Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

3DR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Η 3DR ENGINEERING SOFTWARE LTD ιδρύθηκε το 2010 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και εμπορίας τεχνικού λογισμικού στην Ελλάδα.
Η αξιοπιστία της τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και πολυεθνικές όπως η Intergraph και η Ηexagon (Η.Π.Α.), καθώς και σπουδαία πανεπιστήμια όπως το Georgia Tech, αναθέτουν σ’αυτή την ανάπτυξη και εξέλιξη τμημάτων των προγραμμάτων τους.

 

AICO AE

Η AICO AE είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 2006 με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά έργα.
Συνδυάζει την τεχνολογική κατάρτιση, που της προσδίδουν τα 25 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, σε έργα γεωθερμίας και εξοικονόμησης ενέργειας, με την υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μέσα από τη μελέτη και την κατασκευή 300 φωτοβολταϊκών πάρκων σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

 

aleosolar GmbH

Η aleo solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας και προμηθεύει ΦΒ συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά.
Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής ΦΒ πλαισίων.

 

B2Green – RunMyProject

Το B2Green (B2Green.gr & RunMyProject.gr) είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική – επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις

 

BINDER

Η BINDER Group σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό και συστήματα για μέτρηση ροής αέρα και έλεγχο αερισμού για βιολογικό καθαρισμό σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (WWTP). Επιπλέον διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων για τη μέτρηση ροής, πίεσης και θερμοκρασίας, έλεγχο πίεσης και θερμοκρασίας βιοαερίου, καθώς και αναλυτές βιοαερίου.

 

CHEMOFLUID ΟΕ

H εταιρεία ChemoFluid ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1991 και από το διάστημα αυτό έως και σήμερα δραστηριοποιείται ανελλιπώς στον χώρο:

 

CINK Hydro Energy k.s.

Η εταιρεία CINK Hydro – Energy k.s. κατασκευάζει μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς ισχύος έως 10 MW ανά μονάδα και αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν παγκοσμίως την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση τεχνικώς ολοκληρωμένων παραδόσεων σε όλους τους σημαντικούς τύπους στροβίλων, όπως είναι οι “Crossflow”, “Kaplan”, “Pelton” και “Francis”. Όλος ο εξοπλισμός παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

 

CIVINET GREECE CYPRUS

Το δίκτυο CIVINET Greece-Cyprus είναι το ελληνόφωνο δίκτυο Δήμων και Περιφερειών του ευρωπαϊκού δικτύου CIVITAS (θεσμός της ευρωπαϊκής επιτροπής), με κύρια αποστολή την προώθηση των αρχών και στόχων του CIVITAS για τη βιώσιμη κινητικότητα στο τοπικό επίπεδο, όπως και την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων και των επιτευγμάτων των ελληνικών και κυπριακών ΟΤΑ στην Ευρώπη.

 

COMBATT AE

Η COMBATT AE είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας, με πανελλαδική εμβέλεια.
Σκοπός της COMBATT AE είναι η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας καθώς και η επίτευξη των εθνικών στόχων έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική Νομοθεσία.

 

CONSTRAT ΕΠΕ

Η εταιρεία CONSTRAT ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 και δραστηριοποιείται στους τομείς ύδρευσης – αποχέτευσης, βιομηχανικών αυτοματισμών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και προϊόντα διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στη μελέτη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών.

 

CORE SOLUTIONS

Η CORE SOLUTIONS ιδρύθηκε στα τέλη του 2004 από Έλληνες expert στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και των Λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με πολύ μεγάλη εμπειρία και πλήθος έργων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα, καθώς και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Έργα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D).

 

CRISTANINI

Η CRISTANINI SpA, βρίσκεται στο Rivoli της Ιταλίας και διαθέτει πολύ ισχυρή παρουσία σε όλο τον κόσμο από το 1972 στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής πίεσης νερού, της απολύμανσης και της πυρόσβεσης. Μία πλήρης σειρά συστημάτων, μηχανημάτων και εξαρτημάτων είναι διαθέσιμη για την απολύμανση της πόλης, καθώς έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός πιο καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος.

 

CULTURA VERDE ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π. ΒΡΟΝΤΑΝΗ

Η επιχείρηση της Χριστίνας Π. Βροντάνη - “CULTURA VERDE”, βασισμένη στην 40ετή οικογενειακή παράδοση, συνεχίζει την προσφορά ποιοτικού κι αξιόπιστου περιβαλλοντολογικού εξοπλισμού, αφιερωμένο σε εξειδικευμένες δραστηριότητες, όπως τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων, της προστασίας και της αποκατάστασης του περιβάλλοντος, κ.ά.

 

DATA VENIA

Η DATA VENIA – Green Energy Solutions - είναι μια καταξιωμένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, που έγινε γνωστή ως ο επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα των κορυφαίων γερμανικών αντιστροφέων REFUsol. Πλέον ως επίσημος συνεργάτης (μεταπωλητής ή/και service partner) πολλών καταξιωμένων εταιρειών του τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παρέχει πλήρη υποστήριξη των πελατών της και συγκεκριμένα:

 

DIMTECH AE

Η DIMTECH AE ιδρύθηκε το 2007 και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής συστημάτων επεξεργασίας του αέρα. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές εφαρμογές, σε βιολογικούς καθαρισμούς, σε εγκαταστάσεις διαλογής απορριμμάτων, στη ναυτιλία αλλά και σε εμπορικές εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά κατασκευής (συνθετικά υλικά) μπορούμε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

 

ECOELASTIKA AE ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η ECOELASTIKA είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, υπεύθυνη για την οικολογική διαχείριση των ελαστικών τέλους κύκλου ζωής.
Πρόκειται για το μοναδικό εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) μεταχειρισμένων ελαστικών οχημάτων το οποίο:

 

ECOHOTEL

 EcoHotel είναι μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα - εφαρμογή για τη διαχείριση του περιβαλλοντικού́ αποτυπώματος τουριστικών καταλυμάτων. Υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικού́ς πόρους μέσω ΕΠΑνΕΚ ( T1ΕΔΚ-00130).

