Κατηγορίες

Περιοδικά του Ομίλου Τpress

Πιο ενισχυμένη και πιο… «πράσινη» έρχεται η 4η διεθνής «Verde.tec»


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Για τις 29 – 31 Μαΐου 2020 ορίστηκε το νέο ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις τεχνολογίες περιβάλλοντος και στις έξυπνες πόλεις

Η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec», η οποία θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο MEC Παια­νί­ας από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 2020, θα εστιάσει στις εξελίξεις στην κυκλική οικονομία, στις καινοτομίες για τις τεχνολογίες αιχμής, στις μελέτες περίπτωσης και στα νέα έργα βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ θα παρουσιαστούν σ’ αυτήν και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έργων.


Μετά την επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, η αγορά δίνει ραντεβού την επόμενη άνοιξη στη «Verde.tec» για να επιβεβαιώσει τη δυναμική και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλους τους κλάδους των τεχνολογιών περιβάλλοντος. 
Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα έργα που παραδίδονται προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αλλά και τεχνολογικά επιτεύγματα που διασφαλίζουν την αειφορία με τη λιγότερη δυνατή ενεργειακή επιβάρυνση. Ύστερα από αίτημα της αγοράς μάλιστα, θα υπάρξει δυναμική παρουσία των μηχανημάτων έργων και των επιχειρήσεων που προωθούν έργα προστασίας του περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης. 

Συνεδριακά και βραβεύσεις 

Παράλληλα με την έκθεση προετοιμάζονται οι εργασίες του «Verde.tec Forum», στο οποίο θα γίνει αναλυτική επισκόπηση μελετών και ολοκληρωμένων έργων που υλοποιούνται είτε ως ιδιωτικές επενδύσεις, είτε ως συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού τομέα. Για μια φορά ακόμα, οι κορυφαίοι φορείς του κλάδου θα προετοιμάσουν workshops αλλά και ημερίδες για την ανακύκλωση, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την οικολογική δόμηση και τη διαχείριση των υδατικών πόρων. 

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επίσης η πρόσκληση ενδιαφέροντος τόσο προς τους φορείς και τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και προς τις δημοτικές και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα διεκδικήσουν ένα από τα "Greek Green Awards 2020”

Στην 4η διεθνή έκθεση "Verde.tec”, θα διοργανωθούν δυο βραδιές απονομής. Στην πρώτη θα τιμηθούν οι προτάσεις με δημόσιο και κοινωνικό αντίκτυπο ενώ στη δεύτερη, οι προτάσεις προώθησης τεχνολογιών περιβάλλοντος με επιχειρηματική αντίληψη, και στρατηγικούς στόχους. 

Ζήστε στον παλμό της κυκλικής οικονομίας, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην 4η διεθνή έκθεση “Verde.tec” τώρα!

Στην 4η διεθνή έκθεση “Verde.Tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος θα συμμετέχουν ως εκθέτες Δήμοι, Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥΑ, ΦΟΔΣΑ και αυτοδιοικητικοί φορείς του εξωτερικού, καθώς επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες: 


 • Αποκατάσταση περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & Εξοικονόμηση ενέργειας. 
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
 • Μηχανήματα Έργων.
 • Κατασκευές και επισκευές κτιρίων.
 • Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών.
 • «Πράσινη» Βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός. 
 • Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού.
 • Αυτοκινούμενα οχήματα & μηχανήματα.Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες: 

 • Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί των ΟΤΑ, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των Μεταφορών, και των Logistics. 
 • Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων. 
 • Αρχιτέκτονες. 
 • Εργολήπτες. 
 • Επενδυτές σε ΑΠΕ. 
 • Μελετητές. 
 • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα. 
 • Ξένες αντιπροσωπείες. 
 • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων βελτίωση της ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

 ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
«Ηλεκτρολόγος»«Εργοταξιακά Θέματα»«Μετάδοση Ισχύος»«Logistics & Management»,«Car & Truck»«Θερμοϋδραυλικός»«Ecotec»
 

 • Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

Η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec», η οποία θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο MEC Παια­νί­ας από τις 29 έως τις 31 Μαϊου 2020, θα εστιάσει στις εξελίξεις στην κυκλική οικονομία, στις καινοτομίες για τις τεχνολογίες αιχμής, στις μελέτες περίπτωσης και στα νέα έργα βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ θα παρουσιαστούν σ’ αυτήν και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα έργων.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ 2021

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2021