HELLAS έπειτα από την επιτυχημένη της πορεία στο φωτισμό εντάσσει στο δυναμικό της φωτοβολταϊκά συστήματα.
Ως V-TAC SOLAR δραστηριοποιείται τα τελευταία 2 έτη στην εμπορία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων - διασυνδεδεμένων, αυτόνομων φωτοβολταϊκών και φωτοβολταικών αυτοπαραγωγής - net metering σε κτίρια και οικόπεδα. Τα υψηλής ποιότητας μοντέλα και η γκάμα των προϊόντων μας μπορούν να καλύψουν κάθε ενεργειακή ανάγκη.

 

NAS - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔ. ΣΤΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία NAS - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔ. ΣΤΥΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συστάθηκε στις 10-08- 2004 και αποτελεί τη συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του κ. Νικόλαου Στύλα, που είχε δημιουργηθεί το 1983.
Η εταιρία μας ασχολείται με τα εκπαιδευτικά συστήματα, την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού, τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και τη ρομποτική. 

 

NCC ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕ

Η NCC ΕΠΕ παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα περιβαλλοντικού σχεδιασμού και υλοποιεί καινοτόμες διαχειριστικές δράσεις για την προστασία της βιοποικιλότητας από το 2010.
Οι βασικοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι:

 

 

NORATEX ΑΒΕΕ

Η NORATEX ABEE ιδρύθηκε το 1975 έχοντας ως βασική δραστηριότητα την εμπορία και χονδρική πώληση βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών αυτοματισμού. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία, αναπτύχθηκε και στους τομείς ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας με έμφαση στον οδοφωτισμό.

 

NRG SYSTEM Ν. ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΚΕ

NRG SYSTEM είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, που ιδρύθηκε στη Θράκη το 2004, με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία, μελέτη και τεχνική υποστήριξη υλικών και ολοκληρωμένων συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού. Η εταιρία πλέον εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 m2 στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία σε Αθήνα και Κομοτηνή.

 

O.M.A.R. srl ITR Recycling Technologies

Η OMAR αναπτύσσει συστήματα επεξεργασίας αερίων εκπομπών για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των εργαζομένων εντός του χώρου εργασίας, καθώς και συγκροτήματα ανακύκλωσης απορριμμάτων με σκοπό τη μείωση της επίδρασής τους στο περιβάλλον.

 

ONE AND ONLY PLAYGROUNDS ΜΟΝ. ΑΕ
«SUNRISE» Γ.Ι. ΚΑΡΝΟΜΟΥΡΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ

Η ONE AND ONLY PLAYGROUNDS δημιουργήθηκε σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε στα μικρά παιδιά αλλά και στους γονείς χώρους αναψυχής και ξεκούρασης. Η εταιρεία δημιουργεί πρότυπα έργα για μικρά παιδιά με πρωτότυπα, τρισδιάστατα όργανα με μορφές ζώων, από υλικά φιλικά στα παιδιά. Τα όργανα είναι διαδραστικά και επιτρέπουν την ταυτόχρονη χρήση σε πάνω από 1 παιδιά. 

 

 

OTAVOICE.GR

Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει πιστοποιημένη δημοσιογραφική ομάδα, σημαντικό δίκτυο συνεργατών και καλύπτει δημοσιογραφικά όλη την επικράτεια.

 

PANMARINE & INDUSTRIAL SERVICES ΕΠΕ

PANMARINE & INDUSTRIAL SERVICES LTD ως αντιπρόσωπος της GEA Westfalia Separator Group GmbH σε Ελλάδα και Κύπρο κατέχει ηγετική θέση σε συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και βιομάζας με την τεχνολογία μηχανικής φυγοκέντρισης για πάχυνση και αφυδάτωση.

 

PHOTOVOLTAIC

Η εταιρεία PHOTOVOLTAIC έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και 14001:2015 και έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 30 MW σε αυτόνομα συστήματα και 400 MW σε διασυνδεδεμένα συστήματα.

 

PROJECTON

Η εταιρεία PROJECTON ιδρύθηκε το 2013 και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα Δραστηριοτήτων & Λύσεων. 

Είναι ένας Πάροχος Προηγμένων Λύσεων Τεχνολογίας με κύρια εξειδίκευση σε: 

 • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας 
 • Πολιτική Προστασία - Ασφάλεια - Άμυνα 
 

PROSILIO TECH

H εταιρεία PROSILIO TECH ιδρύθηκε το 2018 με βασικό αντικείμενο τις υπηρεσίες επισκευής και πώλησης inverters για Φ/Β, υβριδικά και συστήματα αποθήκευσης.
Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς στο χώρο, με κύριο γνώμονα το σεβασμό και την άμεση επαφή με τον πελάτη, καθώς και τη σωστή και γρήγορη παροχή υπηρεσιών.

 

QLEEN HELLAS

Η QLEEN HELLAS έχει από το 2013 την αποκλειστική διάθεση - service για όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία των προϊόντων PURAQLEEN, ROTAQLEEN, QLEEN και LEWI της γερμανικής εταιρείας KARLHANS LEHMANN KG.

 

RAM EUROPE AE RAM EUROPE SA ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ

Η RAM EUROPE ΑΕ, έχει παρουσία από το 1951, στο χώρο κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Στην μακρόχρονη πορεία της έχει εκτελέσει με επιτυχία πολλές συμβάσεις και έχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις ερευνητικές δραστηριότητές της.