 

ΕLECTROMOTIVO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΕ

Η ELECTROMOTIVO ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με υψηλής ποιότητας έξυπνους φορτιστές.
Στόχος της ELECTROMOTIVO είναι η επιτάχυνση του ενεργειακού μετασχηματισμού συνδυάζοντας ενεργειακές τεχνολογίες παγκόσμιας κλάσης ώστε να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα των πελατών της.

 

ENVIA AE

Η εταιρεία ENVIA ΑΕ ιδρύθηκε το έτος 2009 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και στεγάζεται στην οδό Πολυτεχνείου 24 (Λαδάδικα). Η ENVIA ΑΕ με πολύχρονη εμπειρία στις τεχνολογίες περιβάλλοντος και μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα στελεχών προσφέρει περιβαλλοντικές λύσεις και εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συνεργατών της στους παρακάτω τομείς:

 

ENVINOW.GR

Το ENVINOW.GR αποτελεί μία νεανική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 από φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η συντακτική ομάδα περιλαμβάνει σήμερα πάνω 30 συμμετέχοντες από 7 διαφορετικές σχολές του ΕΜΠ, η οποία δεν είναι η μόνη που συμβάλει στο περιεχόμενο. Στο περιεχόμενο συμβάλλουν επίσης υποψήφιοι διδάκτορες και καθηγητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έμπειρα στελέχη της αγοράς περιβάλλοντος. Το περιεχόμενο συνιστάται από ειδήσεις, άρθρα, έρευνες, συνεντεύξεις, περιβαλλοντική νομοθεσία και απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών που αφορούν όλο το φάσμα των θεμάτων του περιβάλλοντος.

 

EVAG SOLAR Σ.Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρία Σ.Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ έχει ιστορία 70 χρόνων. Ιδρύθηκε για να δραστηριοποιηθεί στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ενώ με την πάροδο του χρόνου διαφοροποιήθηκε και σε άλλους τομείς και κατασκεύασε μηχανήματα του πρωτογενή τομέα. Από το 2009, ίδρυσε το business unit EVAG SOLAR, που σχεδιάζει και κατασκευάζει μεταλλικές βάσεις στήριξης Φωτοβολταικών Πλαισίων, πάσσαλους, συνδέσμους, κοχλίες.

 

FORENA ENERGY ΑΕ

ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η FORENA ENERGY ΑΕ είναι ένας Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπη- σης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & ΣΗΘΥΑ. Ιδρύθηκε το 2019 κατόπιν πρωτοβουλίας του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε), με μετόχους της κατόχους εν λειτουργία ή υπό κατασκευή έργων ΑΠΕ όλων των τεχνολογιών (κυρίως ΜΥΗΕ). Στελεχώνεται από νέους ανθρώπους – επιστήμονες με εξειδίκευση στην ενεργειακή αγορά.

 

Fil-eco ι.κ.ε.

Η Fil-eco ι.κ.ε. ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και είναι οικογενειακή επιχείρηση με 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία - Περιβάλλον. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, την ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος. Αντικείμενο δράσης της είναι η μελέτη και η προμήθεια εξοπλισμού για τη διαχείριση σύμμεικτων, οργανικών και ανακυκλώσιμων υλικών.

 

GEPALIFT

H εταιρεία GEPALIFT εδρεύει και δραστηριοποιείται στο Δήμο Αλμωπίας από το 1981.
Όλα τα χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δράσης έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο στον τομέα της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

 

GLOBISMART

Η GlobiSMART πρωταγωνιστεί στον σχεδιασμό των έξυπνων πόλεων, προσφέροντας καινοτόμες έξυπνες ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις (Smart Cities Solutions), και συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στην εξοικονόμηση πόρων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξασφαλίζοντας για όλους τους πολίτες καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια και, τελικά, καλύτερη ποιότητα ζωής. 

 

GOODWE EUROPE GMBH

Η GOODWE είναι παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και είναι εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Stock Code: 688390).

 

GR GENESSIS AE

Η εταιρία GRGENESIS έχει πλέον ηγετική θέση στην αγορά τόσο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, όσο και για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες εφαρμογές της.
Με το ανθρώπινο δυναμικό της των 500 ατόμων, παρέχει ηλεκτρονικές και φυσικές υπηρεσίες ασφαλείας, ενώ συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία την παροχή υπηρεσιών πυρασφάλειας και εκχιονισμών.

 

HANWHA Q CELLS GmbH

Η HANWHA Q CELLS CO. LTD., είναι μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρίσιμες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών συστημάτων υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Η έδρα της βρίσκεται στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας (Global Executive HQ) και το Ταλχάιμ της Γερμανίας (Technology & Innovation HQ).

 

HAWK EYE

Η HAWK EYE δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό προϊόντων και ολοκληρωμένων συστημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός στις αρχές τις οικολογικής, κοινωνικής και οικονομικής βιωσιμότητας για την επίτευξη αειφόρου σχεδίασης.

 

HOMECARE Εξωτερικές Υπηρεσίες Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία

Η HOME CARE AE ιδρύθηκε το 2000, με αρχικό αντικείμενο υπηρεσιών, την κατ’ οίκον νοσηλεία, επεκτάθηκε στη δημιουργία πρότυπης νοσηλευτικής μονάδας στη Λάρισα (γενική χειρουργική – παθολογική) και το 2001 εισήλθε στην παροχή υπηρεσιών, σχετικών με την Ασφάλεια και Υγιεινή στην Εργασία με τη σύσταση της ΕΞ.Υ.Π.Π. HOME CARE. Η λειτουργία ξεκίνησε με την απόκτηση της σχετικής άδειας Πανελλαδικής εμβέλειας (Αρ. Άδειας: 130610/ 18-10-2001).

