Συμμετοχές

VERDE-TEC 2018 Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Ακολουθεί ο κατάλογος των εκθετών της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.Tec, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν  στην «Τεχνοεκδοτική / T-Press» η οποία βρίσκεται στο πλευρό της αγοράς από το 1991: 

(Οι συμμετοχές είναι σε εξέλιξη)

 

ADECA SA

Stand Δ11

Η εταιρεία ADECA ΑΕ δραστηριοποιείται πλέον των 40 ετών στο χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελείται από μια ομάδα μηχανολόγων μηχανικών και τεχνικών συμβούλων, οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους και την μακρόχρονη συνεργασία τους με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, κατατάσσουν την εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις στο χώρο του engineering & consulting σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

AXA Solar Energy

Stand A 1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.500 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.200 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπης

 

 

B2Green

Stand Δ 2

Το B2Green.gr είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική - επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις

 

 

DATA VENIA

Stand Δ17

Η DATA VENIA - Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας - είναι μια καταξιωμένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην προμήθεια εξοπλισμού φωτοβολταϊκών έργων.

 

BESKAS AE

Stand Δ12

Η εταιρεία BESKAS ΑΕ ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μπέσκα τον Ιανουάριο του 1991 και συνεχίζει την 26χρονη ανοδική της πορεία στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικού και δορυφορικού εξοπλισμού. 

 

ΕLECTRICREV by HELMA

Stand Γ 7

Η εταιρεία HELMA AE προωθεί την ιδέα της ηλεκτρικής κίνησης μέσω της ELECTRICREV by HELMA και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά τους Οίκους Winora, Grace, BionX, Magura, Mando footloose και Xentis, καλύπτει κάθε ανάγκη για εναλλακτικό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, με ηλεκτρικά και συμβατικά ποδήλατα καθώς και περιφερειακά και αξεσουάρ.

 

FLOW CONTROL AND MEASUREMENT

Stand Γ16

Η FCM δραστηριοποιείται στο χώρο της μέτρησης και ρύθμισης παροχής ρευστών από το 2006. Συνεργάζεται με καταξιωμένους Οίκους του εξωτερικού για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε εφαρμογές με επίκεντρο τον πελάτη, τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο. 

 

GEKAS METAL GROUP

Stand Α12

Η Gekas Metal Group (GMG) είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία Μεταλλικών Κάδων Απορριμμάτων στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια. 

 

GlobiLED

Stand Γ13

GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες.

 

GoldLED IKE

Stand Β 7

Η GoldLED, η οποία είναι μέλος του ομίλου Goldair, εξειδικεύεται στον Βιομηχανικό, Επαγγελματικό και τον Αρχιτεκτονικό φωτισμό LED (Εσωτερικού κι Εξωτερικού Χώρου). 

 

Green Highlight

Stand Δ 7

Μετά από την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων που αποτελούν το δυναμικό της εταιρείας μας δημιουργήθηκε η Green Highlight για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της αγοράς στο χώρο του φωτισμού και της εξοικονόμησης ενέργειας.

 

HELLAS ENVIRONMENT EΠΕ

Stand Γ 11

Η HELLAS ENVIRONMENT ιδρύθηκε το 2010 και, έχοντας κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, κατέχει βαθιά εμπειρία σε θέματα διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων και αστικών λυμάτων, καθώς και σε θέματα σχετικά με συστήματα ύδρευσης. 

 

HELMA AE

Stand B 8

Η Helma ΑΕ είναι ένας από τους βασικότερους προμηθευτές δομικών μηχανημάτων στην Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια. 

 

Ιng. BONFIGLIOLI S.p.A.

Stand Δ 8

Η Ing. Bonfiglioli S.p.A. είναι μια Ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1953. Έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά όσον αφορά την κατασκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης του σκραπ σιδήρου και άλλων μετάλλων.

 

ΙΝΤΕΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ

Stand Α 2

Η εταιρεία μας, ΙΝΤΕΚΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1963, με αντικείμενο την αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού που ειδικεύονται στην κατασκευή μηχανημάτων για βιομηχανικές μονάδες, καθώς επίσης και την εισαγωγή, εμπορία και τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων αυτών, με σκοπό να καλύψει το κενό που παρουσιαζόταν στην ελληνική αγορά.

 

ΚIEFER TEK EΠΕ

Stand Β 1

Η εταιρεία KIEFER TEK ΕΠΕ είναι μία κατασκευαστική εταιρεία Μονάδων Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές. Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2014 έχοντας στο δυναμικό της έργα συνολικής ισχύος άνω των 100 MW. 