 

RECYCOM

Η RECYCOM είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία, η οποία εφαρμόζει από το 2012 στην Ελλάδα με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο, ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

 

 

 

REGENESIS
Trash Art Project

Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό με Εικαστικό, Περιβαλλοντικό και Eκπαιδευτικό χαρακτήρα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από εθελοντές καλλιτέχνες με στόχο την προώθηση και την προβολή της Trash Art σκηνής στην Ελλάδα.

 

ROBENSO ΙΚΕ

Η ROBENSO δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής με στόχο την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εστιάζει στην αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων σε θέματα πληροφορικής, αυτοματισμού, μηχανολογίας και δικτύων αισθητήρων για να δημιουργήσει σύγχρονα, αποδοτικά συστήματα που προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων φιλοπεριβαλλοντικών οικονομικών δραστηριοτήτων και την ίδια στιγμή υποστηρίζουν και ενισχύουν τη σύγχρονη απαίτηση για αντιστροφή της τάσης συνεχούς υποβάθμισης του περιβάλλοντος λόγω της ανεξέλεγκτης χρήσης παρωχημένων, περιβαλλοντικά καταστρεπτικών πρακτικών.

 

 

SABO SA

Η SABO SA, μέλος του Ομίλου SABO, είναι μια ελληνική επιχείρηση με έδρα το Βασιλικό Ευβοίας η οποία δραστηριοποιείται σε 55 χώρες παγκοσμίως εξάγοντας το 60% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

 

SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY CO. LTD.

Η GROWATT ιδρύθηκε το 2011 και είναι παγκόσμιος κορυφαίος πάροχος λύσεων κατανεμημένης ενέργειας.

 

SHENZHEN WAWUI NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD

Η SHENZHEN WAWUI NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην Ε&Α (Έρευνα & Ανάπτυξη) και στην παραγωγή μπαταριών LiFePO4 υψηλής ποιότητας για ηλιακά συστήματα αποθήκευσης ενέργειας εκτός δικτύου.

 

SIAKANDARIS GROUP

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ (SIAKANDARIS GROUP OF COMPANIES) συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα καθετοποιημένα εταιρικά σχήματα ανακύκλωσης και ολοκληρωμένης διαχείρισης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

 

SKE - HUAWEI VALUE ADDED PARTNER

Η SKE είναι Value Added Partner της Huawei και προμηθεύει την Ελλάδα και 15 χώρες στην Κεντρική, Νότια και Ανατολική Ευρώπη με smart solar προϊόντα της Huawei γρήγορα και έγκαιρα.
Η SKE ιδρύθηκε στην Αυστρία το 2008 και είναι πλέον, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά ηλιακής ενέργειας.

 

SMARTHEATING.GR

Είμαστε ένας όμιλος εταιριών με στόχο την προσφορά λύσεων τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο εξειδίκευσης για περισσότερα από 30 χρόνια στον τομέα του HVAC σε κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

 

STEINERT GmbH

he Resource Search Engine
Η STEINERT GmbH παρέχει καινοτόμες λύσεις για τον διαχωρισμό πολύτιμων υλικών, αυξάνοντας την κερδοφορία των πελατών μέσω υψηλότερης ανάκτησης και μείωσης του λειτουργικού κόστους.
Οι τεχνολογίες ταξινόμησης παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πόρων. Παρέχουμε στους πελάτες μας συστήματα διαλογής, τα οποία επιλύουν εργασίες ταξινόμησης και βοηθούν στη διατήρηση των ολοένα και πιο σπάνιων πόρων σε κυκλοφορία.

 

STRONG DEVELOPER TRADING CO. LTD.

Η HK HUIZHANINTL GROUP CO. LTD., που ιδρύθηκε το 2007, είναι επαγγελματίας πάροχος υπηρεσιών εκθέσεων και ειδικεύεται σε εκθέσεις στο εξωτερικό για πολλά χρόνια.
Μέχρι σήμερα η STRONG DEVELOPER ασχολείται με διάφορους εκθεσιακούς κλάδους όπως: Νέα Ενέργεια, Φωτισμός, Οικιακές Συσκευές, Εκθέσεις Ομορφιάς, Δομικά Υλικά, Πόρτες, Παράθυρα, Προμήθειες Ξενοδοχείων κ.λπ. Η εταιρεία παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες τόσο στους διοργανωτές όσο και στους εκθέτες.

 

STS ENGINEERING ΙΚΕ

Η STS ENGINEERING IKE σχεδιάζει και προμηθεύει κορυφαία μονοαξονικά και διαξονικά γραμμικά συστήματα κινούμενων βάσεων, Solar Trackers. 

Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση των αποδόσεων των επενδυτών μέσω της προηγμένης τεχνολογίας μας και της δέσμευσής μας να επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην περαιτέρω αναβάθμιση του μονοαξονικού μας συστήματος RAPTOR X-1 και διαξονικού PATHFINDER, διασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων της διεθνούς αγοράς φωτοβολταϊκών. 