 

INFOSUPPORT

Από την ίδρυσή μας το 1990, με ενεργό πελατολόγιο περίπου 1.200 επιχειρήσεων και οργανισμών, δραστηριοποιούμαστε σε 4 χώρες και σε πάνω από 40 πόλεις και έχουμε γίνει μία από τις διαχρονικά ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, παρέχοντας Ολοκληρωμένες Λύσεις στον Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα.

 

INOX MARE HELLAS

Η INOX MARE HELLAS AEΕ από το 2002 δραστηριοποιείται στην αγορά ανοξείδωτων και γαλβανιζέ υλικών στερέωσης - συναρμολόγησης και ανοξείδωτων ναυτιλιακών εξαρτημάτων. Από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης διανέμουμε στην ελληνική αγορά τα προϊόντα μας τα οποία έχουμε αναπτύξει και εμπορευόμαστε από τα καλύτερα και ποιοτικότερα εργοστάσια παγκοσμίως στους κλάδους της βιομηχανίας, της ναυτιλίας και της τεχνικής συναρμολόγησης γενικότερα.

 

INTEKO ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΕ

Η ΙΝΤΕΚΟ έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού, που ειδικεύονται στην κατασκευή μηχανημάτων, καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη αυτών.
Μετά από 60 χρόνια εμπειρίας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε τις καταλληλότερες οικονομοτεχνικά προτάσεις για τη βιομηχανία ανακύκλωσης όπως:

 

INTERMACHINERY GmbH Τεχνολογίες περιβάλλοντος

Η INTERMACHINERY ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων ανακύκλωσης. Mετράει ήδη από τους εταίρους της 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας σε δομικά - λατομικά μηχανήματα και μηχανήματα ανακύκλωσης στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Η γρήγορη εξάπλωση της ιδέας της ανακύκλωσης, οι ανάγκες της αγοράς για αξιόπιστες λύσεις αλλά και η συσσωρευμένη τεχνογνωσία των μετόχων της, ώθησαν την INTERMACHINERY για συνεργασίες με ξένους οίκους δίνοντάς της τη δυνατότητα να καλύπτει πλήρως με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία μικρού, μεσαίου ή βαρέος τύπου μηχανήματα.

 

K PUMPS ΙΚΕ

KSB, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των αντλιών, διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που περιλαμβάνει την κτηριακή και βιομηχανική τεχνολογία, τη μεταφορά νερού, την επεξεργασία λυμάτων, καθώς και τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας.

 

MASCUS GREECE

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η MASCUS είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών.
Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην MASCUS!

 

NORATEX ABEE

Η NORATEX ABEE ιδρύθηκε το 1975 έχοντας ως βασική δραστηριότητα την εμπορία και χονδρική πώληση βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών αυτοματισμού. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρία, αναπτύχθηκε και στους τομείς ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας με έμφαση στον οδοφωτισμό LED. 

 

OLYMPIC ENGINEERING

Η OLYMPIC ENGINEERING & CONSULTING ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλε- κτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη.
Ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμιση Ενέργειας.

 

O.M.A.R. srl ITR Recycling Technologies

Η OMAR αναπτύσσει συστήματα επεξεργασίας αερίων εκπομπών για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των εργαζομένων εντός του χώρου εργασίας, καθώς και συγκροτήματα ανακύκλωσης απορριμμάτων με σκοπό τη μείωση της επίδρασής τους στο περιβάλλον.

 

OSSBERGER GmbH + Co. KG Hydropower Technology

Σχεδιάζουμε, προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε τον τέλειο υδροηλεκτρικό σταθμό για τις ανάγκες σας!
Η υδροηλεκτρική ενέργεια είναι το αντικείμενό μας από το 1906. Ο Fritz Ossberger όχι μόνο ίδρυσε την εταιρεία μας, αλλά ανέπτυξε επίσης την περίφημη OSSBERGER Crossflow Turbine που είναι απαραίτητη για μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς με εξαιρετικά μεταβλητές ροές. Σήμερα, περισσότερες από 10.000 tailor-made ανεμογεννήτριες είναι εγκατεστημένες και στις πέντε ηπείρους.

 

OTAVOICE.GR

Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει πιστοποιημένη δημοσιογραφική ομάδα, σημαντικό δίκτυο συνεργατών και καλύπτει δημοσιογραφικά όλη την επικράτεια.

 

O.T.S ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕ

Η OTS είναι εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και λύσεις έξυπνων πόλεων. Όραμα της OTS είναι η διαρκής πρωτοπορία στα προϊόντα της ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

 

PELLENC ST

Με εμπειρία 20 ετών στον τομέα της ανακύκλωσης, η PELLENC ST υποστηρίζει λειτουργούς εγκαταστάσεων και Δήμους παρέχοντας έξυπνες και διασυνδεδεμένες λύσεις διαλογής για τον εκσυγχρονισμό των βιομηχανικών τους εργαλείων και την τήρηση των βιομηχανικών προτύπων 4.0.

 

PK ENERGY

PK ENERGY είναι μία εταιρεία προσανατολισμένη στη σύγχρονη αγορά μελέτης και κατασκευής Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Είναι η μόνη εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει μονάδες βιοαερίου στην Ελλάδα χωρίς να χρησιμοποιεί εισαγόμενη τεχνογνωσία.

 

PROSILIO TECH

Η εταιρεία PROSILIO TECH προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και πώλησης Φ/Β inverters.
Αποτελείται από καταρτισμένους μηχανικούς και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία των φωτοβολταϊκών, της αποθήκευσης ενέργειας και των ηλεκτρονικών ισχύος.