 

Κmetrics

Stand Β 1

Η Kmetrics είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), και ειδικότερα στο σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και τον έλεγχο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ομάδα έμπειρων μηχανικών και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

 

MASCUS GREECE

Stand Δ23

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η Mascusείναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών. Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην Mascus!

 

Sanico Κατασκευαστική ΙΚΕ

Stand Δ 3

Η εταιρεία Sanico για την αντιμετώπιση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, σχεδιάζει και κατασκευάζει με προωθημένα κριτήρια, με δική της τεχνολογία και σε συνεργασία με ειδικευμένες εταιρείες, συστήματα επεξεργασίας και καθαρισμού αστικών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων.

 

SCIROCCO AΕ

Stand A 7

Η SCIROCCO AΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία στον τομέα της ανακύκλωσης.

 

SPATHARAS GROUP

Stand B10

H εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στις εισαγωγές - εξαγωγές και το εμπόριο όσον αφορά γερανούς, βαριά μηχανήματα και ανταλλακτικά παγκοσμίως. Με βάση τη διεθνή της αναγνώριση, σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενοικιάσεως μηχανημάτων οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν αναθέσει στη εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC τον σχεδιασμό του εκσυγχρονισμού και της προμήθειας του εξοπλισμού τους σε μηχανήματα έργων.

 

UNITRACK AEE

Stand Γ 1

Unitrack AEE από το 1999 είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων JCB στην Ελλάδα & στην Αλβανία. Υποστηρίζει περισσότερους από 10.000 πελάτες με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τίρανα, ενώ παράλληλα διαθέτει αντιπροσώπους σε όλες τις μεγάλες περιφέρειες.

 

Α.ΕΙ.Μ.Α. ΑΕΒΕ

Stand Γ 4

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ

Stand Β14

Το 2004 η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων.

 

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΠΠΑΣ ΕΕ

Stand Α 5

Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ Γ. ΠΑΠΠΑΣ είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε (Μάιος 1997) και από τότε εξειδικεύεται στον εξοπλισμό για την τοπική κομποστοποίηση (Κομποστοποίηση στην πηγή παραγωγής) και την συλλογή βρόχινου νερού στην Ελλάδα.

 

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

Stand Β 3

Η εταιρεία ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ), με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και με συνεχή παρουσία άνω των 40 ετών, είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες στον τομέα της, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

 

ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

Stand Γ 6

Η ΓΕΝΕΛΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Πάροχος Υπηρεσιών Συντήρησης στην Ελλάδα, του Αυστριακού οίκου GE Jenbacher GmbH & Co από το 2011. 

 

ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ

Stand Δ24

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην ολική διαχείριση επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, ειδών συσκευασίας, σιδήρων και μετάλλων και τη διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), διαθέτοντας στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ). 

 

ΔΕΗ Α.Ε.

Stand Δ6

Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων Οι υπηρεσίες του ΚΔΕΠ εντός και εκτός των εργαστηρίων του περιλαμβάνουν δοκιμές, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. 

 

ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ

Dimco δραστηριοποιείται στον χώρο των προϊόντων κτιριακών εγκαταστάσεων εδώ και 30 χρόνια προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, προηγμένης τεχνολογίας τα οποία εφαρμόζονται στις υδραυλικές, αποχετευτικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτιρίων.

 

ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Stand Γ 15

Οι αδελφοί Δρεμέτσικα δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας φορτηγών αυτοκινήτων από το 1978. Λίγο αργότερα ιδρύθηκε η οικογενειακή επιχείρηση ΔΡΕΜΕΤΣΙΚΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕ με σκοπό τις εισαγωγές, την εμπορία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και συναφών ειδών.

 

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)

Stand Β 14

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης(ΕΚΕΤΑ) ιδρύθηκε το 2000, είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 ερευνητικών κέντρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα έρευνας και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη στην περιφέρεια, τη χώρα και την Ευρώπη. 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Stand Α 10

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέχει εξέχουσα θέση στον ελληνικό και διεθνή χώρο χάρη στο έργο του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της καθώς και στην υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων της.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

STAND Α10Α

Το ΕργαστήριοΥψηλών Τάσεων Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ)

STAND Δ13

Το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΥΝΕΡΓEIΑ) είναι το ελληνικό παράρτημα του διεθνούς δικτύου ενεργειακής αξιοποίησης του Πανεπιστημίου Columbia - Earth Engineering Center (Κέντρο Περιβαλλοντικής Μηχανικής).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΕΤΑΕΝ)

STAND Δ26

ΕΛΕΤΑΕΝ ιδρύθηκε το 1990 με την ονομασία Ελληνική Εταιρεία Αιολικής Ενέργειας και μετονομάστηκε το 2005 σε Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (www.eletaen.gr). Από ιδρύσεως είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας, η οποία το 2016 μετονομάστηκε σε WindEurope (https://windeurope.org/).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΕΔΣΑ)

STAND Δ29

ΕΕΔΣΑείναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που, ως σκοπό έχει: • την προαγωγή της χρήσης σύγχρονων μεθόδων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, περιβαλλοντικά και κοινωνικά αποδεκτών.• την προώθηση των σχετικών ερευνών και εφαρμογών, με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη • την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση φορέων και κοινού για θέματα ΔΣΑ.• την προστασία του περιβάλλοντος. • Την εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.)