 

SUN ENERGY SOLUTION

Η SUN ENERGY SOLUTION δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατασκευή αυτόνομων και διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων και στην πώληση (λιανική & χονδρική) όλου του επιμέρους εξοπλισμού και κυρίως:

 

SUNOVA SOLAR TECHNOLOGY CO., LTD.

Η SUNOVA SOLAR είναι ένας προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων που εστιάζει στην Ε&Α (Έρευνα και Ανάπτυξη), την κατασκευή ηλιακών προϊόντων που διανέμονται παγκοσμίως, καθώς και στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

 

SUSTA.GR

Φωτοβολταϊκά στη στέγη
Η εταιρεία SUSTA.GR με εμπειρία 15 ετών στα Φωτοβολταϊκά συστήματα, ειδικεύεται σε ποιοτικές εγκαταστάσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας. Επιλέγοντας την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος επενδύετε με μηδενικό ρίσκο, κάνοντας απόσβεση ακόμη και σε 5 έτη.
Η αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας τους τελευταίους μήνες είναι ανεξέλεγκτη. Η μόνη επικερδής λύση για το ακριβό ρεύμα και τους αυξημένους λογαριασμούς είναι η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος (net-metering).

 

SUSTCHEM ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Η SUSTCHEM ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που ειδικεύεται στις υπηρεσίες Αδειοδότησης, Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Βιωσιμότητας & Κυκλικής Οικονομίας, Υγείας και Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο και Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

 

ΤΕDRA

Ο όμιλος ελληνικών εταιριών TEDRA ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση τεχνικών και περιβαλλοντικών έργων, καθώς και σε προηγμένες τεχνολογίες για τη διαχείριση και αξιοποίηση αποβλήτων.

 

TEREC AΕ

Η εταιρεία TEREC ΑΕ ιδρύθηκε το 2021 από μια ομάδα νέων με κοινό σημείο αναφοράς την ανησυχία για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη για δράση προς την κατεύθυνση της ανάκτησης αξιοποιήσιμων πόρων και πρώτων υλών από τα απόβλητα, στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας.

 

THINK BLUE PROJECT

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχους για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε με την αειφόρα ανάπτυξη του περιβάλλοντος προάγοντας τον Εθελοντισμό, βοηθώντας τις εταιρίες να υλοποιήσουν καινοτόμα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (SCR) και τα ESG (Environmental Social Governance), υλοποιώντας Ερευνητικά προγράμματα, εκπαιδεύοντας παιδιά και φοιτητές μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διοργανώνοντας Εθελοντικές Δράσεις απορρύπανσης Θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας και τον εθελοντών μας.

 

VOGELSANG ΕΛΛΑΣ

Η VOGELSANG GMBH & CO KG με έδρα στη Γερμανία αναπτύσσει, παράγει και διανέμει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας εύκολης συντήρησης.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1929 και εξελίχθηκε για να ειδικευτεί σε μηχανήματα, εγκαταστάσεις και συστήματα για τους τομείς των λυμάτων, των μεταφορών, της βιομηχανίας, του βιοαερίου και της γεωργίας.

 

VOLTALIA GREECE AE

Η VOLTALIA ιδρύθηκε στη Γαλλία το 2005 και έχει εξελιχθεί σε διεθνή πα- ραγωγό ενέργειας και πάροχο υπηρεσιών. Ειδικευόμαστε σε λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που βοηθούν τους πελάτες μας να ενταχθούν στο παγκόσμιο κίνημα της ενεργειακής και οικολογικής μετάβασης. Λειτουργώντας ως διανομέας σε παγκόσμια κλίμακα από το 2008, μας έδωσε τη δυνατότητα να προμηθεύσουμε περισσότερα από 1 GW ηλιακής φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Διασφαλίζουμε ότι αυτή η διανομή συνοδεύεται πάντα από τη γνώση και τις υπηρεσίες που προσθέτουν αξία για τους πελάτες μας στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

 

WEDOO DIGITAL AGENCY

Η WEDOO από το 2009 δραστηριοποιείται στη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων και e-shop εύκολης πλοήγησης, με έμφαση στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες και στη προώθηση ενός brand σε όλες τις γνωστές διαφημιστικές πλατφόρμες. Το βασικό χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη αισθητική και το custom design που αποτυπώνει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη φιλοσοφία ενός brand.

 

 

WUXI SOLINTEG POWER CO. LTD.

Η SOLINTEG είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, η οποία παρέχει προηγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για την έξυπνη ενσωμάτωση της ηλιακής ενέργειας στο κατανεμημένο δίκτυο.

 

www.MyOTA.gr

Το www.MyOTA.gr είναι ένα portal - ψηφιακό εργαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή εργάζονται στους Ο.Τ.Α. και το οποίο παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους, χρηματοδοτικά προγράμματα, προσεχή fora καθώς και οποιαδήποτε διεργασία που αφορά την Αυτοδιοίκηση.

 

 

ZUCCHETTI CENTRO SISTEMI

Ο αντιστροφέας ZCS Azzurro είναι τελευταίας γενιάς που συνδυάζει και ενσωματώνει το ZCS "IT" και "έξυπνη" νοημοσύνη με την πιο προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία για να δημιουργήσει μια νέα ιδέα αντιστροφέων για φωτοβολταικά.