 

QLEEN HELLAS

Η QLEEN HELLAS έχει από το 2013 την αποκλειστική διάθεση - service για όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία των προϊόντων PURAQLEEN, ROTAQLEEN, QLEEN και LEWI της γερμανικής εταιρείας KARLHANS LEHMANN KG.

 

RAM EYROPE ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ

Η RAM EUROPE ΑΕ, έχει παρουσία από το 1951, στο χώρο κατασκευής ειδικών μηχανημάτων. Στην μακρόχρονη πορεία της έχει εκτελέσει με επιτυχία πολλές συμβάσεις και έχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις ερευνητικές δραστηριότητές της.

 

RE-BATTERY ΑΕ

Η RE–BATTERY AE είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) που διαχειρίζεται το επικίνδυνο απόβλητο συσσωρευτών Pb, Li-Ion, Ni-MH οχημάτων και βιομηχανίας.
Η RE–BATTERY AE λειτουργεί από το 2011 και ανανέωσε την έγκρισή της με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΟΑΝ (ΑΔΑ ΩΝΤΟ46Ψ8ΟΖ-ΣΨΤ) κατά την 169η συνεδρίασή του (12.06.2020) για τα έτη 2020-2025.

 

RECOM TECHNOLOGIES

RECOM TECHNOLOGIES είναι ο κορυφαίος και ο μόνος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων πιστοποιημένος με Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη με ετήσια παραγωγική ισχύ 750 MW και με πωλήσεις ηλιακών μονάδων άνω των 2 GW σε 95 χώρες.

 

SABO SA

Η SABO είναι ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1984, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, εξάγοντας το 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. Η εταιρεία, είναι μέλος του Ομίλου SABO με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας στην Ελλάδα και με θυγατρικές στη Βραζιλία, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

 

SCIROCCO AE ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η SCIROCCO AE δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξοπλισμούς διαχείρισης αποβλήτων και έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία των οίκων: MOLOK με το κορυφαίο ημιυπόγειο σύστημα συλλογής απορριμμάτων, με περισσότερα από 25 χρόνια λειτουργίας και πάνω από 150.000 εγκατεστημένα συστήματα.

 

Southstar S.A.

Τον Ιούλιο 2021 ξεκίνησε το πρόγραμμα «ΤΗΕ GREEN CITY» που αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), από την εταιρεία Southstar S.A., εισάγοντας μια καινοτόμο προσέγγιση στη διαδικασία ανακύκλωσης των οικιακών απορριμμάτων.

 

STEINERT GmbH

The Resource Search Engine
Η STEINERT GmbH παρέχει καινοτόμες λύσεις για τον διαχωρισμό πολύτιμων υλικών, αυξάνοντας την κερδοφορία των πελατών μέσω υψηλότερης ανάκτησης και μείωσης του λειτουργικού κόστους.
Οι τεχνολογίες ταξινόμησης παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πόρων. Παρέχουμε στους πελάτες μας συστήματα διαλογής, τα οποία επιλύουν εργασίες ταξινόμησης και βοηθούν στη διατήρηση των ολοένα και πιο σπάνιων πόρων σε κυκλοφορία.

 

SUSTA.GR

Φωτοβολταϊκά στη στέγη
Η εταιρεία SUSTA.GR με εμπειρία 15 ετών στα Φωτοβολταϊκά συστήματα, ειδικεύεται σε ποιοτικές εγκαταστάσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας. Επιλέγοντας την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος επενδύετε με μηδενικό ρίσκο, κάνοντας απόσβεση ακόμη και σε 5 έτη.

 

SUSTCHEM ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Η SUSTCHEM ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που ειδικεύεται στις υπηρεσίες Αδειοδότησης, Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Βιωσιμότητας & Κυκλικής Οικονομίας, Υγείας και Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο και Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

 

ΤechniKald

Η TechniKald έχει στηρίξει με επιτυχία επιχειρήσεις και βιομηχανίες να εναρμονιστούν με την περιβαλλοντική νομοθεσία μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών και έργων προστασίας περιβάλλοντος. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η υψηλή εξειδίκευση και η μακροχρόνια εμπειρία στην περιβαλλοντική διαχείριση σύνθετων βιομηχανιών.

 

ΤΕDRA

Ο όμιλος ελληνικών εταιριών TEDRA ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση τεχνικών και περιβαλλοντικών έργων, καθώς και σε προηγμένες τεχνολογίες για τη διαχείριση και αξιοποίηση αποβλήτων.

 

TEREC AE

Η εταιρεία TEREC ΑΕ ιδρύθηκε το 2021 από μια ομάδα νέων με κοινό σημείο αναφοράς την ανησυχία για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη για δράση προς την κατεύθυνση της ανάκτησης αξιοποιήσιμων πόρων και πρώτων υλών από τα απόβλητα, στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας.

 

TiSoft ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

TiSoft ξεκίνησε το 1988 με τη δημιουργία και υποστήριξη εξειδικευμένου λογισμικού στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Έχοντας αφιερώσει χρόνια, στην παραγωγή τεχνικού λογισμικού, πολλά από τα λογότυπα των προϊόντων μας έχουν καθιερωθεί στην ορολογία του τεχνικού κόσμου.

 

TOMRA Recycling

Η TOMRA Recycling σχεδιάζει και κατασκευάζει τεχνολογίες διαλογής με βάση αισθητήρες για την παγκόσμια βιομηχανία ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων. Πάνω από 7.400 συστήματα έχουν εγκατασταθεί σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

WATER & WASTE A.Z. SUSTAINABLE MEDIA SERVICES L.T.D.

