1

Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

4η διεθνής έκθεση verde.tec: 18 – 20 Μαρτίου 2022

Μονόδρομος η εφαρμογή των Πράσινων Τεχνολογιών, της Κυκλικής Οικονομίας και των Smart Cities!

Το κλίμα αλλάζει... Ειδικοί επιστήμονες, εξειδικευμένες εταιρείες και φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα δίνουν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η 4η διεθνής έκθεση verde.tec, ώστε να υποδεχθεί και πάλι από κοντά, σε covid-free συνθήκες, εκθέτες, συνέδρους και επισκέπτες. Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες

περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

Με την κλιματική αλλαγή να είναι εδώ και να επηρεάζει κάθε περιοχή του πλανήτη, η verde.tec για τρεις ημέρες θα δώσει έμφαση στην καινοτομία, στην έρευνα και στις τεχνολογίες αιχμής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του μεγαλύτερου ίσως παγκόσμιου κινδύνου αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος των επιχειρήσεων, η βιομηχανία, ο τομέας του εμπορίου, ο τομέας της έρευνας, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι δημόσιοι οργανισμοί και φυσικά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα δώσουν το «παρών», ώστε να αναδείξουν ό,τι νεότερο υπάρχει, να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν.

Γιατί η κλιματική κρίση απαιτεί άμεση δράση και εφαρμογή!

verde.tec forum

Στο δρόμο για το μακρόπνοο όραμα της κλιματικά ουδέτερης Ευρώπης έως το 2050, η συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στο δημόσιο διάλογο. Στο πλαίσιο αυτό, και με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, το παράλληλο τριήμερο

verde.tec forum θα προσφέρει το βήμα στους πρωταγωνιστές του κλάδου για ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας μέσα από ημερίδες, σεμινάρια και workshop.

Παράλληλα, προετοιμάζονται και τα GreekGreenAwards με στόχο να βραβεύσουν οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να γίνεται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Γιατί η δράση για το περιβάλλον είναι επιλογή ζωής!

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

 • Πε­ρι­φέ­ρειες, Πε­ρι­φε­ρεια­κές Ενώ­σεις Δή­μων, Δή­μοι, Ανα­πτυ­ξια­κοί Σύν­δε­σμοι, ΔΕΥA, ΦΟΔ­ΣΑ.

 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

 • Απο­κα­τά­στα­ση Πε­ρι­βάλ­λο­ντος – Τε­χνο­λο­γί­ες Αιχ­μής & Εξοι­κο­νό­μη­ση Ενέρ­γειας.
 • Ανα­νε­ώ­σι­μες Πη­γές Ενέρ­γειας.
 • Φωτοβολταϊκά Συστήματα.
 • Ανα­κύ­κλω­ση Προϊόντων και Υλικών.
 • Διαχείριση Φυσικών Πόρων.
 • Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων.
 • «Πρά­σι­νη» Βιο­μη­χα­νία, Μη­χα­νή­μα­τα, Ερ­γα­λεία & Εξο­πλι­σμός.
 • Ηλεκτροκίνηση.

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

 • Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των μεταφορών, των logistics.
 • Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και επιχειρήσεων.
 • Αρχιτέκτονες.
 • Εργολήπτες.
 • Επενδυτές σε ΑΠΕ.
 • Μελετητές.
 • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.
 • Ξένες αντιπροσωπείες.
 • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.
 

Verde-tec Forum 2022

Το πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη...

Ενημερωθείτε για το μεγάλο συνεδριακό γεγονός που θα διεξαχθεί παράλληλα με την 4η
διεθνή έκθεση Verde.tec, από 18 έως 20 Μαρτίου 2022.

Ενημερωθείτε για το μεγάλο συνεδριακό γεγονός που θα διεξαχθεί παράλληλα με την 4η διεθνή έκθεση Verde.tec, από 18 έως 20 Μαρτίου 2022.
To Verde.tec Forum επιστρέφει το Μάρτιο του 2022... ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο κυκλικό. Αναμένεται νέο ρεκόρ ομιλητών και συμμετοχή φορέων από όλους τους χώρους.

 

 

Verde Tec Greek Green Awards

Greek Green Awards: Η τρίτη και μεγαλύτερη διοργάνωση των καλών πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος

Δήμοι, φορείς, εταιρείες αλλά και προσωπικότητες θα βραβευτούν για τις προσπάθειές τους, το σχεδιασμό αλλά και τα έργα τους για την εφαρμογή των πρακτικών κυκλικής οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Οι κατηγορίες των βραβείων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των πράσινων τεχνολογιών, της καινοτομίας, της ευαισθητοποίησης του κοινού και γενικότερα της συμβολής στην πράσινη οικονομία. Μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για βράβευση εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημονικοί φορείς, εταιρείες αλλά και ειδικοί σε κάθε τομέα των τεχνολογιών που προστατεύουν το περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες εδώ.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

Διοργανώτρια εταιρεία

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2022