4η διεθνής έκθεση «Verde.tec»


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Τo ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις έξυπνες πόλεις και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde,tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16  Μαΐου 2021, στο MEC Παιανίας. Για τρεις ημέρες η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο, θα εστιάσει στην «πράσινη» οικονομία, στην καινοτομία και στις τεχνολογίες αιχμής που βρίσκονται σε εναρμόνιση με τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το τριήμερο Verde.tecForum”, το οποίο έχει καθιερωθεί, πλέον, ως το ετήσιο συνεδριακό γεγονός για το περιβάλλον! Οι κορυφαίοι θεσμικοί και επι­στη­μο­νι­κοί φορείς του χώ­ρου, καθώς και προσωπικότητες των επιχειρήσεων έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος - τα GreekGreenAwards, καθώς οι  βέλτιστες πρακτικές οργανισμών, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εταιρειών για το περιβάλλον, την αειφορία, τις έξυπνες πόλεις και την κυκλική οικονομία, αναγνωρίζονται και επιλέγονται από εξιδεικευμένη επιστημονική επιτροπή.