 

ΑΒ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ΑΒ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2020, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των στελεχών της, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2008, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο αύριο. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ενεργειακών έργων, καλύπτοντας επενδυτικά έργα μεγάλης ισχύος, καθώς και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης για κατοικίες και επιχειρήσεις.

 

ΑΙΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Στην εταιρεία μας επισκευάζουμε μετατροπείς φωτοβολταϊκών όλων των γνωστών οίκων με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, εγγύηση 6 μηνών και συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη σε όλα τα στάδια της επισκευής. Στοχεύουμε στην πλήρη αποκατάσταση του μετατροπέα και στη συνολική επέκταση του χρόνου ζωής του, βάσει της πολυετούς εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας που αναπτύσσουμε καθημερινά.

 

ΑΝΑΕΚΚ ΑΕ

Το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) «ΑΝΑΕΚΚ ΑΕ», αποτελεί φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Ιδρύθηκε το 2014 με εμβέλεια αρχικά την Περιφέρεια Αττικής και έχει λάβει ήδη από το 2020 την απαραίτητη τεχνική επάρκεια για την ανάληψη αποκατάστασης ανενεργών λατομικών χώρων. Πλέον η πληθυσμιακή κάλυψη του ΣΣΕΔ ανέρχεται σε 47,6%, καθώς δραστηριοποιείται σε 18 Περιφερειακές Ενότητες ανά την επικράτεια. 

 

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΕ

Η εταιρεία αποτελεί Συλλογικό Σύστημα Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.), Εθνικής Εμβέλειας και δραστηριοποιείται σήμερα στις περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η λειτουργία του Συστήματος ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022 με την έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (EOAN). 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ ΑΝΑΚΕΜ

Η ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ αποτελεί ένα από τα πρώτα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων. Το 2022 είχε στο δίκτυο της 180 Μονάδες Ανακύκλωσης σε 60 Περιφερειακές Ενότητες στις 13 Περιφέρειες, καλύπτοντας το 81% της χώρας.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝ. Α.Ε. ως Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού στην Ελλάδα, εγκρίθηκε από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ τον Ιούνιο του 2004 και έλαβε ανανέωση της έγκρισης το 2020 με απόφαση του Ε.Ο.ΑΝ, αρμόδια εποπτεύουσα αρχή όλων των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης.

 

ΑΝΤΩΝΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΗΧ/ΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΤΣΗΣ, ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό: 

Α) την αντιπροσώπευση και εμπορία εξειδικευμένων μηχανημάτων, όπως: 

 • Μηχανήματα καθαρισμού δρόμων. 
 • Ειδικά μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης επιφανειών. 
 • Oχήματα πλύσης κάδων απορριμμάτων. 
 • Ολοκληρωμένες μονάδες απορρύπανσης, απομόλυνσης και αποκατάστασης επιφανειών με τη χρήση κορεσμένου ατμού (αφαίρεση επικολλημένων τσιχλών, αφισών κ.λπ. από πάσης φύσεως επιφάνειες). 
 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το "ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" αποτελείται από μια ομάδα Ασφαλιστικών Πρακτόρων που εξειδικεύεται στην Ασφάλιση Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών. 

Πρωταρχικός μας στόχος και σκοπός είναι να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στον εκάστοτε επιχειρηματία βάσει των αναγκών και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής του. 

Είμαστε στον Ασφαλιστικό χώρο από το 2006 και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις Τεχνικές Ασφαλίσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για κάθε κίνδυνο μέσα από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες της Ελλάδας. 

 

 

ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ

Η ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ασχολείται με τη διαχείριση Βιομάζας από πράσινα απόβλητα και υπολειπόμενη ξυλεία και μπορεί να σας προμηθεύσει:

✓ Με κλαδοτεμαχιστές της BUGNOT και των διαφόρων τύπων σπαστήρων.

✓ Με κόσκινα κομπόστ της Ultra deck για μικρές- μεσαίες ή μεγάλες εφαρμογές, μέχρι και τον

✓ Σχεδιασμό και υλοποίηση μονάδων διαχείρισης των πράσινων αποβλήτων:

 

ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ

Με εμπειρία άνω των εικοσιπέντε ετών, η εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ ξεκίνησε από το χώρο των μηχανών ανύψωσης και διακίνησης φορτίων, όπως: Περονοφόρα, Reach Stackers, Γερανούς, Γερανογέφυρες και λοιπούς συναφείς εξοπλισμούς για Λιμένες, Βιομηχανία, Αποθήκες/Logistics, κ.λπ.

 

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Ο ηλεκτρονικός μηχανικός Κωνσταντίνος Μανώλας από το 1985 στην Αθήνα, πρωτοστάτησε και αφιερώθηκε στο ξεκίνημα και στην εφαρμογή πλέον, της ηλεκτρονικής ζύγισης στην Ελλάδα.
Έχοντας τη δυνατότητα να κατανοήσει και να δημιουργήσει προηγμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές, κατάφερε να κάνει προσιτή τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών βιομηχανικής και επαγγελματικής ζύγισης.