STAND Δ30

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ είναι ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ) για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της πολιτικής για την Εναλλακτική Διαχείριση (πρόληψη, προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση, συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, ανακύκλωση και ανάκτηση) αποβλήτων στην Ελλάδα, έτσι ώστε αυτά να αξιοποιούνται και να εκτρέπονται από το ρεύμα των αποβλήτων που οδη­γείται σε χώρους τελικής διάθεσης.

 

ΖΩΗΣ Σ. & ΣΙΑ ΟΕ

STAND Δ22

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991. Από το 2010 στεγάζεται σε νέες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 18.000m2 στην περιοχή της Θήβας. Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μπορεί να προτείνει λύσεις και να προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου, αντιπροσωπεύοντας στην ελληνική αγορά τους κάτωθι κατασκευαστικούς οίκους

 

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

STAND Δ16

Η Φωνή του παιδιού είναι ένας σύλλογος συμπαράστασης σε παιδιά με καρκίνο. Αγκαλιάζει κάθε ένα που νοσεί και φροντίζει να εξασφαλίσει τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Στηρίζει την κάθε ελπίδα και είναι πλάι στους φόβους και στις αγωνίες των μικρών αυτών μαχητών της ζωής !

 

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

STAND Δ32

Η βιοτεχνία FreedomHellasλειτουργεί από το 1965 και εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνει ότι είναι σχετικό με ύφασμα και όχι μόνο. Συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα, παλιά ρούχα και υφάσματα -ακόμα και κατεστραμμένα- και μετά από συγκεκριμένη επεξεργασία, τα μετατρέπουμε σε στουπί ή σε πανιά καθαρισμού.

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ)

STAND Δ31

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για την διαχείρισή της.

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

STAND Δ21

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς Ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης N.B. 2537.

 

MΙΧΟΣ ΑΕ

STAND Β12

Από την ίδρυσή της το 1991, η ΜΙΧΟΣ ΑΕ έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που εισάγουν, προμηθεύουν, εγκαθιστούν και συντηρούν ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για έργα που αφορούν τη διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, την ενέργεια και τη βιομηχανία.

 

ΠΑΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

STAND Α 8

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑTΩΝ

STAND Δ 10

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ιδρύθηκε το 2008 ως κλαδικός βιομηχανικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την προώθηση της χρήσης ορθών μεθόδων ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων, με άξονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.)

STAND Δ28

Ο ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ. ιδρύθηκε το 2001 και απαρτίζεται από 100 Εταιρείες-Μέλη που δραστηριοποιούνται σε όλα τα στάδια διαχείρισης των αποβλήτων, όπως διαχειριστικές κατασκευαστικές, τεχνολογικές εταιρείες, βιομηχανίες, εταιρείες που ασχολούνται με την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και από εξειδικευμένους μελετητές και προμηθευτές προϊόντων.

 

ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Σ. SPAP AE

STAND Γ 2

HΛΕΚΤΡΙΚA ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣΠριν από περισσότερα από 80 χρόνια κατασκευάστηκε το πρώτο εργαλείο της Milwaukee. Από τότε, η εταιρεία μας Milwaukee αφιερώθηκε σε ένα όραμα: Στην παραγωγή των καλύτερων ηλεκτρικών εργαλείων επαγγελματικής χρήσης που φτιάχτηκαν και διατέθηκαν ποτέ για επαγγελματίες.

 

Πράσινο Σπίτι & Κτίριο

STAND Δ 15

Το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο είναι το μοναδικό περιοδικό που καλύπτει την αγορά της «πράσινης ενέργειας». Από το 2011, κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα και αποστέλλεται σε χιλιάδες επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ - GREEK LIFE TASK FORCE

STAND Δ 14

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σκοπός του είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος με την διαχειριστική, οικονομική, τεχνική και χρηματοπιστωτική υποστήριξη προγραμμάτων, μέτρων, παρεμβάσεων και ενεργειών για την ανάδειξη του περιβάλλοντος και η στήριξη της περιβαλλοντικής πολιτικής της χώρας.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

STAND A 3

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια. Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

STAND A 9

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία συστάθηκε από 93 μετόχους που ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια την Περιφέρεια Αττικής.

