Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29/03/2016


Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016

 

 

VERDE.TEC: Έκθεση – ώθηση για Ενέργεια, Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Καινοτομία & Startups


 

 Άλλη μια σημαντική εκθεσιακή και συνεδριακή πρωτοβουλία από την

«Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» 

 

Ένα νέο αίτημα της αγοράς τολμά να προετοιμάσει η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» μετά την αναμφισβήτητη επιτυχία της διεθνούς έκθεσης Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού “Elec.Tec”. Είναι η νέα διεθνής έκθεση “Verde.Tec” που έρχεται να παρουσιάσει Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, Ενέργεια, Καινοτομία, και φυσικά Startups που απευθύνονται στην αποκαλούμενη «κυκλική οικονομία».

Ύστερα από συστηματική έρευνα στην αγορά, επαφές με επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών αλλά και αναλυτικές διαβουλεύσεις με τις διοικήσεις φορέων του χώρου, η Verde.Tec θα διοργανωθεί στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Παιανία από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017.

Έχοντας την εμπειρία προετοιμασίας και πραγματοποίησης της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια επί σειρά ετών, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσει ένα νέο εκθεσιακό θεσμό που έρχεται να δώσει νέα ώθηση στην αγορά.

Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την παροχή ενέργειας, την ανακύκλωση, τη διαχείριση αποβλήτων, την οικολογική δόμηση, την αποκατάσταση περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις εναλλακτικές τεχνολογίες έρχονται να δώσουν το στίγμα ενός κλάδου που έχει τη δυνατότητα να επιβοηθήσει κάθε προσπάθεια επιστροφής στην Ανάπτυξη.

Στις κρίσιμες οικονομικές εποχές που βιώνει η Ελλάδα, ζητούμενο για την αγορά αποτελεί η διερεύνηση διόδων που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές στον κλάδο, θα επιβεβαιώσουν νέες συνεργασίες και θα δώσουν το νέο πλαίσιο εξωστρέφειας με συνέργειες και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Προνομιακό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουν εταιρείες και οργανισμοί που προωθούν την καινοτομία, νεοφυείς επιχειρήσεις και όσοι προωθούν start ups που ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Ανάπτυξη».

Ήδη εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη “Verde.Tec”, ενώ σε πολύ σύντομο διάστημα θα ανακοινωθούν οι πρώτες αιγίδες και το περιεχόμενο του Verde.TecForum, ένα τετραήμερο συνεδριακό πανόραμα στο οποίο θα συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην νέα διεθνή έκθεση “Verde.Tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος που διοργανώνεται στο MEC από τις 2 ως τις 5 Μαρτίου 2017 θα συμμετέχουν εκθέτες, οι εταιρείες των οποίων δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες:

Απευθύνεται στις ακόλουθες κατηγορίες επισκεπτών:

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«Ecotec»

«Logistics & Management»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Car & Truck».

«Μετάδοση Ισχύος»

«Ηλεκτρολόγος»

Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά. 


Εκτύπωση στις 02/06/2020
Από την ιστοσελίδα verde-tec
verde-tec.gr/el/sx_PrintPage.asp?textID=1