 

ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ)

Η ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) είναι ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχει πληθυσμό ~ 150.000 κατοίκους και καλύπτει έκταση ~ 2.400 km2.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Η ΑΘΗΝΑ είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς από τη νεολιθική εποχή έως σήμερα δεν έπαυσε ποτέ να κατοικείται. Στο μήκος της μακραίωνης, συναρπαστικής ιστορίας της, η κορύφωση ήρθε τον 5ο αι. π.Χ. (ο «Χρυσός Αιώνας του Περικλή»), όταν οι αξίες και ο πολιτισμός της ξεπέρασαν τα γεωγραφικά όρια της πόλης και απέκτησαν πανανθρώπινη ακτινοβολία. Η πολιτική σκέψη, το θέατρο, οι τέχνες, η φιλοσοφία, η επιστήμη, η αρχιτεκτονική και τόσες άλλες εκδοχές της ανθρώπινης διανόησης έφτασαν στο επικό απόγειό τους σε μια μοναδική, στην παγκόσμια ιστορία, χρονική σύμπτωση και πνευματική ολοκλήρωση. 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι δήμος της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αλεξανδρούπολης, Φερών και Τραϊανούπολης. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 1.217 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του 64.109 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2021. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε η Αλεξανδρούπολη και ιστορική έδρα η Βήρα. 

 

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο ΔHΜΟΣ ΒAΡHΣ ΒΟYΛAΣ ΒOYΛΙAΓΜEΝHΣ βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αττική, 17 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 22 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και 22 χλμ. από το Λιμάνι του Πειραιά.
Αποτελείται από τους τρεις πρώην δήμους Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης οι οποίοι το 2010 συνενώθηκαν. Τα 50 χιλιόμετρα ακτογραμμής που περικλείουν την πόλη σε συνδυασμό με τον ορεινό όγκο και το περιαστικό δάσος της συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον που προσφέρει στους περίπου 70.000 κατοίκους της μια υψηλή ποιότητα ζωής.

 

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Ο τόπος, η ιστορία, η παράδοση, η φύση, οι άνθρωποι σας καλωσορίζουν στο ΔHΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣIΑΣ.
Με τη συνείδηση του πλούτου της κληρονομιάς μας:
Πολιτιστική κληρονομιά: Το πνευματικό και το ιδεολογικό υπόβαθρο της Μονεμβασίας.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Λεκανοπεδίου Αττικής. Η έκταση του είναι 10,05 km2 και ο συνολικός πληθυσμός του ανέρχεται σε 139.981 μόνιμους κατοίκους. 0 πληθυσμός που διαμένει μόνιμα στην πόλη, είναι πολύ μεγαλύτερος (περίπου 400.000 κάτοικοι).

 

 

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής και απαρτίζεται από τις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Έχει πληθυσμό 49.000 κατοίκων (βάσει της Απογραφής του 2021) και συνολική έκταση 109 km2. Πρόκειται για έναν περιαστικό Δήμο που περιλαμβάνει τμήματα του ορεινού όγκου της Πάρνηθας (έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό Δρυμό από το 1961). 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Δ.Φο.Δ.Σ.Α.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ δημιουργήθηκε το 2007 με έδρα την πόλη της Θήβας και γεωγραφική περιφέρεια ολόκληρη την Ελλάδα. Η Δικτύωση των Φο.Δ.Σ.Α. είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους, αφού μέσα από έναν οριζόντιο σχεδιασμό που αφορά την ενημέρωση, εκπαίδευση, μεταφορά εμπειρίας και τεχνογνωσίας και τη κοινή δράση θα αντιμετωπίσουν περισσότερο αποτελεσματικά τα αναμενόμενα προβλήματα, καθώς και τη διαχείριση των σύνθετων έργων.

 

ΕΛΒΑΝ ΑΒΕΕ

Η ELVAN ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική βιομηχανία με ιστορία άνω των 40 ετών και το όνομά της είναι συνώνυμο με τον σχεδιασμό και την παραγωγή, πιστοποιημένης ποιότητας σταθερών βάσεων φωτοβολταϊκών και σχαρών καλωδίων. Στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Παιανία, που καλύπτουν 11.000 τ.μ. (4.000 από τα οποία είναι η στεγασμένη επιφάνεια)

 

ΕΛΛΑΚΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΚΕ BIOGEST

Η ΕΛΛΑΚΜΩΝ αποτελεί μια κορυφαία μελετητική, τεχνική-προμηθευτική εταιρεία στον τομέα της αξιοποίησης βιομάζας για την παραγωγή καθαρής και ανανεώσιμης ενέργειας. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών BREAK-EVEN CONSULTING που αποτελείται από ένα σύνολο θυγατρικών εταιρειών με επίκεντρο το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (EEAA) λειτουργεί το Σύστημα των μπλε κάδων και των μπλε κωδώνων από το 2003 ως αδειοδο- τημένο από την Πολιτεία Σύστημα Ανακύκλωσης. Ιδρύθηκε από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις που, είτε διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, είτε κατασκευάζουν συσκευασίες και σήμερα αριθμεί πάνω από 3.500 συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΕΑΑ συμμετέχει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 

ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε. ΑΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΑΕ

Η ΕΝΔΙΑΛΕ ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2004, ως συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης του συγκεκριμένου ρεύματος αποβλήτων. Από το 2004 μέχρι σήμερα, εφαρμόζοντας το εγκεκριμένο σχέδιο δράσης της, έχει αναπτύξει πλήθος συνεργασιών και δράσεων, με αποτέλεσμα να λειτουργεί και να συνεργάζεται με 8 Κέντρα Συλλογής ΑΛΕ σε όλη την Ελλάδα, εταιρείες λιπαντικών που καλύπτουν κατ’ ελάχιστο το 97% της ελληνικής αγοράς

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.)
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Στον ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΦοΔΣΑ), εργαζόμαστε με όραμα, σχέδιο και μεθοδικότητα, με επιστημονική επάρκεια και τεχνοκρατική γνώση, προκειμένου να θέσουμε το νησί μας στον αστερισμό της κυκλικής οικονομίας. Προγραμματίζουμε τη διαχείριση των αποβλήτων του τόπου μας με γνώμονα τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, την εθνική νομοθεσία, τον περιφερειακό σχεδιασμό και σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος της Κρήτης. 