 

ΣΠΑΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΚΕ

STAND B 14

Πρωτοπόρος και καινοτόμος από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η SPANOS Group δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τεχνικών και κατασκευαστικών έργων προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες, «κτίζοντας» σχέσεις εμπιστοσύνης όπως υποδηλώνει και το εταιρικό της σλόγκαν ”Κτίζοντας στην Εμπιστοσύνη”.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

STAND Δ 20

Ο ΣYΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ του Τ.Ε.Ι. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό τα μέλη του να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στις συνεχείς εξελίξεις της τεχνολογίας και στις νέες τάσεις της καθώς ο τομέας του αυτοματισμού είναι από μόνος του νέα τάση στην τεχνολογία

 

ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ »ROTOSAL»

STAND Γ 14

Η εταιρεία ROTOSAL SA, είναι πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών με την μέθοδο Rotational Moulding και ιδρύθηκε το 1972. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

STAND Γ 14

Το ΣύστημαΑνακύκλωσηςΚεντρικήςΕλλάδαςείναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει αδειοδοτηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τον συντονισμό της εναλλακτικής διαχείρισης αδρανών αποβλήτων προερχόμενων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ - Ευρωπαϊκός Κατάλογος Αποβλήτων Νο17) στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας και Βοιωτίας.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

STAND Δ 19Α

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Κ. ΑΦΟΙ ΟΕ

STAND Β 2

Η εταιρεία ΑΦΟΙΚ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

 

ΤΣΙΒΟΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ

STAND Δ 19

Η εταιρεία μας είναι μια σύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης αυτοκινήτου (οτκζ) στην Αττική. Η πολυετής μας πείρα στο χώρο της ανακύκλωσης αυτοκινήτου, σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια που χρειάζεστε. 

 

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΝΙΚ. ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

STAND Δ 1

Η εταιρεία Τσιριγώτης Πέτρος ιδρύθηκε το 1986 στο Πικέρμι Αττικής. Συνεχίζει το 2001 με την συγχώνευση της εταιρείας ‘’Νικόλαος Τσιριγώτης’’, με εμπειρία στην ανακύκλωση από το 1969. Το 2005 μεταφέρουμε την παραγωγή μας σε νέες εγκαταστάσεις, στο ΒΙ.ΠΑ.Σχιστού Περάματος. α. Παράγουμε κράματα ορείχαλκου, αλουμινίου, ψευδάργυρου. β. Κατασκευάζουμε ανόδια ψευδάργυρου και αλουμινίου για πλοία.

 

ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

STAND Δ 18

Η ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ είναι κατασκευαστική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1968. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της επεξεργασίας του νερού και τους βιολογικούς καθαρισμούς των λυμάτων. Ειδικότερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τυποποιημένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για την επεξεργασία των λυμάτων καθώς και μονάδες φίλτρανσης του νερού για την ύδρευση, την άρδευση και την βιομηχανία.

 

ACS Courier

ΧΟΡΗΓΟΣ

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

aleosolar GmbH

STAND Β3

Η aleo solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας και προμηθεύει ΦΒ συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά. 

Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής ΦΒ πλαισίων.

 

ARServices

STAND Γ13

Η ARServices (www.arservices.gr) δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2010 στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση έργων ΑΠΕ και ειδικότερα των φωτοβολταϊκών. 

Πιο συγκεκριμένα, η ARServices παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης, προμήθειας εξοπλισμού, κατασκευής (EPC), συντήρησης, λειτουργίας (O&M) φωτοβολταϊκών συστημάτων, με εξειδίκευση στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών πλαισίων.

 

ASPROFOS ENGINEERING AE

STAND Δ27

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

AXA Solar Energy

STAND Α1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.582 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.500 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη.

 

B2Green.gr – RunMyProject.gr

STAND Δ2

Το B2Green (B2Green.gr & RunMyProject.gr) είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική – επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις.

 

 

CHEMOFLUID OE

STAND B 5A

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

DATA VENIA

STAND Δ21

Η DATA VENIA - Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας - είναι μια καταξιωμένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην προμήθεια εξοπλισμού φωτοβολταϊκών έργων.

Ιδρύθηκε από μηχανικούς το 2009 με αντικείμενο την εισαγωγή, διάθεση και υποστήριξη του κορυφαίου φωτοβολταϊκού αντιστροφέα REFUsol.

