Κατηγορίες

Περιοδικά του Ομίλου Τpress

Σύντομα νέα ημερομηνία για την έκθεση Verde - Tec


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

 

Μικρά διδόναι μάλλον  ή μεγάλα εγγυάν 
( Δημόκριτος 460-370 π.Χ., Aρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος )

«Τεχνοεκδοτική / T-Press»:
 Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια!

Την επανέναρξη της προετοιμασίας των εκθέσεων, των συνεδρίων και των εκδηλώσεών της στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά η «Τεχνοεκδοτική / T-Press», μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες εκθετών, συνέδρων και επισκεπτών, πραγματοποιώντας όλες τις διοργανώσεις της με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

Μετά τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η χώρα έχει, πλέον, εισέλθει σε μία περίοδο γενικευμένης ανασύνταξης δυνάμεων με στόχο την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη. Στο πλαίσιο αυτό, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» είναι έτοιμη να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξη των κλάδων εκείνων που αναδεικνύει και προβάλλει μέσα από τις εκθέσεις, τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Οι νέες ημερομηνίες για κάθε διοργάνωση θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Με τη δύναμη και την τεχνογνωσία σχεδόν τριών δεκαετιών στη διοργάνωση εξειδικευμένων τεχνικών εκθέσεων και συνεδρίων, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» για μία ακόμη φορά αφουγκράζεται τις εξελίξεις, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και δεσμεύεται ότι οι επόμενες δράσεις της θα είναι ακόμη πιο δυναμικές, αναβαθμισμένες και επιτυχείς.

Για την Τεχνοεκδοτική-Τ Press
Βούλα Μουρτά

 

 

ΑΡΧΙΚΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ 2021

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2021