Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

ADECA SA

Stand Δ11

Η εταιρεία ADECA ΑΕ δραστηριοποιείται πλέον των 40 ετών στο χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελείται από μια ομάδα μηχανολόγων μηχανικών και τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους και την μακρόχρονη συνεργασία τους με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, κατατάσσουν την εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις στο χώρο του engineering & consulting σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

AXA Solar Energy

Stand A 1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.500 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.200 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπης

 

 

B2Green

Stand Δ 2

Το B2Green.gr είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική - επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις

 

 

DATA VENIA

Stand Δ17

Η DATA VENIA - Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας - είναι μια καταξιωμένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην προμήθεια εξοπλισμού φωτοβολταϊκών έργων.

 

BESKAS AE

Stand Δ12

Η εταιρεία BESKAS ΑΕ ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μπέσκα τον Ιανουάριο του 1991 και συνεχίζει την 26χρονη ανοδική της πορεία στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικού και δορυφορικού εξοπλισμού. 

 

ΕLECTRICREV by HELMA

Stand Γ 7

Η εταιρεία HELMA AE προωθεί την ιδέα της ηλεκτρικής κίνησης μέσω της ELECTRICREV by HELMA και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά τους Οίκους Winora, Grace, BionX, Magura, Mando footloose και Xentis, καλύπτει κάθε ανάγκη για εναλλακτικό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, με ηλεκτρικά και συμβατικά ποδήλατα καθώς και περιφερειακά και αξεσουάρ.

 

FLOW CONTROL AND MEASUREMENT

Stand Γ16

Η FCM δραστηριοποιείται στο χώρο της μέτρησης και ρύθμισης παροχής ρευστών από το 2006. Συνεργάζεται με καταξιωμένους Οίκους του εξωτερικού για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε εφαρμογές με επίκεντρο τον πελάτη, τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο. 

 

GEKAS METAL GROUP

Stand Α12

Η Gekas Metal Group (GMG) είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία Μεταλλικών Κάδων Απορριμμάτων στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. 

 

GlobiLED

Stand Γ13

GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες.

 

GoldLED IKE

Stand Β 7

Η GoldLED, η οποία είναι μέλος του ομίλου Goldair, εξειδικεύεται στον Βιομηχανικό, Επαγγελματικό και τον Αρχιτεκτονικό φωτισμό LED (Εσωτερικού κι Εξωτερικού Χώρου). 

 

Green Highlight

Stand Δ 7

Μετά από την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων που αποτελούν το δυναμικό της εταιρείας μας δημιουργήθηκε η Green Highlight για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της αγοράς στο χώρο του φωτισμού και της εξοικονόμησης ενέργειας.

 

HELLAS ENVIRONMENT EΠΕ

Stand Γ 11

Η HELLAS ENVIRONMENT ιδρύθηκε το 2010 και, έχοντας κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, κατέχει βαθιά εμπειρία σε θέματα διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων και αστικών λυμάτων, καθώς και σε θέματα σχετικά με συστήματα ύδρευσης. 

 

HELMA AE

Stand B 8

Η Helma ΑΕ είναι ένας από τους βασικότερους προμηθευτές δομικών μηχανημάτων στην Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια. 

 

Ιng. BONFIGLIOLI S.p.A.

Stand Δ 8

Η Ing. Bonfiglioli S.p.A. είναι μια Ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1953. Έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά όσον αφορά την κατασκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης του σκραπ σιδήρου και άλλων μετάλλων.

 

ΙΝΤΕΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ

Stand Α 2

Η εταιρεία μας, ΙΝΤΕΚΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1963, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού που ειδικεύονται στην κατασκευή μηχανημάτων για βιομηχανικές μονάδες, καθώς επίσης και την εισαγωγή, εμπορία και τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων αυτών, με σκοπό να καλύψει το κενό που παρουσιαζόταν στην ελληνική αγορά.

 

ΚIEFER TEK EΠΕ

Stand Β 1

Η εταιρεία KIEFER TEK ΕΠΕ είναι μία κατασκευαστική εταιρεία Μονάδων Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές. Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2014 έχοντας στο δυναμικό της έργα συνολικής ισχύος άνω των 100 MW. 