 

ΕΠΤΑ ΑΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ

Η ΕΠΤΑ ΑΕ παρέχει υπηρεσίες συμβούλου - μελετητή για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κυκλικής οικονομίας από το 1995.
Μετά από 25 έτη δυναμικής ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία έχει αποκτήσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων και στον ενεργειακό σχεδιασμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Εργοληπτικόν βήμα ΠΕΣΕΔΕ

Το ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟΝ ΒΗΜΑ εκδίδεται από το 1947 και την επιμέλεια της αρθρογραφίας την έχει η ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων). Αφορά σε όλες τις εξελίξεις του χώρου των Δημοσίων Συμβάσεων, όπως νομική ενημέρωση, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ

Η SOLPLANET του ομίλου AISWEI, που ιδρύθηκε το 2007, εξειδικεύεται στην εξέλιξη και την κατασκευή φωτοβολταϊκών INVERTER, που βασίζονται στη δοκιμασμένη σειρά Zeversolar του Ομίλου SMA.
Παλαιότερα, γνωστή ως SMA China, η SOLPLANET ξεκίνησε ως ανεξάρτητη εταιρεία το 2019, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που απέκτησε κατασκευάζοντας μετατροπείς για λογαριασμό της Γερμανικής εταιρίας, διατηρώντας παράλληλα την άψογη συνεργασία και σχέση μαζί τους.

 

ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η THALIS E.S. διαθέτει υπερεικοσαετή εμπειρία στη διαχείριση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά. Παράγουμε ποιοτικά αποτελέσματα με το συνδυασμό εργοληπτικής, κατασκευαστικής και λειτουργικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας.

 

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩ- ΝΑΣ», με το διακριτικό τίτλο Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» συστάθηκε το Μάιο του 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάληψη, υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα που προάγουν την οδική ασφάλεια, όπως η μελέτη, η έρευνα, η ενημέρωση και η εκπαίδευση, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

 

ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ

Η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ από το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης Mηχανολογικού Εξοπλισμού.
Από το 2001 λειτουργεί τμήμα υποστήριξης και εμπορίας Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού σε οχήματα, μηχανήματα έργου και συγκροτήματα παραγωγής υλικών τεχνικών έργων (συγκροτήματα παραγωγής ασφάλτου – συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος).

 

 

Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ
DIAMOND SOLAR

Η DIAMOND SOLAR απαρτίζει το νέο εγχείρημα της DIAMANTIS GROUP εδώ και δύο χρόνια, η οποία φέρει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον κατασκευαστικό κλάδο, στον τομέα της πράσινης ενέργειας με την κατασκευή INOX συστημάτων απαγωγής καυσαερίων, INOX φωτισμού LED και αστικού εξοπλισμού. 

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ITA)

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της, ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για τη διαχείρισή της.

 

 

ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ

Η εταιρεία ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ ιδρύθηκε το 2008 από στελέχη με 25ετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του πρασίνου και των τεχνικών κατασκευών. Η εταιρεία αρχικά δραστηριοποιήθηκε και εξελίχθηκε στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση δημόσιων και ιδιωτικών χώρων πρασίνου και εξειδικεύθηκε στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων εξοπλισμού πόλεων και παιδικών χαρών, στην κατασκευή γηπέδων, χώρων άθλησης και παιδότοπων. 

 

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ

Με μια ιστορική παρουσία του ομίλου ΚΟΝΤΕΛΛΗ στην ελληνική αγορά από το 1919 και συνεχή παρουσία της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ από το 1958 η εταιρεία χαίρει άριστης φήμης τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα.

 

ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ VIKAR

Η εταιρεία ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ έχοντας ιδρυθεί το 1978 έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική και ξένη αγορά, για την αξιοπιστία της, την υψηλή ποιότητα προϊόντων που διαθέτει καθώς και την ευελιξία που τη διακρίνει. Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή επίγειων και ψηφιακών κεραιών τηλεόρασης καθώς και τα εξαρτήματα που αφορούν την εγκατάσταση αυτών.

 

 

ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Με περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ελαστικών, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στην ελληνική και βαλκανική αγορά ελαστικών, με 350 τετραγωνικά μέτρα υπερσύγχρονων γραφείων και μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες ελαστικών στα Βαλκάνια.

 

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ AE
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ κατά τη διάρκεια των 23 χρόνων της ιστορίας της έχει υλοποιήσει περισσότερα από 170 έργα ανάκτησης πόρων, ανακύκλωσης, εξοικονόμησης νερού, επεξεργασίας υγρών και στερεών αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ. Σήμερα λειτουργεί πάνω από 30 μονάδες ανάκτησης στερεών αποβλήτων, ανακύκλωσης, επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων και επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων. Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ έχει 350 εργαζόμενους και γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή. Το 2022 ο όμιλος ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ είχε κύκλο εργασιών 85 εκ. ευρώ και ανεκτέλεστο συμβάσεων 350 εκ. ευρώ. 