Η εταιρεία A.Z. SUSTAINABLE MEDIA SERVICES L.T.D. παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της επικοινωνίας για θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος και ενέργειας.
Περιοδικό: WATER & WASTE

 

WATERGEN

Η WATERGEN έχει αφιερώσει την καινοτόμο τεχνολογία της για την επίλυση της παγκόσμιας κρίσης νερού υπό την ηγεσία του προέδρου της, Δρ. Michael Mirilashvili.

 

WUZHENG EUROPE

Η WUZHENG EUROPE, με έδρα την Ελλάδα, είναι θυγατρική της WUZHENG Group, ενός ομίλου με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων με εκατομμύρια τελικούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εταιρειών logistics της Κίνας. Στόχος της ίδρυσής της στην Ελλάδα είναι να προωθεί τα προϊόντα της στην ευρωπαϊκή αγορά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες, αντιπροσώπους και επιχειρήσεις, ενισχύοντας το όραμα της WUZHENG να παρέχει καθαρές και έξυπνες λύσεις σε οποιαδήποτε κλίμακα.

 

www.myota.gr

Το www.MyOTA.gr είναι ένα portal - ψηφιακό εργαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή εργάζονται στους Ο.Τ.Α. και το οποίο παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους, χρηματοδοτικά προγράμματα, προσεχή fora καθώς και οποιαδήποτε διεργασία που αφορά την Αυτοδιοίκηση.

 

ΑΙΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΑΙΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στην επισκευή μετατροπέων φωτοβολταϊκών όλων των εταιρειών.
Η επισκευή στους μετατροπείς πραγματοποιείται άμεσα καθώς τα ανταλλακτικά είναι στοκαρισμένα, ενώ μετά την επισκευή δίνεται εγγύηση και γίνεται δοκιμή του μεταροπέα.

 

Α. ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ

Είμαστε o κορυφαίος και ο πλέον εξειδικευμένος κατασκευαστής απορριμματοφόρων οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα. Από τη θέση αυτή -με κεφάλαιο την κληρονομιά 60 χρόνων ιστορίας, τον επαγγελματισμό 200 εξειδικευμένων ανθρώπων και δυναμικότητα παραγωγής που ξεπερνά τις 350 κατασκευές τον χρόνο - διευρύνουμε την παρουσία μας στον παγκόσμιο χάρτη, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε 15 χώρες, διεκδικώντας μία θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του είδους στον κόσμο.

 

ΑΝΑΕΚΚ ΑΕ

Το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ) ΑΝΑΕΚΚ ΑΕ, αποτελεί εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγκεκριμένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Ιδρύθηκε το 2014 κατόπιν έγκρισης του ΕΟΑΝ και έχει λάβει την απαραίτητη τεχνική επάρκεια για την ανάληψη αποκατάστασης ανενεργών λατομικών χώρων.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ ΑΝΑΚΕΜ

Η ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ αποτελεί ένα από τα πρώτα Συλλογικά Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων. Το 2021 είχε στο δίκτυό της 125 Μονάδες Ανακύκλωσης σε 60 Περιφερειακές Ενότητες στις 13 Περιφέρειες, καλύπτοντας το 81% της χώρας.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΝ. Α.Ε. ως Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού στην Ελλάδα, εγκρίθηκε από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ τον Ιούνιο του 2004 και έλαβε ανανέωση της έγκρισης το 2020 με απόφαση του Ε.Ο.ΑΝ, αρμόδια εποπτεύουσα αρχή όλων των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης.

 

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, από την ίδρυσή της το 1995, δραστηριοποιείται, έχοντας ως Στρατηγική επιλογή, την υποστήριξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναπτύσσοντας δραστηριότητες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, της Διαχείρισης των Μετακινήσεων, της Τοπικής Ανάπτυξης και της διαχείρισης των Ανθρώπινων Πόρων.

 

ΑΝΤΩΝΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΗΧ/ΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΤΣΗΣ, ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό: 

Α) την αντιπροσώπευση και εμπορία εξειδικευμένων μηχανημάτων, όπως: 

  • Μηχανήματα καθαρισμού δρόμων. 
  • Ειδικά μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης επιφανειών. 
  • Oχήματα πλύσης κάδων απορριμμάτων. 
  • Ολοκληρωμένες μονάδες απορρύπανσης, απομόλυν
 

ΑΦΗΣ ΑΕ

Με ισχυρή παρουσία από το 2004, στην ΑΦΗΣ, προσπαθούμε να αυξήσουμε την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, σε εθνικό επίπεδο. Ως το μοναδικό εθνικό σύστημα συμμόρφωσης για φορητές μπαταρίες σε όλη τη χώρα, το έργο μας στοχεύει στην ασφαλή συλλογή, επεξεργασία και σωστή ανακύκλωση όλων των φορητών μπαταριών και συσσωρευτών, ενσωματωμένων και μη έως 5 κιλά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των μικρών ηλεκτρικών μέσων μεταφοράς, έτσι ώστε συλλογικά να επιτευχθεί ένα όσο το δυνατόν μικρότερο εθνικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ

Η ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ασχολείται με τη διαχείριση Βιομάζας από πράσινα απόβλητα και υπολειπόμενη ξυλεία και μπορεί να σας προμηθεύσει:

✓ Με κλαδοτεμαχιστές της BUGNOT και των διαφόρων τύπων σπαστήρων.

✓ Με κόσκινα κομπόστ της Ultra deck για μικρές- μεσαίες ή μεγάλες εφαρμογές, μέχρι και τον

✓ Σχεδιασμό και υλοποίηση μονάδων διαχείρισης των πράσινων αποβλήτων:

 

ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ

Με εμπειρία άνω των εικοσιπέντε ετών, η εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ ξεκίνησε από το χώρο των μηχανών ανύψωσης και διακίνησης φορτίων, όπως: Περονοφόρα, Reach Stackers, Γερανούς, Γερανογέφυρες και λοιπούς συναφείς εξοπλισμούς για Λιμένες, Βιομηχανία, Αποθήκες/Logistics, κ.λπ.