 

Κmetrics

Stand Β 1

Η Kmetrics είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), και ειδικότερα στο σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και τον έλεγχο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ομάδα έμπειρων μηχανικών και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

 

MASCUS GREECE

Stand Δ23

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η Mascusείναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών. Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην Mascus!

 

Sanico Κατασκευαστική ΙΚΕ

Stand Δ 3

Η εταιρεία Sanico για την αντιμετώπιση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, σχεδιάζει και κατασκευάζει με προωθημένα κριτήρια, με δική της τεχνολογία και σε συνεργασία με ειδικευμένες εταιρείες, συστήματα επεξεργασίας και καθαρισμού αστικών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων.

 

SCIROCCO AΕ

Stand A 7

Η SCIROCCO AΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία στον τομέα της ανακύκλωσης.

 

SPATHARAS GROUP

Stand B10

H εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στις εισαγωγές - εξαγωγές και το εμπόριο όσον αφορά γερανούς, βαριά μηχανήματα και ανταλλακτικά παγκοσμίως. Με βάση τη διεθνή της αναγνώριση, σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενοικιάσεως μηχανημάτων οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν αναθέσει στη εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC τον σχεδιασμό του εκσυγχρονισμού και της προμήθειας του εξοπλισμού τους σε μηχανήματα έργων.

 

UNITRACK AEE

Stand Γ 1

Unitrack AEE από το 1999 είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων JCB στην Ελλάδα & στην Αλβανία. Υποστηρίζει περισσότερους από 10.000 πελάτες με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τίρανα, ενώ παράλληλα διαθέτει αντιπροσώπους σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες.

 

Α.ΕΙ.Μ.Α. ΑΕΒΕ

Stand Γ 4

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ

Stand Β14

Το 2004 η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων.

 

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΠΠΑΣ ΕΕ

Stand Α 5

Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ Γ. ΠΑΠΠΑΣ είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε (Μάιος 1997) και από τότε εξειδικεύεται στον εξοπλισμό για την τοπική κομποστοποίηση (Κομποστοποίηση στην πηγή παραγωγής) και την συλλογή βρόχινου νερού στην Ελλάδα.

 

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

Stand Β 3

Η εταιρεία ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ), με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και με συνεχή παρουσία άνω των 40 ετών, είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες στον τομέα της, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

 

ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

Stand Γ 6

Η ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Πάροχος Υπηρεσιών Συντήρησης στην Ελλάδα, του Αυστριακού οίκου GE Jenbacher GmbH & Co από το 2011. 

 

ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ

Stand Δ24

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην ολική διαχείριση επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, ειδών συσκευασίας, σιδήρων και μετάλλων και τη διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), διαθέτοντας στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ). 

 

ΔΕΗ Α.Ε.

Stand Δ6

Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων Οι υπηρεσίες του ΚΔΕΠ εντός και εκτός των εργαστηρίων του περιλαμβάνουν δοκιμές, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. 

 

ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ

Dimco δραστηριοποιείται στον χώρο των προϊόντων κτιριακών εγκαταστάσεων εδώ και 30 χρόνια προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας τα οποία εφαρμόζονται στις υδραυλικές, αποχετευτικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτιρίων.

 

ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Stand Γ 15

Οι αδελφοί Δρεμέτσικα δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας φορτηγών αυτοκινήτων από το 1978. Λίγο αργότερα ιδρύθηκε η οικογενειακή επιχείρηση ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕ με σκοπό τις εισαγωγές, την εμπορία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και συναφών ειδών.