 

ENACT AE

STAND Β2

Η ENACT AE είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία σεβόμενη απόλυτα την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύει σε νέο εξοπλισμό και τεχνολογίες, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια βελτίωσης περιβαλλοντικών αποδόσεων. Παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

 

Fil-eco IKE

STAND Γ16

Η Fil-eco ΙΚΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας η 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία - Περιβάλλον συνδυάζεται με την επιστημονική κατάρτιση. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, την ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος. Αντικείμενο δράσης της είναι η μελέτη και η προμήθεια εξοπλισμού για την διαχείριση των απορριμμάτων, σύμμεικτων, οργανικών και ανακυκλωσίμων υλικών.

 

FLOW CONTROL AND MEASUREMENT

ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ Ι.ΕΥΦΗΜΙΑ STAND Γ28

Η FCM δραστηριοποιείται στο χώρο της μέτρησης και ρύθμισης παροχής ρευστών από το 2006. Συνεργαζόμενη με τις εταιρείες Bronkhorst Group of Companies (Bronkhorst High-Tech, Mass Flow Online, M+W Instruments), με την εταιρεία Badger Meter Europa καθώς και με την Ramen Valves εξασφαλίζει ποιοτικές λύσεις σε εργαστηριακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

 

GlobiLED

STAND Γ21

GlobiLED 
• H GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες. 
• Έχει υλοποιήσει πάνω από 1.700 έργα LED στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Χώρας: Τράπεζες, Λιανεμπόριο, Supermarkets, Eργοστάσια, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Δήμους, κ.λπ. 
• Έτσι, η GlobiLED διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αποπεράτωση έργων LED μεγάλης κλίμακας.

 

GREENPEACE

STAND Δ19

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

HELLASTRONICS MON. IKE

STAND Δ26

Η εταιρεία μας HELLASTRONICS MON. ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών από το 2001. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Αττική, ενώ δίκτυο συνεργατών μας υπάρχει σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

 

Ing. Bonfiglioli Srl

STAND Δ16

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

INTERMACHINERY GmbH

Τεχνολογίες περιβάλλοντος STAND Α4

Η INTERMACHINERY ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων ανακύκλωσης, μετράει ήδη από τους εταίρους της 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας σε δομικά - λατομικά μηχανήματα και φορτηγά στην Γερμάνια και στην Ελλάδα. Η γρήγορη εξάπλωση της ιδέας της ανακύκλωσης, οι ανάγκες της αγοράς για αξιόπιστες λύσεις αλλά και η συσσωρευμένη τεχνογνωσία των μετόχων της, ώθησαν την INTERMACHINERY για συνεργασίες με ξένους οίκους δίνοντάς της τη δυνατότητα να καλύπτει πλήρως με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία σε μικρού, μεσαίου ή βαρέως τύπου μηχανημάτων.

 

Κmetrics

STAND Β 3Β

Η Kmetrics είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), και ειδικότερα στο σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και τον έλεγχο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ομάδα έμπειρων μηχανικών και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. 

 

MASCUS GREECE

STAND Δ22

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η MASCUS είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών. Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην MASCUS!

 

METAL RAME ΑΕ

• ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΑΛΚΟΥ
• ΜΠΑΡΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΛΑΜΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ
• ΕΜΑΓΕ ΧΑΛΚΟΣ

 

 

PLANET PHYSICS

ΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ STAND Γ24

Το PLANET PHYSICS είναι το μοναδικό Μουσείο Φυσικής στην Αθήνα. 

Η έκθεσή του, περιέχει περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα, με τα οποία οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τη γνώση. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν πάντα την καθοδήγηση εξειδικευμένου ξεναγού, οποίος τους δίνει οδηγίες για το χειρισμό των εκθεμάτων και τους εξηγεί τις επιστημονικές αρχές πίσω από τα φαινόμενα που παρατηρούν.

 

RECYCGLOBE IKE

STAND Δ29

Η RECYCGLOBETM είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει και προμηθεύει software και hardware συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης σε ιδιωτικές ή δημοτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην συλλογή και επεξεργασία ανακυκλώσιμων υλικών (υγρών και στερεών).

 

ROSSIS MON. ΕΠΕ

STAND Δ28

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 

Η εταιρεία ROSSIS είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εξειδικεύεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να μεγιστοποιούνται η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία τους. Η ισχυρή, ανταγωνιστική παρουσία μας, έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη επέκταση των δραστηριοτήτων μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους τομείς της επιστήμης, των κατασκευών, του εμπορίου και της πληροφορικής σε συνδυασμό με τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών σε κάθε εξειδικευμένο τομέα.