 

 

ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ)

Η ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) είναι ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχει πληθυσμό ~ 150.000 κατοίκους και καλύπτει έκταση ~ 2.400 km2.

 

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αττική, 17 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 22 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και 22 χλμ. από το Λιμάνι του Πειραιά.
Αποτελείται από τους τρεις πρώην δήμους Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης οι οποίοι το 2010 συνενώθηκαν. 

 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι αστικός δήμος, με πληθυσμό 120.000 κατοίκων. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφέρεια Αττικής Νοτίου Τομέα.
Οι κύριες εμπορικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται εντός των διοικητικών του ορίων χαρακτηρίζονται «ήπιες» και ανήκουν στην πλειοψηφία τους στον τριτογενή τομέα (υπηρεσίες – εστίαση – εμπόριο).

 

ΔΗΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣIΘΙΟΥ

Ο Δήμος οροπεΔίου Λαςίθίου αποτελεί τον κατεξοχήν ορεινό δήμο της Κρήτης με υψόμετρο που κυμαίνεται από 800 μ. έως 2.148 μ. και αποτελεί- ται από 11 τοπικές κοινότητες με 16 χωριά να βρίσκονται περιμετρικά του οροπεδίου σε ένα δακτύλιο 24 χλμ. Διοικητική πρωτεύουσα του δήμου είναι το Τζερμιάδων και απέχει 25 χλμ. από τα Μάλια, 50 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου και 40 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο.

 

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ εντάσσεται στη χωρική υποενότητα Μεσογείων και έχει έκταση 42 τετραγωνικών χλμ. Βρίσκεται σε απόσταση 27 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στα ανατολικά του νομού Αττικής (Περιφέρεια Αττικής).

 

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ λειτουργεί ως αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Δήμο Δωρίδος. Ιδρύθηκε το 2012 και έχει 45 Δήμους μέλη, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Ουκρανία και τη Βουλγαρία, με φυσικές και τεχνητές λίμνες.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΔΣΝΑ)

συστάθηκε με την αρ. 52546/16-12-2011 απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών σύμφωνα με την πρόβλεψη του άρθρου 211 του Ν. 3852/2010 Καλλικράτης περί Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Αττικής.

 

ΕΛΒΑΝ ΑΒΕΕ

Η ELVAN ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική βιομηχανία με ιστορία άνω των 40 ετών και το όνομά της είναι συνώνυμο με τον σχεδιασμό και την παραγωγή, εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, πιστοποιημένης ποιότητας σχαρών, καλωδίων και συστημάτων στηρίξεως.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (EEAA) όπως προβλέπει ο Νόμος, έχει μη κερδοσκοπική λειτουργία και εξυπηρετεί σκοπούς δημοσίου συμφέροντος. Ιδρύθηκε από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις που, είτε διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, είτε κατασκευάζουν συσκευασίες και σήμερα αριθμεί πάνω από 3.200 συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΕΑΑ συμμετέχει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΕΕΠΦ) είναι η παλαιότερη περιβαλλοντική Μ.K.O. εθνικής εμβέλειας, ενεργή αδιάλειπτα από το 1951. Έχει ως αποστολή της να προστατεύει την ελληνική φύση και να ευαισθητοποιεί τους Έλληνες και αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα για τη φυσική κληρονομιά της χώρας μας.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.) είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σκοπός του Ε.Ο.ΑΝ. είναι η εφαρμογή της πολιτικής για την πρόληψη και την εναλλακτική διαχείριση προϊόντων και αποβλήτων για τα οποία εφαρμόζονται μέτρα πρόληψης ή/και προγράμματα εναλλακτικής διαχείρισης.

 

ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε. ΑΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΑΕ

Η ΕΝΔΙΑΛΕ ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2004, ως συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης του συγκεκριμένου ρεύματος αποβλήτων. Από το 2004 μέχρι σήμερα, εφαρμόζοντας το εγκεκριμένο σχέδιο δράσης της, έχει αναπτύξει πλήθος συνεργασιών και δράσεων, με αποτέλεσμα να λειτουργεί και να συνεργάζεται με 8 Κέντρα Συλλογής ΑΛΕ σε όλη την Ελλάδα

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.)

Στον ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, εργαζόμαστε με όραμα, σχέδιο και μεθοδικότητα, με επιστημονική επάρκεια και τεχνοκρατική γνώση, προκειμένου να θέσουμε το νησί μας στον αστερισμό της κυκλικής οικονομίας. 

 

ΕΠΤΑ ΑΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ

Η ΕΠΤΑ ΑΕ παρέχει υπηρεσίες συμβούλου - μελετητή για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κυκλικής οικονομίας από το 1995.
Μετά από 25 έτη δυναμικής ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία έχει αποκτήσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων και στον ενεργειακό σχεδιασμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ιδρύθηκε το 1981 και είναι ενταγμένο στον Τομέα Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος (ΥΠΠΕΡ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι τομείς δραστηριότητας του εργαστηρίου περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα διαχείρισης των υδατικών πόρων και του περιβάλλοντος.

 

Εργοληπτικόν βήμα ΠΕΣΕΔΕ

Το ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟΝ ΒΗΜΑ εκδίδεται από το 1947 και την επιμέλεια της αρθρογραφίας την έχει η ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων). Αφορά σε όλες τις εξελίξεις του χώρου των Δημοσίων Συμβάσεων, όπως νομική ενημέρωση, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

 

ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ

Η ΗΛΕΚΤΩΡ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τεχνογνωσία στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων και παραγωγής ενέργειας. Με καθετοποιημένη λειτουργία, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Μελέτης, Κατασκευής και Λειτουργίας σύγχρονων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων, έργων παραγωγής εναλλακτικών καυσίμων και αξιοποίησης της βιομάζας.