 

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)

Stand Β 14

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης(ΕΚΕΤΑ) ιδρύθηκε το 2000, είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 ερευνητικών κέντρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα έρευνας και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη στην περιφέρεια, τη χώρα και την Ευρώπη. 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Stand Α 10

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέχει εξέχουσα θέση στον ελληνικό και διεθνή χώρο χάρη στο έργο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της καθώς και στην υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων της.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

STAND Α10Α

Το ΕργαστήριοΥψηλών Τάσεων Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ)

STAND Δ13

Το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΥΝΕΡΓEIΑ) είναι το ελληνικό παράρτημα του διεθνούς δικτύου ενεργειακής αξιοποίησης του Πανεπιστημίου Columbia - Earth Engineering Center (Κέντρο Περιβαλλοντικής Μηχανικής).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΕΤΑΕΝ)

STAND Δ26

ΕΛΕΤΑΕΝ ιδρύθηκε το 1990 με την ονομασία Ελληνική Εταιρεία Αιολικής Ενέργειας και μετονομάστηκε το 2005 σε Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (www.eletaen.gr). Από ιδρύσεως είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας, η οποία το 2016 μετονομάστηκε σε WindEurope (https://windeurope.org/).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΕΔΣΑ)

STAND Δ29

ΕΕΔΣΑείναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που, ως σκοπό έχει: • την προαγωγή της χρήσης σύγχρονων μεθόδων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά αποδεκτών.• την προώθηση των σχετικών ερευνών και εφαρμογών, με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη • την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση φορέων και κοινού για θέματα ΔΣΑ.• την προστασία του περιβάλλοντος. • Την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.)

STAND Δ30

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ είναι ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής για την Εναλλακτική Διαχείριση (πρόληψη, προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση, συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, ανακύκλωση και ανάκτηση) αποβλήτων στην Ελλάδα, έτσι ώστε αυτά να αξιοποιούνται και να εκτρέπονται από το ρεύμα των αποβλήτων που οδη­γείται σε χώρους τελικής διάθεσης.

 

ΖΩΗΣ Σ. & ΣΙΑ ΟΕ

STAND Δ22

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991. Από το 2010 στεγάζεται σε νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 18.000m2 στην περιοχή της Θήβας. Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μπορεί να προτείνει λύσεις και να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου, αντιπροσωπεύοντας στην ελληνική αγορά τους κάτωθι κατασκευαστικούς οίκους

 

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

STAND Δ16

Η Φωνή του παιδιού είναι ένας σύλλογος συμπαράστασης σε παιδιά με καρκίνο. Αγκαλιάζει κάθε ένα που νοσεί και φροντίζει να εξασφαλίσει τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Στηρίζει την κάθε ελπίδα και είναι πλάι στους φόβους και στις αγωνίες των μικρών αυτών μαχητών της ζωής !

 

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

STAND Δ32

Η βιοτεχνία FreedomHellasλειτουργεί από το 1965 και εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνει ότι είναι σχετικό με ύφασμα και όχι μόνο. Συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα, παλιά ρούχα και υφάσματα -ακόμα και κατεστραμμένα- και μετά από συγκεκριμένη επεξεργασία, τα μετατρέπουμε σε στουπί ή σε πανιά καθαρισμού.

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ)

STAND Δ31

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για την διαχείρισή της.

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

STAND Δ21

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς Ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης N.B. 2537.

 

MΙΧΟΣ ΑΕ

STAND Β12

Από την ίδρυσή της το 1991, η ΜΙΧΟΣ ΑΕ έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που εισάγουν, προμηθεύουν, εγκαθιστούν και συντηρούν ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για έργα που αφορούν τη διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, την ενέργεια και τη βιομηχανία.

 

ΠΑΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

STAND Α 8

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑTΩΝ

STAND Δ 10

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ιδρύθηκε το 2008 ως κλαδικός βιομηχανικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την προώθηση της χρήσης ορθών μεθόδων ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων, με άξονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.)

STAND Δ28

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. ιδρύθηκε το 2001 και απαρτίζεται από 100 Εταιρείες-Μέλη που δραστηριοποιούνται σε όλα τα στάδια διαχείρισης των αποβλήτων, όπως διαχειριστικές κατασκευαστικές, τεχνολογικές εταιρείες, βιομηχανίες, εταιρείες που ασχολούνται με την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και από εξειδικευμένους μελετητές και προμηθευτές προϊόντων.