 

SCIROCCO AE

STAND A5

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

SPATHARAS GROUP

STAND B5

H εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στις εισαγωγές - εξαγωγές και το εμπόριο όσον αφορά γερανούς, βαριά μηχανήματα και ανταλλακτικά παγκοσμίως. Με βάση τη διεθνή της αναγνώριση, σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενοικιάσεως μηχανημάτων οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν αναθέσει στη εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC τον σχεδιασμό του εκσυγχρονισμού και της προμήθειας του εξοπλισμού τους σε μηχανήματα έργων.

 

 

SYCHEM AE

STAND Β 1D

Η SYCHEM AE είναι μία διεθνής εταιρεία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και αντιδιαβρωτικής προστασίας.

Στον τομέα της επεξεργασίας νερού, η SYCHEM είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μονάδων αφαλάτωσης και υπερδιήθησης στην Ελλάδα με εγκαταστάσεις σε διυλιστήρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, βιομηχανίες, Δήμους κ.ά. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην κατασκευή συστημάτων για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων (στραγγισμάτων ΧΥΤΑ, υγρών αποβλήτων σταθμών βιοαερίου κ.ά.). 

 

 

TECNICA A.E.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

 

  • Ø H05V-U                            ΠΡΩΗΝ NYA
  • Ø H07V-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑ
  • Ø A05VV-U                          ΠΡΩΗΝ ΝΥM
  • Ø A05VVH3-U                      ΠΡΩΗΝ NYIFY
  • Ø J1VV-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΥ
  • Ø H03VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYLHY
  • Ø H05VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYMHY
  • Ø H03VH-H                          ΠΡΩΗΝ NYFAZ
  • Ø H07V-K                            ΠΡΩΗΝ NYAF
  • Ø H05V-K                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑF
 

WATT - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

STAND Γ8

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

www.myota.gr

STAND Δ30

Το www.myota.gr είναι ένα portal - ψηφιακό εργαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή εργάζονται στους Ο.Τ.Α. και το οποίο παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους, χρηματοδοτικά προγράμματα, προσεχή fora καθώς και οποιαδήποτε διεργασία που αφορά την Αυτοδιοίκηση.

 

ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

STAND Β1

Ο τομέας επεξεργασίας υδάτων αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ΑΚΤΩΡ, με ηγετική θέση σε σημαντικά έργα επεξεργασίας λυμάτων στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ν.Αμερική και την Αφρική.

Η ΑΚΤΩΡ έχει αποκτήσει εκτεταμένη και πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της Επεξεργασίας Λυμάτων και Νερού και δραστηριοποιείται σε όλα τα στάδια: από τη μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, έως τη λειτουργία/συντήρηση, αναμόρφωση/επέκταση και αναβάθμιση εγκαταστάσεων. H μελέτη-κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του ΚΕΛ Ψυττάλειας (Β’ Φάση Βιολογικού Καθαρισμού, Θερμική Ξήρανση Ιλύος, ΣΗΘΕ κ.ά.) αποτελούν σημεία αναφοράς του τομέα.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ (Aν. A.B.E.)

STAND Β9

Το 2004 η Νικ. Καϊσίδης ΑΒΤΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων. Ο εξοπλισμός της εταιρείας πληρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προδιαγραφές ανακύκλωσης και ακόμα και σήμερα αποτελεί πρότυπη μονάδα για όλη τη Νότια Ευρώπη. Η δυναμικότητα επεξεργασίας της μονάδας ανέρχεται σε 350 tn/ώρα δηλαδή 840.000 tn/έτος, ικανοποιώντας όλες τις ετήσιες παραγόμενες ποσότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το υπόλειμμα που προκύπτει από την επεξεργασία των ΑΕΚΚ (ΕΚΑ 17- μη επικίνδυνα) και των ογκωδών αποβλήτων (ΕΚΑ 20) είναι μηδενικό. 

 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ

STAND Δ7

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Κ.Κ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ», είναι μια ανώνυμη εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια στο Ν. Αττικής.

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ

STAND Γ2

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

STAND Α3

Η εταιρεία ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ), με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και με συνεχή παρουσία άνω των 40 ετών, είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες στον τομέα της, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των κατηγοριών Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων) και των αντίστοιχων ανταλλακτικών - πρόσθετων εξαρτημάτων τους, καθώς και εξεδρών εργασίας και μηχανημάτων έργων.

 

ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ

STAND Δ23

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην ολική διαχείριση επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, ειδών συσκευασίας, σιδήρων και μετάλλων και τη διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), διαθέτοντας στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ).

 

 

ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (Ο.Τ.Α.)