 

ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ

MONO ΧΟΡΗΓΟΣ

Η THALIS E.S. διαθέτει υπερεικοσαετή εμπειρία στη διαχείριση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και στη διεθνή αγορά. Παράγουμε ποιοτικά αποτελέσματα με το συνδυασμό εργοληπτικής, κατασκευαστικής και λειτουργικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας. Στηρίζουμε τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία και συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή.

 

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΙΝΑΣΟ - ΠΑΣΕΓΕΣ

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ) είναι μια αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία, που ιδρύθηκε το 2005 από την ΠΑΣΕΓΕΣ. Ο σκοπός του συνίσταται στη μελέτη, την έρευνα, την τεκμηρίωση θεμάτων που ενδιαφέρουν τις συνεταιριστικές επι- χειρήσεις όλων των βαθμίδων.

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», με το διακριτικό τίτλο Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» συστάθηκε το Μάιο του 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό.

 

ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ

Η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ από το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης Mηχανολογικου Εξοπλισμού.
Από το 2001 λειτουργεί τμήμα υποστήριξης και εμπορίας Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού σε οχήματα, μηχανήματα έργου και συγκροτήματα παραγωγής υλικών τεχνικών έργων (συγκροτήματα παραγωγής ασφάλτου – συγκροτήματα παραγωγής σκυροδέματος).

 

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ) ITA – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της, ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για τη διαχείρισή της.

 

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ κατά τη διάρκεια των 22 χρόνων της ιστορίας της έχει υλοποιήσει περισσότερα από 150 έργα ανάκτησης πόρων, ανακύκλωσης, εξοικονόμησης νερού, επεξεργασίας υγρών και στερεών αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ.

 

ΜΗΛΙΤΣΗΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ Μ. ΙΚΕ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 με κύριο κατασκευαστικό κομμάτι τις πολυεστερικές κατασκευές, όπως δεξαμενές αποθήκευσης υγρών, ψεκαστικά και κουβούκλια αυτοκινήτων.
Από το 2000 έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο της κατασκευής πυροσβεστικών υπερκατασκευών ελαφρού τύπου για pick up καθώς και πυροσβεστικά οχήματα & αυτόνομα συστήματα διαφόρων τύπων, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς του δημοσίου, προμηθεύοντας πολλούς Δήμους, Φορείς και Εθελοντικές με πυροπροστασία. Επίσης κατασκευάζουμε τροχήλατα πυροσβεστικά συστήματα, δεξαμενές αποθήκευσης υγρών καυσίμων, και κάθε είδους πολυεστερικές κατασκευές.

 

ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ

Η Εταιρεία ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με ανοδική και επιτυχή πορεία.
Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό στην παραγωγική διαδικασία συντελούν στην επίτευξη του βασικού μας στόχου.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ (ΠΟΕΒΥ) ιδρύθηκε το 1993 και είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση που εκπροσωπεί τον κλάδο του γυαλιού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το καταστατικό της, η ΠΟΕΒΥ αποτελείται από τοπικούς Συνδέσμους όπου ο καθένας έχει μέλη φυσικά πρόσωπα (και όχι νομικά πρόσωπα), σε όλες σχεδόν τις μεγάλες περιφέρειες.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ αποτελεί τον σημαντικότερο κλαδικό φορέα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ανακύκλωση σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μεταλλικών απορριμμάτων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε μέχρι σήμερα εκπροσωπεί επάξια τα μέλη του αλλά και προσπαθεί να συμβάλλει μέσω εποικοδομητικού διαλόγου με τους αρμόδιους φορείς στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

 

ΠΕΔΜΕΔΕ ECO

Η ΠΕΔΜΕΔΕ ECO αποτελεί φορέα Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, ο οποίος έχει συσταθεί από την Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων – ΠΕΔΜΕΔΕ, Σύλλογο των Εργοληπτών Δ.Ε., οι οποίοι είναι και διαχειριστές ΑΕΚΚ.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΠΑΕ)

Η ΠΑΕ διαθέτει ολοκληρωμένο εξοπλισμό για εγκαταστάσεις Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης:

  • Πλήρη σειρά τεμαχιστών (από 3m έως 5mm).
  • Πλήρη σειρά διαχωριστών μετάλλων αποβλήτων, πλαστικών, χαρτιών, μεταλλευμάτων.
  • Πλήρη σειρά συστημάτων ανάκτησης κερδοφόρων υλικών.
  • Πλήρη σειρά συστημάτων κομποστοποίησης .
  • Πλήρη σειρά πρεσών ανακυκλώσιμων.
 

ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

Η εταιρεία ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, εισάγει από το 2002 μηχανολογικό εξοπλισμό για τη βιομηχανία της ανακύκλωσης και συστήματα προστασίας περιβάλλοντος.
Παρέχει λύσεις για τον τεμαχισμό, τη συμπίεση,το διαχωρισμό και τη διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών και απορριμμάτων με μεμονωμένα μηχανήματα ή ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΤΕΒΕ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΤΕΒΕ δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή του συνόλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού υδροηλεκτρικών σταθμών και υδραυλικών έργων.

Έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 800 έργα από το 1953 διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση των πιο απαιτητικών και εξειδικευμένων εφαρμογών.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ είναι μια επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Σκοπός του είναι η μελέτη, ανάλυση και διάδοση, με κάθε τρόπο, όλων των πτυχών του οικολογικού προβληματισμού και της Πολιτικής Οικολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, σκοποί του Πράσινου Ινστιτούτου είναι:

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ www.4green.gr

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Στρατηγικές διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων»

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» βρίσκεται στην πρώτη θέση των προγραμμάτων σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερους από 900 πτυχιούχους και 600 ενεργούς φοιτητές στα επτά χρόνια λειτουργίας του.