 

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ
MIC METALS

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1963 στην εμπορία και μεταποίηση σιδήρου, λαμαρίνας, ανοξείδωτου χάλυβα και υλικών περιφράξεων και διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξιόλογων έργων στην Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια και πρόσφατα στη Βόρεια Ευρώπη.

 

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ
ΔΙΕΛΑΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της διέλασης αλου- μινίου από το 1969. Η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, τα γραφεία και η έκθεση καλύπτουν μία έκταση 23.000 τ.μ. και βρίσκονται σε κεντρικό σημείο του Λεκανοπεδίου Αττικής (γέφυρα Μεταμόρφωσης). 

 

ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ

Η Εταιρεία ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με ανοδική και επιτυχή πορεία.
Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό στην παραγωγική διαδικασία συντελούν στην επίτευξη του βασικού μας στόχου.

 

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

Σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην εξέλιξη της ζωής και του περιβάλλοντος μέσα στο χρόνο!
Tο ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ φιλοξενεί μοναδικά απολιθώματα από την Ελλάδα και τον κόσμο, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς του πλανήτη μας. Αποστολή μας είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της βιοποικιλότητας.

 

NANOΔΟΜΗ Α. ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Η NANODOMI δραστηριοποιείται σήμερα ως μία από τις αποτελεσματικότερες εταιρίες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την προμήθεια συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ

Η ίδρυση της εταιρίας ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε το 2010 με σκοπό την εφαρμογή μεθόδων ανακύκλωσης στον κλάδο των λαμπτήρων και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).
Η ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ είναι το μοναδικό εργοστάσιο ανακύκλωσης λαμπτήρων στην Ελλάδα και η εταιρία δραστηριοποιείται και στον κλάδο επεξεργασίας εμπορίας ΣΚΡΑΠ- SCRAP υλικών προς ανακύκλωση.

 

ΠΕΔΜΕΔΕ ECO

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO, συνδυάζοντας το μέγεθος και το κύρος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με την εμπειρία και την εγγύηση της ΠΕΔΜΕΔΕ, αποτελεί το νέο καινοτόμο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), που δίνει νέα ώθηση στην ορθολογική διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση των μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΑΕ)

Η ΠΑΕ διαθέτει ολοκληρωμένο εξοπλισμό για εγκαταστάσεις Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης:

 • Πλήρη σειρά τεμαχιστών (από 3m έως 5mm).
 • Πλήρη σειρά διαχωριστών μετάλλων αποβλήτων, πλαστικών, χαρτιών, μεταλλευμάτων.
 • Πλήρη σειρά συστημάτων ανάκτησης κερδοφόρων υλικών.
 • Πλήρη σειρά συστημάτων κομποστοποίησης.
 • Πλήρη σειρά πρεσών ανακυκλώσιμων.
 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Αττική είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αποτελείται από 66 Δήμους και χωρίζεται σε 8 Περιφερειακές Ενότητες. 

Επίσης, αποτέλεσε από το 1899 έως το 1909 και από το 1943 έως το 2010 νομό της Ελλάδας. Η σημερινή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ περιλαμβάνει το νοτιοανατολικό τμήμα της Στερεάς Ελλάδας, την Τροιζηνία στην χερσόνησο της Αργολίδας, τα περισσότερα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα νησιά Κύθηρα και Αντικύθηρα. Έχει έκταση 3.808 χλμ2 και καλύπτει το 2,9% της συνολικής έκτασης της χώρας. 

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΒΕΕ, με έτος ίδρυσης το 1922 και έδρα στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στην κατασκευή, τροποποίηση, εμπορία, διανομή και υποστήριξη οχημάτων, μηχανημάτων αυτοκινήτων, βιομηχανικού και γεωργικού εξοπλισμού, μπαταριών και άλλων παρόμοιων ή συναφών προς τα παραπάνω στοιχείων εξοπλισμού.

 

 

ΠΡΆΣΙΝΟ ΣΠΊΤΙ & ΚΤΊΡΙΟ
www.4green.gr

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΊΤΙ & ΚΤΊΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE είναι το χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για το περιβάλλον και τη δράση για το κλίμα. Το LIFE κάνει πραγματικότητα πράσινες ιδέες από το 1992 και, μέχρι σήμερα, έχει συγχρηματοδοτήσει περισσότερα από 5.500 έργα σε όλη την ΕΕ και σε τρίτες χώρες.

 

Σ. & Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΚΕ

Η Σ. & Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΚΕ αντιπροσωπεύει ευρωπαϊκούς κατασκευαστές μηχανημάτων, οι οποίοι προσφέρουν εξειδικευμένο βιομηχανικό μηχανολογικό εξοπλισμό για το διαχωρισμό, τεμαχισμό, πλύσιμο και ανακύκλωση πλαστικών, καθώς και λύσεις τεμαχισμού στερεών αποβλήτων για την αξιοποίησή τους ως εναλλακτικά καύσιμα (SRF/RDF).