 

ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Σ. SPAP AE

STAND Γ 2

HΛΕΚΤΡΙΚA ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣΠριν από περισσότερα από 80 χρόνια κατασκευάστηκε το πρώτο εργαλείο της Milwaukee. Από τότε, η εταιρεία μας Milwaukee αφιερώθηκε σε ένα όραμα: Στην παραγωγή των καλύτερων ηλεκτρικών εργαλείων επαγγελματικής χρήσης που φτιάχτηκαν και διατέθηκαν ποτέ για επαγγελματίες.

 

Πράσινο Σπίτι & Κτίριο

STAND Δ 15

Το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο είναι το μοναδικό περιοδικό που καλύπτει την αγορά της «πράσινης ενέργειας». Από το 2011, κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα και αποστέλλεται σε χιλιάδες επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ - GREEK LIFE TASK FORCE

STAND Δ 14

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σκοπός του είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος με την διαχειριστική, οικονομική, τεχνική και χρηματοπιστωτική υποστήριξη προγραμμάτων, μέτρων, παρεμβάσεων και ενεργειών για την ανάδειξη του περιβάλλοντος και η στήριξη της περιβαλλοντικής πολιτικής της χώρας.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

STAND A 3

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια. Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

STAND A 9

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία συστάθηκε από 93 μετόχους που ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια την Περιφέρεια Αττικής.

 

ΣΠΑΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΚΕ

STAND B 14

Πρωτοπόρος και καινοτόμος από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η SPANOS Group δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τεχνικών και κατασκευαστικών έργων προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες, «κτίζοντας» σχέσεις εμπιστοσύνης όπως υποδηλώνει και το εταιρικό της σλόγκαν ”Κτίζοντας στην Εμπιστοσύνη”.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

STAND Δ 20

Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ του Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό τα μέλη του να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στις συνεχείς εξελίξεις της τεχνολογίας και στις νέες τάσεις της καθώς ο τομέας του αυτοματισμού είναι από μόνος του νέα τάση στην τεχνολογία

 

ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ »ROTOSAL»

STAND Γ 14

Η εταιρεία ROTOSAL SA, είναι πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών με την μέθοδο Rotational Moulding και ιδρύθηκε το 1972. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

STAND Γ 14

Το ΣύστημαΑνακύκλωσηςΚεντρικήςΕλλάδαςείναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει αδειοδοτηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τον συντονισμό της εναλλακτικής διαχείρισης αδρανών αποβλήτων προερχόμενων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ - Ευρωπαϊκός Κατάλογος Αποβλήτων Νο17) στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας και Βοιωτίας.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

STAND Δ 19Α

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Κ. ΑΦΟΙ ΟΕ

STAND Β 2

Η εταιρεία ΑΦΟΙΚ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

 

ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ

STAND Δ 19

Η εταιρεία μας είναι μια σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης αυτοκινήτου (οτκζ) στην Αττική. Η πολυετής μας πείρα στο χώρο της ανακύκλωσης αυτοκινήτου, σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια που χρειάζεστε. 

 

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

STAND Δ 1

Η εταιρεία Τσιριγώτης Πέτρος ιδρύθηκε το 1986 στο Πικέρμι Αττικής. Συνεχίζει το 2001 με την συγχώνευση της εταιρείας ‘’Νικόλαος Τσιριγώτης’’, με εμπειρία στην ανακύκλωση από το 1969. Το 2005 μεταφέρουμε την παραγωγή μας σε νέες εγκαταστάσεις, στο ΒΙ.ΠΑ.Σχιστού Περάματος. α. Παράγουμε κράματα ορείχαλκου, αλουμινίου, ψευδάργυρου. β. Κατασκευάζουμε ανόδια ψευδάργυρου και αλουμινίου για πλοία.

 

ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

STAND Δ 18

Η ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ είναι κατασκευαστική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1968. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της επεξεργασίας του νερού και τους βιολογικούς καθαρισμούς των λυμάτων. Ειδικότερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τυποποιημένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για την επεξεργασία των λυμάτων καθώς και μονάδες φίλτρανσης του νερού για την ύδρευση, την άρδευση και την βιομηχανία.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2024