STAND Β 1Α

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΕΗ ΑΕ / ΚΔΕΠ

STAND Γ17

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ, αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήριά του, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. Πραγματοποιεί, με ασφάλεια και αξιοπιστία, το σύνολο των δραστηριοτήτων του, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις του, αλλά και πάνω στα προϊόντα και επιτόπου στις εγκαταστάσεις των πελατών του.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

STAND Γ12

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

STAND Α2

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αττική, 17 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 22 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και 22 χλμ. από το Λιμάνι του Πειραιά. 

Αποτελείται από τους τρεις πρώην δήμους Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης οι οποίοι το 2010 συνενώθηκαν. Τα 50 χιλιόμετρα ακτογραμμής που περικλείουν την πόλη σε συνδυασμό με τον ορεινό όγκο και το περιαστικό δάσος της συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον που προσφέρει στους περίπου 70.000 κατοίκους της μια υψηλή ποιότητα ζωής. 

 

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

STAND Δ13

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

STAND Δ1

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

STAND Γ 9Α

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

STAND Δ10

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

STAND Γ9

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

STAND Δ4

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

STAND Δ9

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ - ΓΕΩΠΑΡΚΟ

STAND Γ5

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

STAND Β4

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ

STAND Δ3

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ λειτουργεί ως αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Δήμο Δωρίδος. Ιδρύθηκε το 2012 και έχει 42 μέλη δήμους από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Ουκρανία και τη Βουλγαρία, με φυσικές και τεχνητές λίμνες. 

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Δ.Φο.Δ.Σ.Α. STAND Γ7

Το ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ δημιουργήθηκε το 2007 με έδρα την πόλη της Θήβας και γεωγραφική περιφέρεια ολόκληρη την Ελλάδα. Η Δικτύωση των Φο.Δ.Σ.Α. είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους, αφού μέσα από έναν οριζόντιο σχεδιασμό που αφορά την ενημέρωση, εκπαίδευση, μεταφορά εμπειρίας και τεχνογνωσίας και τη κοινή δράση θα αντιμετωπίσουν περισσότερο αποτελεσματικά τα αναμενόμενα προβλήματα, καθώς και τη διαχείριση των σύνθετων έργων.

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ STAND Α14 / Α15

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: 

• Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων. 

• Την ανάπτυξη προγραμμάτων διδασκαλίας και έρευνας για μεταπτυχιακούς φοιτητές, στα πλαίσια των γνωστικών αντικειμένων του Εργαστηρίου. 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ε.Α.Α.)

STAND Γ3

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Ε.Ε.Π.Φ.)

STAND Δ15

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΤΑ ΑΕ

ΧΟΡΗΓΟΣ VERDE-TEC FORUM

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.)

STAND Γ4

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) συστήθηκε τον Μάρτιο του 2000.

Από την αρχή του έτους 2011, με τροποποίηση της συστατικής του πράξης λειτουργεί ως Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α).

Λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με έδρα το Ηράκλειο και αριθμεί συνολικά 17 Δήμους – μέλη, από τους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου αποτελώντας τον μεγαλύτερο Φο.Δ.Σ.Α στο νησί. 

 

ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ

STAND Β1

Η ΗΛΕΚΤΩΡ αποτελεί το βραχίονα της διαχείρισης απορριμμάτων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Είναι ένας πλήρως καθετοποιημένος όμιλος που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας όλο το φάσμα της διαχείρισης απορριμμάτων, ικανοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής Νομοθεσίας. 

 

ΘΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ

STAND Β 2Α

Η THALIS E.S. έχει συγκροτήσει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα στον τομέα του περιβάλλοντος. Πρωτοπορεί στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, καθώς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη:

• Διαχείριση στερεών υλικών & αποβλήτων,

• Διαχείριση επεξεργασίας νερού και υγρών απόβλητων,

• Εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

STAND Γ20

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», με το διακριτικό τίτλο Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» συστάθηκε το Μάϊο του 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό. 

Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάληψη, υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα που προάγουν την οδική ασφάλεια, όπως η μελέτη, η έρευνα, η ενημέρωση και η εκπαίδευση, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΝΙΚ. ΑΒΤΕ

STAND Β9

Το 2004 η ΝΙΚ. ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΑΒΤΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων. Ο εξοπλισμός της εταιρείας πληρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προδιαγραφές ανακύκλωσης και ακόμα και σήμερα αποτελεί πρότυπη μονάδα για όλη τη Νότια Ευρώπη. Η δυναμικότητα επεξεργασίας της μονάδας ανέρχεται σε 350 tn/ώρα δηλαδή 840.000 tn/έτος, ικανοποιώντας όλες τις ετήσιες παραγόμενες ποσότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το υπόλειμμα που προκύπτει από την επεξεργασία των ΑΕΚΚ (ΕΚΑ 17- μη επικίνδυνα) και των ογκωδών αποβλήτων (ΕΚΑ 20) είναι μηδενικό. 