 

ΣΑΝΚΕ ΜΕΠΕ

Η ΣΑΝΚΕ ΜΕΠΕ αποτελεί το πρώτο εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική εταιρεία, στην περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Φωκίδας, Κύθνου, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Ζακύνθου, Ηλείας, Θήρας, Λακωνίας, Μήλου, Ρεθύμνου και Ροδόπης. Το σύστημα αδειοδοτείται και ελέγχεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης.

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

Ο φορέας με την επωνυμία ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΑΕ και διακριτικό τίτλο ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ αποτελεί εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχειρίσεως Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του ν.2939/2001, όπως αυτός τροποποιήθηκε και εκάστοτε ισχύει, (με το ν.3854/2010 και το Ν. 4496/17), και της ΚΥΑ 36259/1757/Ε103/2010, που καθορίζει τους όρους και τα μέτρα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις

 

ΣΤΡΑΒΩΝ – ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ο ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο πεδίο των μετεωρολογικών εφαρμογών. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσιακές προγνώσεις καιρού και μετεωρολογικών παραμέτρων μέσω αριθμητικών προγνωστικών μοντέλων, διαθέτοντας ένταση γνώσης στο πεδίο των μετεωρολογικών προγνώσεων, για παραμέτρους όπως η βροχόπτωση/χιονόπτωση, ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου (αποτύπωση αιολικού και υετικού δυναμικού), θερμοκρασία αέρα κ.ά.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ (Σ.Π.Α.Π.)

Ο ΣYΝΔΕΣΜΟΣ ΔHΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΚΑΙ ΑΝAΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟY(Σ.Π.Α.Π.) είναι ΝΠΔΔ, ιδρύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992 και σήμερα τον απαρτίζουν οι εξής 12 Δήμοι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος, Χαλανδρίου. Σκοπός του είναι η προστασία και ανάπλαση του βουνού μέσω της πρόληψης, καταστολής, ανάπλασης των ζημιών από πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες, χιονοπτώσεις, καθώς και η αναγέννηση των κατεστραμμένων τμημάτων του βουνού.

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Η ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέχει εξέχουσα θέση στον ελληνικό και διεθνή χώρο χάρη στο έργο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της καθώς και στην υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων της.

 

ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Το 2015, παρά το αρνητικό δυναμικό της εποχής, εμείς σκεπτόμενοι θετικά δημιουργούμε ΤΑΣΗ, παράγουμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ιδρύουμε την ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.
Διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί – εξειδικευμένοι και πολύπειροι τεχνικοί, πιστοποιημένοι κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο PVTRIN, στοχεύουμε σε τίμια και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μεράκι και σεβασμό στις ανάγκες σας.

 

 

ΤΕΧΝΟΡΟΗ ΑΕ

Η ΤΕΧΝΟΡΟΗ ΑΕ ως καινοτόμος εταιρία και ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας προωθεί σύγχρονα συστήματα για μηδενικές απώλειες υδάτινων πόρων καθώς και παραγωγής πράσινης ενέργειας μέσω αυτών.

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ K. ΑΦΟΙ ΟΕ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα και την υπεύθυνη πώληση επωνύμων μηχανημάτων έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

 

ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ

ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΩΡ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
Από το 1969, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το νερό και τα λύματα. Συνεργαζόμαστε με εργοστάσια τα οποία παράγουν προϊόντα αυστηρών προδιαγραφών και με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΙΟΙ Ι. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ & ΣΙΑ ΟΕ

Η ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ είναι κατασκευαστική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1968. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της επεξεργασίας του νερού και τους βιολογικούς καθαρισμούς των λυμάτων. Ειδικότερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τυποποιημένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για την επεξεργασία των λυμάτων καθώς και μονάδες φίλτρανσης του νερού για την ύδρευση, την άρδευση και την βιομηχανία.

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση ελεύθερους χώρους πρασίνου στην Αττική. Πρόκειται για έναν ζωτικό, για την πόλη χώρο, και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους οργανωμένους πνεύμονες πρασίνου εντός αστικού ιστού στην Ελλάδα αποτελώντας υπόλειμμα του παλιότερου μεγάλου πευκοδάσους που ξεκινούσε από το Τατόι και έφτανε μέχρι τα Τουρκοβούνια και έχοντας έκταση περί τα 1.000 στρέμματα. 

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔAΣ ΑΕ ΟΤΑ

Ο Φορέας έχει την ευθύνη της διαχείρισης απορριμμάτων στην ανατολική Κρήτη. Μερικές από τις δράσεις του Φορέα περιγράφονται παρακάτω: 

 

ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ι. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ
ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ είναι Τεχνική/Μελετητική Εταιρεία ειδικευμένη σε θέματα διαχείρισης και προστασίας περιβάλλοντος, ειδικότερα δε στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων. 

Η Εταιρεία συστάθηκε στις 10/2/1997, με έδρα τον Πειραιά και σήμερα η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητο ακίνητο στην Αθήνα. 

 

ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Η ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ από το 1987 δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτεινού διακόσμου πόλεων σε μόνιμες και εποχιακές κατασκευές με υλικά εξαιρετικής ποιότητος και προδιαγραφών. Αυτό φαίνεται και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σήμερα εξάγουμε περήφανα τα made in Greece προϊόντα μας, σε πάνω από 60 χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2024