 

ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

Η ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία υπεύθυνη για την ανακύκλωση των αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων και Κατασκευών (ΑΕΚΚ) στην Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Κορινθίας, Φωκίδας, Κύθνου, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Ζακύνθου, Ηλείας, Θήρας, Λακωνίας, Μήλου, Ρεθύμνου και Ροδόπης.

 

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΤΕ

Η Δ. Φ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΤΕ ιδρύθηκε το 1972 και έχοντας συνεχή δυναμική παρουσία 46 χρόνων στην Ελληνική αγορά, θεωρείται από τις πλέον καταξιωμένες στο χώρο των μηχανημάτων.
Έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την επίσημη αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία αξιόπιστων και πασίγνωστων κατασκευαστικών Οίκων του εξωτερικού σε Μηχανήματα Έργων και Μηχανήματα 

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

Ο φορέας με την επωνυμία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΑΕ και διακριτικό τίτλο ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ αποτελεί εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχειρίσεως Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια του ν.2939/2001, όπως αυτός τροποποιήθηκε και εκάστοτε ισχύει, (με το ν.3854/2010 και το Ν. 4496/17), και της ΚΥΑ 36259/1757/Ε103/2010, που καθορίζει τους όρους και τα μέτρα για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ)

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ (Σ.Π.Α.Π.)

Έτος Ίδρυσης: 1992

Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Νέα Πεντέλη, Τ.Κ.: 152 39

Τηλ.: 2106131461

Web Site: www.spap.org.gr

e-mail: info@spap.org.gr

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ

Ο ΣΕΧΒ εκπροσωπεί τις επιχειρήσεις της χημικής βιομηχανίας που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα. Η χημική βιομηχανία απαρτίζεται από περίπου 900 επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών περίπου 3 δις ευρώ, απασχολεί 15.000 εργαζόμενους και συνεισφέρει στο 6,1% των ελληνικών εξαγωγών. Είναι μέλος του CEFIC από την ίδρυσή του το 1994, του ECEG, του ΣΕΒ και του ΣΒΕ.

 

ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ είναι μία από τις τέσσερις Σχολές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου που ιδρύθηκαν με τον ιδρυτικό νόμο Ν.2552/97. Η Σχολή επικεντρώνεται στην προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων στους τομείς του βιώσιμου σχεδιασμού

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ έχει στόχο:

Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών της ΣΧΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, καθώς και άλλων τμημάτων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.

 

ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΠΕΤ) συνιστά μία εκπαιδευτική και ερευνητική μονάδα της ΣΧΟΛΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, με πλέον των 40 ετών εμπειρία στην προετοιμασία και υλοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων σχετικών με τη διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων

 

ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Το 2015, παρά το αρνητικό δυναμικό της εποχής, εμείς σκεπτόμενοι θετικά δημιουργούμε ΤΑΣΗ, παράγουμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ιδρύουμε την ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.
Διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί – εξειδικευμένοι και πολύπειροι τεχνικοί, πιστοποιημένοι κατά το Ευρωπαϊκό Πρότυπο PVTRIN, στοχεύουμε σε τίμια και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, μεράκι και σεβασμό στις ανάγκες σας.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T-PRESS

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T-PRESS ιδρύθηκε το 1991. Αποτελεί τη βασική πηγή ενημέρωσης για τους περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας, καθώς είναι η μεγαλύτερη σε δραστηριότητα εταιρεία τεχνικών εκδόσεων στην Ελλάδα. Παράλληλα, έχει καταφέρει να καθιερώσει μια σειρά από επιτυχημένες εξειδικευμένες τεχνικές εκθέσεις, βασισμένες στη θεματολογία των περιοδικών της.

 

ΤΣΑΜΠΑ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΒΕΕ (ATC) δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών εξαρτημάτων και κατασκευών από το 1980 μέχρι σήμερα.
Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η μελέτη και η κατασκευή:

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ K. ΑΦΟΙ ΟΕ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημά- των ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα και την υπεύθυνη πώληση επωνύμων μηχανημάτων έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

 

 

ΥΔΑΤΩΡ

ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΩΡ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
Από το 1969, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το νερό και τα λύματα. Συνεργαζόμαστε με εργοστάσια τα οποία παράγουν προϊόντα αυστηρών προδιαγραφών και με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Φο.Δ.Σ.Α., ο πρώτος και ο μοναδικός πανελλαδικά Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, αποτελεί οδηγό για το σύνολο των αντίστοιχων Φορέων σε όλη τη χώρα, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων και δράσεων για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, επεξεργασία, ανάκτηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων σε επίπεδο Περιφέρειας. Κύρια αρμοδιότητά του είναι η λειτουργία και διαχείριση 11 Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, 8 Σταθμών Μεταφόρτωσης, που εξυπηρετούν πληθυσμό 2.000.000 πολιτών, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη μείωση και την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων.

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔAΣ ΑΕ ΟΤΑ

Ο Φορέας έχει την ευθύνη της διαχείρισης απορριμμάτων στην ανατολική Κρήτη. Μερικές από τις δράσεις του Φορέα περιγράφονται παρακάτω:

 

ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ι. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ

ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ είναι Τεχνική/Μελετητική Εταιρεία ειδικευμένη σε θέματα διαχείρισης και προστασίας περιβάλλοντος, ειδικότερα δε στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων.
Η Εταιρεία συστάθηκε στις 10/2/1997, με έδρα τον Πειραιά και σήμερα η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητο ακίνητο στην Αθήνα.

 

ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Η ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ από το 1987 δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτεινού διακόσμου πόλεων σε μόνιμες και εποχιακές κατασκευές με υλικά εξαιρετικής ποιότητος και προδιαγραφών. Αυτό φαίνεται και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σήμερα εξάγουμε περήφανα τα made in Greece προϊόντα μας, σε πάνω από 60 χώρες

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι ένα σύγχρονο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.), του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2024