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ)

STAND Γ1

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για την διαχείρισή της.

Η αναγνώριση της Ένωσης σαν νομικό πρόσωπο έγινε το 1929 ενώ ακολούθησε νέο καταστατικό, το 1931. Με αυτό αναφέρθηκε ως «Ένωσις Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος». Το καθεστώς Μεταξά προχώρησε σε τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης ενώ παραχωρήθηκε και το περιοδικό «Επιθεώρηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που εκδιδόταν από τον Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών. 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

STAND Γ15

Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε στις 25/04/2007 σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2719-25/04/2007 Φ.Ε.Κ. Α.Ε. & Ε.Π.Ε. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η εταιρεία μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτυχθεί και δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς ξεκινώντας τη δραστηριότητά της ως τεχνικό γραφείο κατασκευής και εκμετάλλευσης ακινήτων. Στη συνέχεια επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΠΑΝΔΟΙΚΟ)

STAND Δ14

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΠΑ.Σ.Ε.Π.ΠΕ.)

STAND Δ12

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

STAND Γ11

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ

www.4green.gr STAND Δ18

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του. 

Το 4green.gr (το site του περιοδικού) αποτελεί το απόλυτο Portal ενημέρωσης με πάνω από 150.000 επισκέψεις / μήνα). Ενώ δυναμική είναι και η παρουσία του στα Social media (με 25.000 ακόλουθους)!

 

ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

STAND Γ23

Η ΣΑΝΚΕ είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία υπεύθυνη για την ανακύκλωση των αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων και Κατασκευών (ΑΕΚΚ) στην Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και Μαγνησίας.

 

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

STAND Α7

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία συστάθηκε από 93 μετόχους που ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια την Περιφέρεια Αττικής.

Εγκρίθηκε με την υπ’ Αριθ. Πρωτ. Οικ. 427/26-04-2012 απόφαση του Δ.Σ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) και λειτουργεί σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 36259/1757/Ε103/2010 (ΦΕΚ 1312 Β).

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ (Σ.Π.Α.Π.)

STAND Δ8

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

«ROTOSALˮ STAND Β8

Η εταιρεία ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ "ROTOSAL", είναι πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών με την μέθοδο Rotational Moulding και ιδρύθηκε το 1994. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών.

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (TEE)

STAND Γ18

Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ) ιδρύθηκε το 1923. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και στο πλαίσιο του σκοπού του αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο της Κυβέρνησης. Τακτικά μέλη του ΤΕΕ είναι όλοι οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, απόφοιτοι των Πολυτεχνείων της Ελλάδος και ισότιμων σχολών χωρών του εξωτερικού στους οποίους χορηγείται η άδεια άσκησης επαγγέλματος μηχανικού. Το σύνολο των τακτικών μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου σήμερα είναι περίπου 103.016.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

 

ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΕ

STAND Δ 11

Η ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΕ, εταιρεία αποκομμιδής απορριμάτων, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την καθαριότητα, την συλλογή και μεταφορά αποριμμάτων σε ΧΥΤΑ . 

Η εταιρεία διαθέτει άδειες συλλογής και μεταφοράς στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων, ειδικά οχήματα συλλογής απορριμμάτων και σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού. Διασφαλίζει υπεύθυνη μεταφορά όλων των τύπων απορριμμάτων και υλικών προς ανακύκλωση, επεξεργασία ή διάθεση. 

Παρέχει την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και του λειτουργικού κόστους για τον πελάτη.

 

 

ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ Ι. ΥΙΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ

STAND Δ5

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΑΦΟΙ ΟΕ

STAND B 2C

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης λαδιού και διαθέτει οργανωμένο εμπορικό τμήμα ανταλλακτικών όπως: βαλβίδες, χειριστήρια, αντλίες, έμβολα, μαρκούτσια κ.λπ. 

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ (Ο.Τ.Α.)

STAND Γ6

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

STAND Γ10

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

STAND Γ7

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ι. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.

STAND Β 1Ε

(ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ)

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

STAND Β7

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι το αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Φωτιστικών, Λαμπτήρων, Hλεκτρονικών & Hλεκτρολογικών ειδών και έχει εγκριθεί από το ΥΠΕKA. 

Στην ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ συμμετέχουν περίπου 250 επιχειρήσεις Η.Η.Ε. Σκοπός του Συστήματος είναι η συλλογή, αποθήκευση και προώθηση στην ανακύκλωση, των απορριπτόμενων φωτιστικών - λαμπτήρων - μικροσυσκευών, καθώς και η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη από αυτή.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε.

HALPLAST STAND Δ17

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter